Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195521 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
"johnnybundalo"

Posaljimi emailom

"matrix777"

Zamolio bih te da ne postavljas programe u ovoj temi, nego da mi posaljes link preko PM-a ili E-maila i ja cu da postavim na World of mpx"
« Poslednja izmena: 21. Avg 2006, 12:18:16 od gimza »
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s

1.Da li mu je kamera toliko losa? Gledao sam neke slike na netu i bas me je zapanjio takav kvalitet za 1.3mp!

2.Da li, ukoliko je los kvalitet slike, ona moze biti bolja upotrebom nekog drugog programa za fotografisanje? Cuo sam da to u nekim slucajevima pomaze.

3.Da li mozes da postujes video snimak sa mpx220 u najboljem kvalitetu? Trazio sam ih svuda po netu, nisam uspeo da pronadjem. Smile

Puno hvala, Mendoza Smile

1.Kamera moze da se poboljsa podesavanjima u registru, ako ti zatreba imas na world of mpx pa tamo pogledaj pod najcesca registri podesavanja a ako nema ja ili gimza cemo to srediti.

2.Ima program zove se coolCamera ali nije jos zavrsen i najavljen je bas za mpx220

3.Snimak je kakav takav je ali sa onim gore navedenim programom(coolcamera) trebalo bi da bude bolji i snimak i slika.

Evo mene opet! Malo sam se pozbavio foto-aparatom i kamerom na ovom telefonu! Izvrsio sam sve korekcije u registry-ju i evo rezultata! Medjutim nisam zadovoljan! Tu nesto fali, ali sta? I kako to prevazici! Mislim da fali ostrina na slikama, malo su mutne! Da li je moguce to prevazici! Ponavljam, sve sam u registry-ju odradio kako je bilo u onom opisu za poboljsanje foto-aparata i kamere:

Slike:

Video:

http://rapidshare.de/files/30191908/mpx220high.3gp.html (fajl je oko 700kb, sniman je iz ruke u hodu)

Nisam bas zadovoljan!  SmileSmile Smile

Znas kako to je koliko je bolje, imam jedan predlog slikaj sliku pa je prebaci u komp i onda u nekom od programa za editovanje i pregled slika naci ces nesto slicno ovome  Auto Corect  i slike one koje nisu imale dovoljno boje bi trebale da budu zivlje ali ako ti je ovo smaranj jer treba dugo da se radi ti se onda strpi i sacekaj da  izadje coolcamera verzija za mpx220.

Ljudi našao sam jedan forum sa dosta stvari za wm smartphone, ali zbog pravilnika Bureka i nedovoljnog broja mojih postova ne mogu da šaljem PM (nisam ni imao šta da postujem, na bureku sam samo zbog ove teme , a gimza i acikav rade svoj posao odlično  Smile ) tako da bih zamolio jednog od njih da mi objasni kako da im dobacim link. Inače Cigla tel nije baš veliki ljubitelj ove teme, koliko sam uspeo da primetim.. Smile

Prvo hvala za pohvale i na poverenju a sto se tice tog softa mozes meni ili gimzi na mail poslati imas ga u nasim profilima.

HELLO MOTO

« Poslednja izmena: 21. Avg 2006, 12:22:57 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
"matrix777"

Zamolio bih te da ne postavljas programe u ovoj temi, nego da mi posaljes link preko PM-a ili E-maila i ja cu da postavim na World of mpx"
OK obrisao sam. Mislim da si vec uzeo link, ako ne onda cu ti poslati na mail jer PM mi jos ne radi, da li neko zna koliko postova treba da imas da bi se aktivirao PM?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Evo pogledajte kakve sam slike ja napravio sa ovim fonom dok sam bio na pripremama u grckoj, morate ipak malo da podesite kameru i slike ce biti bolje.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

oko16h.jpg
(52.82 KB, 640x480)
oko 16h.jpg
(57.45 KB, 640x480)
oko 20h.jpg
(48.5 KB, 640x480)
oko_ 16h.jpg
(54.76 KB, 640x480)
pic00193.jpg
(53.39 KB, 640x480)
po suncu.jpg
(45.59 KB, 640x480)
po suncu ali iz hlada slikano.jpg
(47.66 KB, 640x480)
predvece ok 19h.jpg
(43.85 KB, 640x480)
Slikano danju po najvecem suncu.jpg
(49.55 KB, 640x480)
Slikano uvece.jpg
(48.63 KB, 640x480)
ujutru oko 9h.jpg
(38.49 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola MPx220 Rom:1.43
Gimza saljem ti mailom link gde mogu da se skinu programcici koji ce mozda da interesuju patrolu (u vezi fax-iranja) i tu ima nekih igrica; npr. video sam: Virtual Pool Mobile for Smartphone, 1.65 (ne znam dali je to isti onaj "Celeris" koji je na tvojoj temi !?
Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
a sto se tice cool camere imam na pocket Pc-u i radi na njemu i sigurno ce biti bolja cool camera za MPx220 nego njegova fabricka kamera.Pa sigurno izlazi u oktobru pa se strpite.POzz Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
a sto se tice cool camere imam na pocket Pc-u i radi na njemu i sigurno ce biti bolja cool camera za MPx220 nego njegova fabricka kamera.Pa sigurno izlazi u oktobru pa se strpite.POzz Smile Smile

