Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195320 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Sta da radim? Rapid share mi ne da nista da skinem

Idi na moju temu World of MpX - Sve za motorolu Mpx220 i pogledas sta pise tamo pod  ??? Najcesca pitanja ???.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola MPx220 Rom:1.43
Pozdrav svima!
I pored svih obaveza koje imam, najzad sam sam uspeo da vas stignem, onosno da

procitam svaku stranicu ove fantasticne teme i probam sve sto se ovde pominjalo, a

sto me je interesovalo. MPx220 sam uzeo pre mesec dana i ja sam i dalje fasciniran

njime.

-Kao prvo uklucujem se u Patrolinu akciju oko potrage futrole ili "Screen

protector"-a (ili bar: gde moze da se nabavi nova maska). Ako neko ima informacije o ovim stvarima bili bi mu jako zahvalni.

-Druga stvar kako mogu da vidim lokaciju predajnika na kom' se nalazim. Na primer

preuzeo sam temu od clana mpx_220: SLR.zip (sa stranice 104) i na ekranu  su svi podatci osim lokacije predajnika - prazno polje (inace ja sam iz Novog Sada)

Sto se tice mreze do sada nisam nigde primetio da je slabiji prijem u odnosu na druge telefone, sta vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x
Pa sada, nije mi telefon pri ruci, kao što rekoh - poklonio sam ga sinu, ali treba da aktiviraš opciju Cell Info (Info Channels ili kako se već zove, pogledaj malo pod Settings) i podesiš kanal 50, a na ******* imate noviju verziju teme XP, malo našminkanu, postavio bih je i ovde, ali nije mi baš najjasnije kako ide sada upload, vidim da ima nekih promena, da li se sme direktno na forum ili preko PM moderatorima...?

Pozdrav!

Sada sam pogledao tu poruku na strani 104 i vidim da sam objasnio kako se aktivira ta opcija:
"Moraš da aktiviraš i u Settings/Phone/Channels da prima kanal 50 (ako si na Telekomu) da ti ne bi bilo prazno polje za mesto."

[Edit by Cigla tel.: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 19. Avg 2006, 19:15:56 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
da li se sme direktno na forum ili preko PM moderatorima...?

Posalji moderatorima i oni ce da postave na "World of mpx" ili mozes i ti da je postavis na temi -:- MPx220 Themes -:-.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola MPx220 Rom:1.43
Kada odem na Settings/Phone/Channels tamo imam otkaceno: Enable channels i Rechive channel list; a pod Lenguage: All. Ne vidim gde mogu da ubacim to 50. Inace sam na 063 - YuMobtel. Poz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x
Kada odem na Settings/Phone/Channels tamo imam otkaceno: Enable channels i Rechive channel list; a pod Lenguage: All. Ne vidim gde mogu da ubacim to 50. Inace sam na 063 - YuMobtel. Poz!

Tu u opcijama za channels imaš Add ili New, ponavljam nije mi telefon pri ruci, hajde neka neko proveri i napiše tačno, mislim da je i za 063 kanal 50. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ja galamio u ovoj temi na par desetina strana unazad i opet ponavljam:
Nije dozvoljeno reklamiranje i spominjanje drugih foruma pravilnikom burek foruma.
Zar je to toliko teško poštovati???
I najveći primeri toga baš u ovoj temi! Pa ljudi, kontrolišite se malo kada mogu svi ostali članovi na svim ostalim temama!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Nije dozvoljeno reklamiranje i spominjanje drugih foruma pravilnikom burek foruma.
I najveći primeri toga baš u ovoj temi! Pa ljudi, kontrolišite se malo kada mogu svi ostali članovi na svim ostalim temama!

I ja im to pricam ali sta cu nece svi da slusaju, a lepo im kazem da ako hocu nesto da skinu pa da postave neka mi posalju link pm-om i ja cu skinuti i uploadovati. Smile

I ja imam 063 i bilo koja tema koja ima za opciju to prikazivenja celije moze da se vidi mesto gde se nalazis.
Kod mene ovako stoji u chanels enable chanels otksceno a recive chanels list ne, zitim language all.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2006, 20:51:32 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 220/1.49 - V3x

E hajde se vi lepo dogovorite šta jeste, a šta nije dozvoljeno na ovom forumu. Još pre skoro tri meseca poslao sam poruku u kojoj se pominje taj isti forum i pitao da li je to dozvoljeno, citat:

"PM ne mogu da šaljem, ali sada sam pogledao temu i vidim da ima decimalne veličine slova, pa ako ti nije teško edituj xml fajl nekim tekst editorom i gde god vidiš veličinu slova npr 11.4, 17.6, 12.8 itd zaokruži na prvu celu veću vrednost 12, 18, 13 i videćeš sve.

Znam da link ne sme da se postavlja, ali ne znam za naziv sajta? Neka mi moderator odgovori ili neka obriše MoDaCo"

Poruka stoji i dan danas, bez brisanja i bez reakcije moderatora. Šta da čovek zaključi?

A u naslovu lepo stoji:

Burek :: Forumi ::
Dobro dosli na najvece slobodne internet diskusije

Opravdajte ovo ili izbrišite!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s

E hajde se vi lepo dogovorite šta jeste, a šta nije dozvoljeno na ovom forumu. Još pre skoro tri meseca poslao sam poruku u kojoj se pominje taj isti forum i pitao da li je to dozvoljeno, citat:

"PM ne mogu da šaljem, ali sada sam pogledao temu i vidim da ima decimalne veličine slova, pa ako ti nije teško edituj xml fajl nekim tekst editorom i gde god vidiš veličinu slova npr 11.4, 17.6, 12.8 itd zaokruži na prvu celu veću vrednost 12, 18, 13 i videćeš sve.

Znam da link ne sme da se postavlja, ali ne znam za naziv sajta? Neka mi moderator odgovori ili neka obriše MoDaCo"

Poruka stoji i dan danas, bez brisanja i bez reakcije moderatora. Šta da čovek zaključi?

A u naslovu lepo stoji:

Burek :: Forumi ::
Dobro dosli na najvece slobodne internet diskusije

Opravdajte ovo ili izbrišite!

Znas kako ja sam svez moderator i nisam bio tada a mozda bih izbrisao tu poruku, ali konsultovacu se sa gimzom i ciglom pa cemo vam odgovoriti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.362 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.