Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 194002 puta)
Clan u razvoju

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia n95 + 8gb sdhc
Jel moze da se postavi 1.53 asian koji moze da se skine jer onaj u download sekciji ne moze. Ne da mi rapidshare da ga skinem

"You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 6 minutes)"

A ovih 6 minuta nikako da prodje.......
IP sačuvana
social share
potpis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Momci evo dogovoriosam se sa vlasnikom foruma da kada prode okupljanje da mu posaljem cd sa svim programima i romovima i on ce da postavi na ovaj sajt pa da mozete da skidate bez problema.

Sacekajte jos malo.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Kazete nije opasno!!??Ja sam flesovao MP3 playeri pogodite sta se desilo??Sprzio sam ga!!

Nema sanse da si ga sprzio, ako je mozda poslo po zlu ili je mozda program malo ostecen prilikom downloadovanja. Samo ga flesuj ponovo i sve ce biti u redu.

Procesljao sam preko 1000 sajtova i jos nigde nisam naisao da je neko sprzio telefon.

::sakingsny::

Postavi ali mi link posalji PM-om, PM je ikonica .

IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC desire s
Momci evo dogovoriosam se sa vlasnikom foruma da kada prode okupljanje da mu posaljem cd sa svim programima i romovima i on ce da postavi na ovaj sajt pa da mozete da skidate bez problema.

Sacekajte jos malo.

Znaci nema potrebe da skidam neke romove i da uploadujem, uh sad mi je lakse Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
el moze da se postavi 1.53 asian koji moze da se skine jer onaj u download sekciji ne moze. Ne da mi rapidshare da ga skinem

"You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 6 minutes)"

A ovih 6 minuta nikako da prodje.......

Evo imas resenje:
Citat: BrackoNe
P: Ne mogu da preuzimam filmove sa RapidShare-a, jer sam na Wireless-u/ADSL-u pa nas više ima istu IP Adresu. Postoji li drugačiji način da preumem filmove?
O: Ovo je malo mukotrpan posao ako ne posedujete "Premium Account", ali da pokušamo sa dva načina. Prvi način je da preuzmete najnoviju verziju programa Universal Share Downloader (aktuelna verzija za vreme kucanja ovog teksta je 1.3.3), instalirate ga, i jednostavno ubacite linkove sa kopiraj/nalepi u listu čekanja. Program će sam da ponavlja operaciju skidanja svakih 3-5 minuta, tako da postoji velika verovatnoća da ćete uspeti da preuzimate sa rapidshare-a pre ostalih. Program možete da preuzmete OVDE.
Mogući problem. Šta ako i drugi imaju taj program?
Onda možete da pokušate na sledeći način. U Vašem internet pretraživaču ukucate adresu http://www.proxy4free.com/page1.html, iskopirate IP adresu koja je tipa npr. 201.134.24.169 i port 80, zatim (primer važi za Internet Explorer) odete u Tools, Internet Options. U jezičku (tab-u) Connections izaberite LAN Settings i štiklirajte opciju Use a proxy server for your LAN... U novim omogućenim poljima ukucajte IP adresu (npr. 201.134.24.169), a u drugom kraćem polju ukucajte port (npr. 80). Potvrdite sa ok, i pokušajte da preuzimate sa RapidShare-a. U slučaju da ne možete i dalje da preuzimate, ponoviti postupak sa drugim setom IP i PORT adresama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Jel moze telefon da se fleshuje cim se kupi,pre nego sto se baterija formira? Da li je to opasno za telefon???
Ako moze extra brz odgovor idem sad da ga kupim a skinuo sam rom 1.53 pa da ga odmah fleshujem???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson W950
Probao sam ponvo posle toga da flesujem MP3 ali nije hteo vise da se upali!!!Srecom imao sam garanciju i odmah su ga zamenili!!U pitanju je MSI 538
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li neko moze da mi kaze kako da skinem one nepotrebne ikonice "Gotone" sa Homeskrina na romu 1.53. Ako je to pomocu nekog homeskrin editora, onda, koji je to editor kojim mogu da ocitam postojeci homeskrin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson W950
Kako da download-ujem rom 1.53??Kad god kliknem izbaci neku drugu stranicu?Probao sam sa flashget-om ali ne znam da ga koristim??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Da li neko moze da mi kaze kako da skinem one nepotrebne ikonice "Gotone" sa Homeskrina na romu 1.53. Ako je to pomocu nekog homeskrin editora, onda, koji je to editor kojim mogu da ocitam postojeci homeskrin.
dovoljno je da postavis neku drugu temu, a kako se to radi mozes da procitas ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.