Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195295 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson W950
Sad radi!!Jel ima neko neki dobar engleski recnik??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Sad radi!!Jel ima neko neki dobar engleski recnik??

Ima onaj slovoEd ali nisam siguran da li je demo, skini sa world of mpx pa probaj....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola MPx220 Rom:1.43
Radi ! Dakle da bi (na 063-mrezi) telefon prepoznavao lokaciju mora se na: Settings/Phone/Channels ikljuciti opcija "Rechive channel list", dok ova: "Enable channels" ostaje ukljucena. Hvala za: mpx_220 i acikav-a.
Inace Gimza svaka cast za tvoje ucesce na ovom forumu. Za ovo sto radis (ti i acikav) stvarno treba puno volje, truda i vremena; skidam kapu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
pa imas SlovoED ali ti je demo skini sa World of Mpx Link
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson W950
A da!!!Ne radi mi MMS!nema sanse da ga podesim!!Uzimao sam podesavanja i od vas i sa mobtela i nece!!da nrema i tu neka caka??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Imam tri pitanja:
      1.) Na koliko KHz snima njegov osnovni voice recorder i da li postoje bolji, u slucaju da je njegov los?

2.) Da li postoji unlimited video rec, u kojoj rezoluciji i da li neko moze da posalje preview?

3.) Da li ima program slican programu na symbian-u SpyCam?

Planiram da kupim ovaj tel, pa su mi ove aplikacije potrebne.
Unapred hvala   Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
::mpx_220::

Citat
Ako ne sme da se kaže Modaco (bez postavljanja linka) da li to znači da ne sme da se kaže ni guglaj, ni Mobilni Svet, ni Yahoo, ni Mobilnimagazin, ni airfagev, ni... odnosno neka se kaže šta sve ne sme da se pominje pa da uživamo u "najvećim slobodnim diskusijama".

Nisi razumeo moze da se kaze guglaj. Ali ne nemoze da se postavi link za skidanje nekih aplikacija sa tih foruma koji su zasticeni i potrebna je registracija. Pr: sajt.com/imeprograma.exe. a mozes da kazes samo sajt i vise nista kao goglaj ili tako slicno.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Slusajte momci Gimza i ja smo od samog pocetka pratili ovu temu i verovatno imamo najvise iskustva sto se tice foruma i njihovih pravila, ali ako nekome zatreba bas neki link neka ga ne postavlja ovde nego neka se obrati meni ili gimzi jedan od nas ce sigurno biti tu da odgovori u sto skorije vreme, a sto se tice pocetnika neka prvo procitaju pravila foruma pa neka onda postuju a i ako se nekome ''omakne" pa postuje neki link koji nije dozvoljen bice opomenut od strane jednog od moderatora i njegova poruka ce biti editovana ali ne zato sto mozda neki moderator pravi ovde "pobunu" nego zato sto je to njegovo zaduzenje. Ne brinite se ako kojim slucajem neko bude opomenut i ako se to ne bude ponavljalo nece imati problema. Ja ne bih voleo da me sad clanovi ove teme mrze zbog toga sto sam nekome editovao poruku, ili da napustaju temu jer oni ce sigurno nekada biti potrebni meni a i ja njima. Mislim da je clan pod nadimkom mpx220 uleteo bezveze sa svojim onakvim postom, nadam se da nece biti vise takvih problema!

Pozdrav svima i jos jednom naglasavam da moderatori nikoga ne mrze nego jednostavno rade svoj posao

Prvo nisam početnik, drugo nije mi se "omaklo" i nisam postavio nikakav link i treće ne znam sa kojim sam to postom uleteo bez veze. I dalje tražim objašnjenje i odgovor na pitanje koje sam postavio još pre skoro tri meseca.

Pravila foruma treba da se poštuju, apsolutno se slažem sa tim, ali sam protiv duplih standarda i pravila ponašanja. Ako ne sme da se kaže Modaco (bez postavljanja linka) da li to znači da ne sme da se kaže ni guglaj, ni Mobilni Svet, ni Yahoo, ni Mobilnimagazin, ni airfagev, ni... odnosno neka se kaže šta sve ne sme da se pominje pa da uživamo u "najvećim slobodnim diskusijama".

Pozdrav i vama i hvala vam što nas ne mrzite nego jednostavno radite svoj posao!

Sa onim postom gde ste napisali da se odlucimo sta sme a sta ne sme da se pise, i da ispravimo ono slobodne diskusije. Prvo ja nisam rekao da si ti pocetnik i da se tebi omaklo nego uopsteno, takodje ja nemam nameru da se svadjam sa vama, cak sta vise ja nisam editovao taj vas post nego cigla tel pa vi snjim to raspravite. A rekao sam samo za vasu poruku gde ste nas napali da nije trebalo tako nesto da napisete i u ostalom nije nista strasno ako vam je editovana poruka. Smile  I jos nesto: nije lepo to sto ste  napisali na kraju vaseg posta>>>Hvala sto nas ne mrzite i radite svoj posao<<<< ja nisam nista lose mislio sa tom porukom.
« Poslednja izmena: 20. Avg 2006, 19:06:50 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
@mpx_220, svaki tvoj obrisani post je bio off - topic i biće obrisan i svaki naredni koji nije vezan za ovu temu.
Ja nemam nameru da se pravdam ili raspravljam ovde sa vama.
Napisao sam valjda razumno objašnjenje i nemam namere da ga ponavljam. Ako vam se ne svidja uvek imate dugme !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Sa onim postom gde ste napisali da se odlucimo sta sme a sta ne sme da se pise, i da ispravimo ono slobodne diskusije. Prvo ja nisam rekao da si ti pocetnik i da se tebi omaklo nego uopsteno, takodje ja nemam nameru da se svadjam sa vama, cak sta vise ja nisam editovao taj vas post nego cigla tel pa vi snjim to raspravite. A rekao sam samo za vasu poruku gde ste nas napali da nije trebalo tako nesto da napisete i u ostalom nije nista strasno ako vam je editovana poruka. Smile  I jos nesto: nije lepo to sto ste  napisali na kraju vaseg posta>>>Hvala sto nas ne mrzite i radite svoj posao<<<< ja nisam nista lose mislio sa tom porukom.
@acikav, ovde imaš status moderatora i nemaš potrebe da im se pravdaš ili raspravljaš sa njima već briši off-topic sadržaje ili upućuj na pravilnik burek foruma.
To što sam ja obrisao - obrisao sam ime foruma(sajta na kome je potrebna registracija i članstvo kako bi se videli sami njegovi sadržaji i učestvovanje u raspravama o njima), koje po pravilniku Burek foruma nije dozvoljeno postavljati ovde.
Google, Yahoo, Gmail, MobilniSvet i sl., nisu forumi i samim tim ne predstavljaju predmet povrede pravilnika Burek foruma i to je valjda i laicima jasno!

Ako se nekome ne svidja, rekoh -
« Poslednja izmena: 20. Avg 2006, 20:15:57 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.