Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 195210 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
MA samo zelim da pomognem ljudima
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
E da vam se pohvalim  Smile Nakon neprospavane noci i pretnjom pred otkaz na poslu uspeo sam da uradim ono sto me mucilo. Poslusao savete (hvala gimza i acikav) pa prvo probao sp unlocker koji nije proradio pa odradio onu drugu foru sa instaliranjem sertifikata od orange network pa je proradilo. Elem, kud svi Turci tu i mali Mujo pa uzeo da instaliram asian Rom 1.53. sve je proslo glat ali kad sam upalio fon umalo me slog nije strefio. Prvo se podizao jedno 10 minuta i na kraju izasle neke svracije nozice i jedino sto mozes da stisnes ja da ga ugasis. E mamu mu... sta sad? Ajd jos jednom i jos jednom i iz 4 puta upali se telefon ali na korejskokineskohindustanskobvijetnamskom jeziku??????????????? Pa dobro ajd otvaraj manual pa trazi napamet jezike. U sustini divno sam se proveo i sad mogu da vam kazem da fon sljaka bez premca i da sve aplikacije prolaze. Poz za sve i hvala jos jednom  Smile Smile

E sad kada si flashovao fon ti stavi u potpis fona i naziv roma koji koristis da bi ti lakse pomogli kasnije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung x820
Jel znate mozda da li moze da se salje i prima fax! Pretpostavljam da moze, jer je ovaj telefon, kako neko rece, kao svemir beskrajan! I sa kojim bi programom to moglo da se radi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W950
Jel ste primetili da ovaj fon ima slabu mrezu!!!Meni se stalno gub cim malo odmaknem od centra grada!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola MPx220
HE he kad cekiras to iznad prebacuje na internet!!!Meni ne radi na wap network,vec kad stavim na internet.A ako cekiram to gore on automatski stavlja na internet ako ne moze preko wap networ!!!To ne valja vise se naplacuje valjda!!!

Ne naplacuje se vise, to znaci da mozes da otvaras i http://.

Evo malog pojasnjenja, ako je uopšte bitno.
U svakom slučaju koristi se GPRS protokol za ostvarivanje komunikacije. Njega koristite i kada otvarate WAP i WEB, ali i za sve ostale Internet servise tipa: irc, skype, ftp, telnet ...

Dakle GPRS je protokol koji se koristi za prenos podataka i naplacuje se prema kolicini podataka koji proteku U i IZ telefona.

Generalno su WEB stranice veće od WAP pa je u tom smislu skuplje, jer više podataka prodje kroz vezu. Ono sto je lijepo kod OPERA-e je da ona preko svog proxy servera smanji stranice, tako da ih prilagodi telefonu na kom je instaliran klijent, pa tako troši puno manje protoka od recimo Internet explorera.

U profilu za GPRS potrebno je izabrati internet da bi tel. valjano napravio most izmedju softwarea za IP i portova.

Nadam se da vas ne ugnjavih.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2006, 13:44:38 od igor.vujacic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung x820
Jel ste primetili da ovaj fon ima slabu mrezu!!!Meni se stalno gub cim malo odmaknem od centra grada!!!

Pravo da ti kazem, ja nisam primetio! Ja radim u bunkeru i signal mi je pun! Dok moj kolega ima nokiu6021, a drugi nokiu6100, i treci samsung c100! Na 6100 i c100 je na pola, a na 6021 nema signala! Svi koristimo 063.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
pa sto se tise mreze ja zivim u mirijevu i koristim 063 a ovaj fon ima odlicnu mrezu i nikad nisam bio nedostupan ni sa 063 ni 064.A problem je do pokrivenosti mreze a ne do MPx220.POzz
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Motorola MPx 220 Rom:1.53
Moze li da se stavi slika u podzadinu kada se udje u start i kako da povecam font,jedva mi je vidi vreme i datum?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Motorola MPx 220 Rom:1.53
Sta da radim? Rapid share mi ne da nista da skinem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s

Ja se ne bih sa tobom slozio jer motorole imaju najbolju antenu od svih fonova, pa jesi li primetio da policija nosi motorole, a zasto, zato sto su motorole prve pocele da se bave mobilnom telefonijom i antenama. Znaci tvoj problem nije do ovog fona nego nesto drugo.pozz

Moze li da se stavi slika u podzadinu kada se udje u start i kako da povecam font,jedva mi je vidi vreme i datum?
Slika u start ne moze ali moze da se menjaju boje tako sto editujes neku od tema koja ti se svidja i promenis boje za pozadinu starta, a font se menja tako sto odes na world of mpx i pogledas sta pise tamo pod  najcesca podesavanja uregistru. Smile

Sta da radim? Rapid share mi ne da nista da skinem

Ako nemas premium acount onda ima limit za download i kada skines vise fajlova u jednom danu on ti ne daje vise nego sacekas sledeci dan pa skidas ponovo, ali ponekad ti kaze da sacekas nekoliko minuta da bih dobio download, pa ti sacekaj ili minimize tu stranivu i otvori nesto grugo i zanimaj se dok ne prodje to vreme. Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2006, 15:36:13 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.