Okej zoki to rijesava problem za likove koji su kuci ja vecinu svojih postova saljem ili sa faksa ili iz interner kafea ili iz igraonice jebiga gdje sad da idem i gdje god dodjem instaliram nije to meni problem ali negdje ljudi brisu ili ne dozvaljavaju raznorazne instalacije
Videcemo, da taj problem resimo, tj da broj tema povecamo... Mislim da nema potrebe jer to sluzi za teme koje ne gledas bas svaki dan, ali dobro..
vidisa mene zanimaju neki linkovi na temi zanimljivi linkovi ja ih pogledam suoer stvar ne elim to da brisem ili zaboravim vec da sacuvam mozda ima zanimljiva stranica ili video ili ne znam sta pa bi da sacuvam za kasnije zato to stavljam u favirte Interesuje me nesto sa filozfije,doktor za tvoj racunar, tema vanzemaljci zasto ? Pa ljudi su postavili zanimljive linkove tekstove ja bi da to sacuvam da kasnije mogu da pogledam ili da skinem ili ne znam moze mi zatrebati za milion stvari zato ja to stvim u favorite nadam se da shvatate zasto je konkretno meni potrebno jos jer jednostvano mene interesuje mnogo stvari.( svestran momak.) slazem se da to ne moze u nedogled
Well, favoriti bas i ne sluze za takve stvari, vise za to da od hiljada tema mozes ispratiti aktuelnosti u onima koje ti nesto znace.. Obzirom na okolnosti to o cemu ti pricas jeste logicno... Mada opet... licno... na tvom mestu, ja bih koristio neki portabilni browser, konkretno recimo operu na usb-u.. koju pokreces na svakom racunaru na kom si, i tu imas sve sto ti treba...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa da, ali tako mozes snimiti stranice sa bureka, ne mozes nista drugo... Ovo bi ti donelu mogucnost da gde god sednes imas kompletno svoj browser u kome mozes da radis sta god hoces...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!