Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 16:10:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mount&Blade  (Pročitano 30676 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K610i
Zamolio bih te da objasnis ovo  Smile I ono oko oruzja sto sam pitao...Znaci brate ja sam tek 10. lvl cesto su me puta zarobili vec smrdljivi banditi,igru igram od petka i juce mi je bila omiljena borba...Picke banditi 19 na mene samog...Svi konji ovo ono kurac-palac bacali ona sranja dugacka,luk i strele,buzdovani...Ja smeker sa kopljem,metalnim stitom i macem jebao sam im kevu i sto je najlepse od svega vratio sam svog crvenog konja(Ona Hunter vrsta) uf jebo sam im kevu...Jos nesto brate,spalio sam jedno 5 sela do sada da li se ta sela mogu oporaviti ili nema vise nista od njih do kraja igre?Znaci brate objasni kako da se udvaram tim damama,kako da postanem vazal od kralja(Mislim da znam na sta mislis kad mu pridjem pa ga pitam da mu pusim tuki tj da mu pomognem nesto na taj fazon a on me uvek ispali) i ono za sela kako ih dobijam i kako da idem u ratove i kako da imam vecu vojsku...

Idemo redom  Smile
Da bi ti postao vazal nekog kralja, moraš pre svega da imaš dobar odnos sa njim, i ne samo sa njim već i sa njegovim vazalima (mada ovo drugo nije neophodno, ali će ti olakšati). Ako je ta zemlja u ratu, možda će te kralj ili maršal te države uzeti za plaćenika, gde ćeš biti obavezan da prisustvuješ u bitkama. Pored zadataka koje ti kralj (i vazali) daje, dobar odnos postižeš i pomaganjem saveznicima u bitkama, ili ako poraziš neprijateljskog generala u bici (moraš da pričaš sa saveznicima posle te bitke). Posle, kada završiš svoj plaćenički posao, i ako si za to vreme podigao svoj ugled i ostvario lepe odnose sa kraljem, pozvaće te da postaneš njegov vazal.

Citat
Jos nesto brate,spalio sam jedno 5 sela do sada da li se ta sela mogu oporaviti ili nema vise nista od njih do kraja igre?

Rekao ti je Ghost, ali ovo je i odgovor zašto te svi mrze Smile

Citat
Znaci brate objasni kako da se udvaram tim damama,

Sistem kako funkcioniše udvaranje i veza mi se donekle nesviđa. Smile Zanimljivo je ali je veoma ograničeno (čitaj: nema sex-a Smile )

Ovako sam ja započeo:
Pobedio sam u turniru i otišao sam u dvorac (pošto je tada bila i gozba(feast)), tamo sam naišao na ćerku jednog vazala i svoju pobedu sam posvetio njoj, a posle sam joj rekao da sam njen obožavatelj  Smile . Od tada, ona i ja (mislim, moj lik u igri  Smile ), se krišom nalazimo da nas njen otac ne vidi, a deo udvaranja je i recitovanje pesama koje si naučio od pesnika (nalaziš ih u krčmama).

Ona se još nije udala za mog lika, a izgleda da ima još jednog "obožavatelja". Ali videćemo kako stvari budu išle  Smile

Citat
I ono oko oruzja sto sam pitao

Oružija, koliko sam ja video, su takva kakva su, nema mislim da nema većeg poboljšanja kako napreduješ kroz igru, a i nema potrebe: Ako si istrenirao lika, bilo koje oružije će ti biti ubojito.

Citat
i ono za sela kako ih dobijam

Ja sam dobio selo od trenutka kada sam postao vazal, e sad, ti možeš da izvisiš ako kralj nema sela da ti da zbog, recimo, neprijatelja koji je zauzeo previše teritorije tvoje države.

Citat
kako da imam vecu vojsku...

2 stvari su po meni najbitne: Renown i leadership
Renown dobijaš uglavnom radom misija, učestvovanjem u bitkama (mislim, mada nisam siguran), i pod uslovom da oba slučaja budu uspešna. Leadership ti je tvoj skill koji moraš da dižeš kada dobiješ lvl. To ti i pored veće vojske, smanjuje potrošnju koju ti vojska pravi.

Nezaobilazan deo je i moral. Što ti je veća vojska, manji je moral. Moral dižeš ispunjavanjem misija, pobedama u bitkama protiv neprijatelja (ali ne uvek!!! ), raznovrsnom hranom, visinom "leadership" skilla.

