Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195327 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
e nemozes da postavljas linkove onih sajtoja koji traze regristaciju.a mozes onih koji npr rapidshare.de.Razumeo
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola MPx220 Rom:1.43
Ja moram da primetim da se neko gadno namerio na ovu temu i da svim silama, sve vreme pokusava da je "Minira". Zbog toga su mnoge interesantne licnosti cak i napustile ceo forum. Molim vas da se suzdrsite od selektivnih primena pravila i da licne frustracije resavate u privatnom zivotu. Ja -posebno- ovu temu temeljno pratim od samog pocetka i hocu da kazem da ljudi samo hoce da podele zadovoljstvo jer imaju ovako dobar telefon i da pomognu jedni drugima. Ako to nekome smeta, neka se otvoreno izjasni sta hoce. Ujedno apelujem na ljude, koji imaju ovde nekog uticaja, da odreaguju adekvatno na ova dogadjanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ja moram da primetim da se neko gadno namerio na ovu temu i da svim silama, sve vreme pokusava da je "Minira". Zbog toga su mnoge interesantne licnosti cak i napustile ceo forum. Molim vas da se suzdrsite od selektivnih primena pravila i da licne frustracije resavate u privatnom zivotu. Ja -posebno- ovu temu temeljno pratim od samog pocetka i hocu da kazem da ljudi samo hoce da podele zadovoljstvo jer imaju ovako dobar telefon i da pomognu jedni drugima. Ako to nekome smeta, neka se otvoreno izjasni sta hoce. Ujedno apelujem na ljude, koji imaju ovde nekog uticaja, da odreaguju adekvatno na ova dogadjanja.
Evo ja ću opet da se "adekvatno" umešam!

Šta vama u ovoj temi smeta?!? Šta vam ne odgovara?

Možda to što ja po nekad uletim ovde, pročitam par desetina strana unazad i frapiram se kada vidim na koliko su mesta spominjani razni forumi i pruženi direktni linkovi ka njima?!? Možda odstranjivanje tih linkova i pozivanje na pravilnik foruma smatrate "miniranjem"???
Zbog toga su mnoge interesantne licnosti cak i napustile ceo forum.

Koje su to interesantne ličnosti napustile forum? One koje su postovale gomilu aplikacija i linkova ka drugim forumima ne obazirajući se na pravilnik ovog foruma?!? Neka se slobodno nikada i ne vraćaju ovde.
Ili ... ste ih baš vi oterali sa ovog foruma pružajući im javno ovde linkove ka tim forumima pa smatraju da ovde više nemaju šta da traže jer su tamo našli sve što im treba???

Ovde važe ista pravila za sve!

Ako u 99% ostalih tema(jer ruku na srce ova tema o samo jednom telefonu predstavlja manje od 1% svih tema ovog foruma) korisnici poštuju pravilo ovog foruma i ne postavljaju imena i linkove ka drugim forumima po kom osnovu onda neko vama ljubiteljima ove Motorole treba to da dozvoli?!? Po čemu ste vi privilegovani???
Šta vi pobogu smatrate, ko ste vi?!? Za vas ne treba da važe pravila koju poštuju svi ostali članovi ovog foruma???

Niko ovu temu ne "minira" već pokušava da vam ukaže na to da i ova tema spada pod domenom Burek foruma na kojima važi jedan pravilnik za sve i svi treba da ga poštuju!!!!

Daj izjasnite se jednom da vidimo na čemu smo? Želite li da vam neko dozvoli da neometano postavljate imena drugih foruma i linkove ka njima?!?
Zar su ti drugi forumi zaslužili da ih mi ovde javno spominjemo? Jesu li oni negde spominjali naš forum na njihovim stranama, javno???

Pored ovoga imamo dva moderatora koji obilaze redovno ovu temu pa neka reše ove probleme sa "miniranjem"!!!! Smile

P.S. gospodo, ja smatram da baš pojedinci ovde "miniraju" ovu temu postavljanjem linkova ka drugim forumima i odvlačenjem članova sa ove teme!
« Poslednja izmena: 20. Avg 2006, 02:00:27 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone 2G
Pa ovde mnogi pocetnici koji dodju na forum, mrzi ih da procitaju pravilnik Burek foruma, pa i ne znaju da ne smeju da reklamiraju druge forume...Zato naprave gresku pa stalno to rade (iz neznanja)..I tako se ova prica stalno ponavlja i mislim da nema kraja. Ali dobro...jednom su pogresili znace za ubuduce da to nije dozvoljeno.
Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
e stvarno da se nebi desavalo ovakve stvari postavite preko rapidshera.de ili direktno na forum preko acacmenta.POzz
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson W950
Lepo izgleda opera samo sto nece da se zakaci na net!!!Internet explorer se regularno kaci ali opera stalno trazi nesto dodatno da podesim>>>???? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
E ljudi ova tema je za Mobilne telefone a ne za raspavu oko linkove, ti "mpx_220" ako imas nekih pitanja posalji nekom modelatoru. Ako taj modelator ne odgovara, mozda je sprecen ti pitaj drugog moderatora.

Sto se tice linkova sa sajtova sa drugih foruma oni se brisu, a ako je modelator to ispustio mogao bi da napises preko PM a ne da stavljas ro u javnost.

Ako sam nesto propusti izvinjavam se posto sam sada u guzvi oko selidbe i nemogu sve da ispratim.

---> Od sada svaka poruka ovakog tipa se brise <---
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola MPx220 1.49
Lepo izgleda opera samo sto nece da se zakaci na net!!!Internet explorer se regularno kaci ali opera stalno trazi nesto dodatno da podesim>>>???? Smile

Evo ovako:
start/Games & Apps/ oznaci Opera Mini (ne pokreci jos ), Options/4 Options.Pojavljuje se "Permissions for Opera Mini suite".Sva podesavanja stavi na Prompt.Save.Exit.To je za Operu, a sad za mrezu.Start/Settings/Data Connections/Menu/Options/Idle disconnect after :10 minutes/Done/Done.
Posle pokretanja Opere sledi pitanje "Opera Mini wants to send or receive bla,bla,bla....", odgovor "Yes,but ask me next time". OK i to je to.
IP sačuvana
social share
evo upis`o se
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
Merlin bravo Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Slusajte momci Gimza i ja smo od samog pocetka pratili ovu temu i verovatno imamo najvise iskustva sto se tice foruma i njihovih pravila, ali ako nekome zatreba bas neki link neka ga ne postavlja ovde nego neka se obrati meni ili gimzi jedan od nas ce sigurno biti tu da odgovori u sto skorije vreme, a sto se tice pocetnika neka prvo procitaju pravila foruma pa neka onda postuju a i ako se nekome ''omakne" pa postuje neki link koji nije dozvoljen bice opomenut od strane jednog od moderatora i njegova poruka ce biti editovana ali ne zato sto mozda neki moderator pravi ovde "pobunu" nego zato sto je to njegovo zaduzenje. Ne brinite se ako kojim slucajem neko bude opomenut i ako se to ne bude ponavljalo nece imati problema. Ja ne bih voleo da me sad clanovi ove teme mrze zbog toga sto sam nekome editovao poruku, ili da napustaju temu jer oni ce sigurno nekada biti potrebni meni a i ja njima. Mislim da je clan pod nadimkom mpx220 uleteo bezveze sa svojim onakvim postom, nadam se da nece biti vise takvih problema!

Pozdrav svima i jos jednom naglasavam da moderatori nikoga ne mrze nego jednostavno rade svoj posao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.