Znaci ljudi jos koji mesec i eto kamere mada meni ovaj fon vise sluzi kao pocket pc a ne kao aparat, ali kada vec imamo kameru sto da ne bude i fotoPocketPC Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Sto se tice rasprave i ja mislim da je bilo osnove narocito sto se odmah Cigla.tel osetio prozvanim.
I mogu odgovorno da tvrdim da se tako ljudi ne zadrzavaju na ovom forum, jer sam procitao i ranije poruke na ovom threadu gde isti moderator objasnjava ljudima kako ovaj telefon ne valja vec nokija rula.
Evo ga sad?!?
Sad sam opet p r o z v a n ovde u ovoj temi!
Ljudi, hoćete li vi jednom da se bavite ovim telefonom i pitanjima vezanim za njega ili preispitivati moj rad na ovom forumu?
Ako vam je do toga uvek imate pp pa pišite šta vam smeta u vezi sa mojim radom ovde.
Ovako, kako i ranije rekoh - sva off - topic pitanja idu u korpu za otpatke jer ova tema ima 200 strana i jedan "normalan" korisnik koji želi nešto da nauči ili izvuče maksimum iz svog telefona ne može više da se snadje jer je tema veličine jedne poveće knjige!
I mogu odgovorno da tvrdim da se tako ljudi ne zadrzavaju na ovom forum, jer sam procitao i ranije poruke na ovom threadu gde isti moderator objasnjava ljudima kako ovaj telefon ne valja vec nokija rula.
Vama smeta moje mišljenje o ovom telefonu i samim tim koliko kapiram onda iz obesti, ljubomore, mržnje prema neistomišljenicima vi ste u stanju da me non - stop prozivate i kukate kako je obrisan neki link ka forumu koji ste vi postavili ili neko drugi, kako je neko napustio "knjigu" od 200 strana .... a da to nema ustvari nikakve veze sa istinom - vi bi samo da linčujete neistomišljenike sa ove teme pa koristite svaki mogući način, jeli?!? E, pa zbog takvih sam i postao moderator.
@matiko, meni nije teško da pobrišem svaku tvoju off - topic poruku ako to ne čine ostali moderatori! Imam vremena za takve kretene sa 5 i kusur postova koji misle da forum treba samo njima da se povinuje - na pretek! Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2006, 15:42:52 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola MPx220 Rom:1.43
Sto se tice rasprave i ja mislim da je bilo osnove narocito sto se odmah Cigla.tel osetio prozvanim.
Evo ga sad?!?
Sad sam opet p r o z v a n ovde u ovoj temi!
Ljudi, hoćete li vi jednom da se bavite ovim telefonom i pitanjima vezanim za njega ili preispitivati moj rad na ovom forumu?
Ako vam je do toga uvek imate pp pa pišite šta vam smeta u vezi sa mojim radom ovde.
Ovako, kako i ranije rekoh - sva off - topic pitanja idu u korpu za otpatke jer ova tema ima 200 strana i jedan "normalan" korisnik koji želi nešto da nauči ili izvuče maksimum iz svog telefona ne može više da se snadje jer je tema veličine jedne poveće knjige!
Vama smeta moje mišljenje o ovom telefonu i samim tim koliko kapiram onda iz obesti, ljubomore, mržnje prema neistomišljenicima vi ste u stanju da me non - stop prozivate i kukate kako je obrisan neki link ka forumu koji ste vi postavili ili neko drugi, kako je neko napustio "knjigu" od 200 strana .... a da to nema ustvari nikakve veze sa istinom - vi bi samo da linčujete neistomišljenike sa ove teme pa koristite svaki mogući način, jeli?!? E, pa zbog takvih sam i postao moderator.
@matiko, meni nije teško da pobrišem svaku tvoju off - topic poruku ako to ne čine ostali moderatori! Imam vremena za takve kretene sa 5 i kusur postova koji misle da forum treba samo njima da se povinuje - na pretek! Smile

A ovo je recenica iz pravilnika:
 - Da ne podsticu i ne sire mrznju prema drugima, ne vredjaju i ne provociraju sagovornike.

Pa ako ovako treba da se ponasa moderator, onda pravilnik treba obrisati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Batali raspravu!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.253 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.