Još nešto?  Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 01:42:38 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Zamolio bih te da objasnis ovo  Smile I ono oko oruzja sto sam pitao...Znaci brate ja sam tek 10. lvl cesto su me puta zarobili vec smrdljivi banditi,igru igram od petka i juce mi je bila omiljena borba...Picke banditi 19 na mene samog...Svi konji ovo ono kurac-palac bacali ona sranja dugacka,luk i strele,buzdovani...Ja smeker sa kopljem,metalnim stitom i macem jebao sam im kevu i sto je najlepse od svega vratio sam svog crvenog konja(Ona Hunter vrsta) uf jebo sam im kevu...Jos nesto brate,spalio sam jedno 5 sela do sada da li se ta sela mogu oporaviti ili nema vise nista od njih do kraja igre?Znaci brate objasni kako da se udvaram tim damama,kako da postanem vazal od kralja(Mislim da znam na sta mislis kad mu pridjem pa ga pitam da mu pusim tuki tj da mu pomognem nesto na taj fazon a on me uvek ispali) i ono za sela kako ih dobijam i kako da idem u ratove i kako da imam vecu vojsku...

I ja igru igram od petka pa sam 20lvl Smile

Idemo redom  Smile
Da bi ti postao vazal nekog kralja, moraš pre svega da imaš dobar odnos sa njim, i ne samo sa njim već i sa njegovim vazalima (mada ovo drugo nije neophodno).

EDIT: sada ću da dopunim post, pritisnuo sam pogrešno dugme  Smile

E samo da ti kazem pre nego sto me dopunis,postao sam Vazal zelenih imam srpsku zastavu(Dvoglavi orao) boja crveno plava  Smile ribu jos nisam nasao  Smile imam vojsku od 42 vojnika maksimalnu,14. sam lvl odlican sam fajter...Bio sam 13. kad sam pisao prethodnu poruku lose sam napisao znaci nisam 10.  Smile

Ajde brate cekam neki dobar walktrough od tebe xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Vazal zelenih imam srpsku zastavu(Dvoglavi orao)

Veruj mi, i ja sam tu uzeo Smile
samo je pozadina žuta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Moja je plavo crvena,mada je bila i ta zuta da se bira...Brate wtf kakva gozba i kakvo recitovanje?XD ovo jos nisam cuo...Znaci brate,2 puta sam osvajao turnir jednom ispao u finalu zamisli borba 1 na 1 i ja puko...I nikad nisam imao nikakvu opciju za nikakvu gozbu posvetu pobede ribi ili ucenje pesmica...A dobro ako ne mogu da dizem sebi moral posto nema karanja u igri ni ne treba mi picka predpostavljam...Svejedno sad jebem keve onim zutima i narandzastima,picicu do ujutru ucio sam sat i po ekonomiku necu ni spavati prvi cas mi kontrolni pa cu da rokam celu noc xD Sta sam hteo...Nista odoh da rokam javljam se kasnije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K610i
Zanimljivo mi je da su sve ove države u stvari kopije evropkih srednjevekovnih država.

Swadia - narandžasti su Nemci (Swadia, kada se promeni slovo "d" u "b" biće Swabia, pokrajna u Nemačkoj, a i dizajn zgrada je germanski... što je tipično za ove igre)
Sarranid - žuti su Arapi (više nego očigledno)
Kherignit Khanate - Ljubičasti su Mongoli (vidi se po titulama i taktici koju koriste)
Nord - plavi su Vikinzi (dizajn zgrada i nazivi jedinica i titula)
Vaegir - Sivi su Rusi (ovo sam skontao po tituli koju korsite: "Boyar" (naški :Bojljari) je srednjevekovna titula u Rusiji)

Samo one zelene nisam skontao  Smile Šta su oni bre!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Jbt!Jako zanimljivo!O ovome jos nisam razmisljao svaka cast...Verovatno nisu,ali prvi na pamet su mi pali srednjovekovni Grci tj Vizantija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
uzmi neku nadogradnju. ja preferiram 100 years wars, radiant cross ili najbolje samo osnovnu proserinu, koja je po meni i najbolja verzija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Prekjuce sam krenuo da igram ovo i poceo sam u Sultanatu.Sta bi bilo najbolje da radim na pocetku i ima li kakvih specificnosti vezanih za Sultanat?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K610i
U početku, najbolje je da radiš zadatke koje ti daju svi, od vazala, do seljaka. Napravi malu vojsku i lovi bandite. Tako ćeš ti i tvoja vojska da dobijate iskustvo.

Ti si igru započeo u sultanatu, ali ti još nisi njihov vazal ili plaćenik, tako da ti nećeš imati ograničenja da posećuješ druga kraljevstva. Najveće razlike koje se ogledaju između kraljevsta su njihovi vojnici i (teoretski) taktiku koju koriste. Ne mogu da ti kažem koje su razlike jer ni ja nisam dovoljno otkrio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Danas jos nisam igrao,za koji minut odoh da rokam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 16:10:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.