Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:45:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mount&Blade  (Pročitano 30674 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ja sam igrao obican mod i postao toliko jak da sam osvojio sve, ali me je smaralo da ja osvojim nesto a kralj moje frakcije(inace Svadija zbog naravno Svadijan knightova)da zamak nekom drugom lordu.Bice valjda bolje kada naprave multiplayer pa ce valjda i da ubace i neku pristojnu kampanju za singleplayer
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Nedavno sam poceo da igram ovu igru...Da li bi neko mogao da mi objasni neke stvari

Dakle kao prvo skontao sam da igra nema pravu pricu,ali da li ima smisao?Mislim samo idem od grada do grada,u selima unajmljujem dobrovoljce,u kafanama prave ratnike,bijem se sa banditima/pljackasima bijem se u areni,turnirima...Skontao sam da mogu da unajmljujem dobrovoljce iz samo jedne drzave,one zelene jer su svi ostalni neprijateljski prema meni nastrojeni,takodje sam skontao da samo u toj drzavi mogu da ulazim u gradove i zamkove...Da li bi neko mogao jos nesto da mi objasni,sta ima da se radi u ovoj igri?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K610i
Iako nije jasno definisan, cilj igre je da budes neprikosnoveni vladar cele Calderije, a da dodjes do toga, ti moras da pokoris sve ostale kraljevine.

Najveca mana igre je bas u tome sto su zadaci repetetivni.

Citat
Skontao sam da mogu da unajmljujem dobrovoljce iz samo jedne drzave,one zelene jer su svi ostalni neprijateljski prema meni nastrojeni,

Ja mogu da unajmljujem dobrovoljce iz bilo koje drzave, pod uslovom da frakcija kod koje sam placenik nije u ratu sa odredjenom drzavom, a sta si ti uradio da ih toliko razljutis, neznam  Smile

Citat
Da li bi neko mogao jos nesto da mi objasni,sta ima da se radi u ovoj igri?

Ako nisi znao, u gradovima mozes da uzimas questove od guildmastera, oni daju (po mom misljenu) zanimljive zadatke. Mozes da se oprobas kao placenik ili kao vazal nekog od kraljevstva (ja sam postao placenik, ali ne i vazal (jos...)) i onda sa tvojim saveznicima ides i pokoravas druge gradove. Mozes da budes i odmetnik, pa palis sela i ubijas seljake... ima jos, ali ni sam nisam dovoljno otrkio.

Igra je definitivno zarazna, zapostavnio sam sve ostale igre i ima da kupim original... vala autori (bracni par iz Turske je napravio igru  Smile ) su odradili fenomenalan posao. 
« Poslednja izmena: 09. Maj 2010, 15:16:13 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Sta mogu da uradim sa zarobljenicima,mogu li da ih predam nekom i tako zaradim kintu?Prvi put igram ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Sta mogu da uradim sa zarobljenicima,mogu li da ih predam nekom i tako zaradim kintu?Prvi put igram ovo.

Mozes imas u kaVanama likove koji kupuju zarobljenike,daju ti 50 dinara...Takodje mozes ih prekomandovati u svoje vojnike dok kampujes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne seri da ih daju za 50 dinara. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Ne seri da ih daju za 50 dinara. Smile

Procitaj jos jednom  Smile  Ne mozes kupovati ,,robove'' mozes ih samo prodati za 50 dindzi u kavanama likovima koji se zovu RANSOM BROKER tako nesto,nude ti 50 dinara za jednog...Ili sto je po meni bolje dok kampujes mozes predloziti robovima da se pridruze tebi,neki ce se pridruziti neki ce ostati tvoji robovi,a oni koji ti se pridruze cesto pobegnu

Inace sad sam osvojio turnir i na ,,kladionici u turniru'' zaradio 3940 dinara  Smile

Nego ljudi jel se to meni cini ili nigde nema krstenog oruzja ?Mislim odma na startu igre dobijes mac od kojeg ima samo malo jaca oruzja?Inace imam jedan dobar metalni stit(Resitance 14) imam odlicnu kacigu,templarsku sa krstom,ne vidi mi se faca,imam neki dobar mac i odlicno koplje...Takodje dobar sam i sa lukom i strelom,sad imam vojsku od oko 30 igraca,od toga 10-tak oni najjaci BLejdovi i jos nekih 7-8 oni sto kao imaju svoju pricu i ime i prezime  Smile naravno uzimam vojnika koliko mi daju sela dobar sam samo sa zelenima,sa ljubicastima neutralan a sa zutima i narandzastima blago receno bi me jebali da mogu...

Jel moze jos neko da kaze nesto zanimljivo sto moze da se radi u igri a da jos nisam provalio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Procitaj jos jednom  Smile  Ne mozes kupovati ,,robove'' mozes ih samo prodati za 50 dindzi u kavanama likovima koji se zovu RANSOM BROKER tako nesto,nude ti 50 dinara za jednog...Ili sto je po meni bolje dok kampujes mozes predloziti robovima da se pridruze tebi,neki ce se pridruziti neki ce ostati tvoji robovi,a oni koji ti se pridruze cesto pobegnu

To mi je glupo... ne bitno koliko je taj i taj jak, vredan ili ima nešto treće, Ransom brokeri će ti ga uvek "kupiti" za 50 dinara...  Smile

Ja sam uspeo da zarobim Kralja Vaegira (onih sivih  Smile ) i ta država mi je nudila 12000 zlatika da im ga vratim i tako sam se obogatio Smile . Mada bilo mi je glupo to oko zarobljenika, ja svoje zarobljenike mogu ili da prodam ili da regrutujem (važnije ličnosti ne mogu)

Citat
sad imam vojsku od oko 30 igraca

Samo? Smile
Moja vojska broji 48, još imam najaču pešadiju u Calderiji (Nord Huskarl), mada i to je suviše malo, jer druga kraljevstva imaju užasno jaku vojsketinu (uvek idu sa 60-120 vojnika, kralj sa 210 vojnika)

Citat
Jel moze jos neko da kaze nesto zanimljivo sto moze da se radi u igri a da jos nisam provalio?

Da li si postao vazal nekom kralju i dobio na upravu neko selo? Da li se udvaraš gospođicama? Smiley Da li si zajedno sa tvojim saveznicima osvajao neprijateljski zamak.

Postao sam vazal kralja norda i on mi je dao na upravu malo selo. Selo mi daje nedeljni prihod i veći deo ode na vojsku. Mogu da gradim građevine koje mi pomažu (škola, mlin, osmatračnica, "pošta") oko upravljanja sela, ali su skupe...
« Poslednja izmena: 09. Maj 2010, 21:47:29 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Citat

To mi je glupo... ne bitno koliko je taj i taj jak, vredan ili ima nešto treće, Ransom brokeri će ti ga uvek "kupiti" za 50 dinara...  Smile

Ja sam uspeo da zarobim Kralja Vaegira (onih sivih  Smile ) i ta država mi je nudila 12000 zlatika da im ga vratim... mada bilo mi je glupo nešto, ja svoje zarobljenike mogu ili da prodam ili da regrutujem (važnije ličnosti ne mogu)

Citat
sad imam vojsku od oko 30 igraca

Samo? Smile
Moja vojska broji 48, još imam najaču pešadiju u Calderiji (Nord Huskarl), mada i to je suviše malo, jer druga kraljevstva imaju užasno jaku vojsketinu (uvek idu sa 60-120 vojnika, kralj sa 210 vojnika)

Citat

Da li si postao vazal nekom kralju i dobio na upravu neko selo? Da li se udvaraš gospođicama? Smiley Da li si zajedno sa tvojim saveznicima osvajao neprijateljski zamak.

Postao sam vazal kralja norda i on mi je dao na upravu malo selo. Selo mi daje nedeljni prihod i veći deo ode na vojsku. Mogu da gradim građevine koje mi pomažu (škola, mlin, osmatračnica, "pošta") oko upravljanja sela, ali su skupe...

Zamolio bih te da objasnis ovo  Smile I ono oko oruzja sto sam pitao...Znaci brate ja sam tek 10. lvl cesto su me puta zarobili vec smrdljivi banditi,igru igram od petka i juce mi je bila omiljena borba...Picke banditi 19 na mene samog...Svi konji ovo ono kurac-palac bacali ona sranja dugacka,luk i strele,buzdovani...Ja smeker sa kopljem,metalnim stitom i macem jebao sam im kevu i sto je najlepse od svega vratio sam svog crvenog konja(Ona Hunter vrsta) uf jebo sam im kevu...Jos nesto brate,spalio sam jedno 5 sela do sada da li se ta sela mogu oporaviti ili nema vise nista od njih do kraja igre?Znaci brate objasni kako da se udvaram tim damama,kako da postanem vazal od kralja(Mislim da znam na sta mislis kad mu pridjem pa ga pitam da mu pusim tuki tj da mu pomognem nesto na taj fazon a on me uvek ispali) i ono za sela kako ih dobijam i kako da idem u ratove i kako da imam vecu vojsku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Jos nesto brate,spalio sam jedno 5 sela do sada da li se ta sela mogu oporaviti ili nema vise nista od njih do kraja igre?

Опораве се после неког времена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:45:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.