Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 193571 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia X6 16gb
tebra,da  nisi slucajno to isto pitao i na mobilnom svetu???
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia X6 16gb
jer moze neko da mi kaze zbog cega se baguje fleshlight,kad ga skinem sa neta nece da ga pokrene,kaze nesto oko dll faila,ali nije samo kod mene,vec sam pokusavao jos kod 2 ortaka ni kod njih nece da ga pokrene. Sta da radim???????????
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
@karanm - Na 2. strani si stavio PocketDivxEncoder-Jel to za rad na kompu pa tu smanjim ili u telefonu???
Jel moze java,i da li mora svaka igrica preko nekog emulatora ili neke mogu i bez???
Kad se fleshuje,jel pokrecem Motorola Upgrade Wizard na kompu ili telefonu???
Kako da telefonski imenik prebacim u telefon,tj. da ne cita sa kartice???Jel mi za to treba neki program ili moze ovako???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
Melodije su mi bas bas tihe kako da ih pojacam,jel mi treba regetdit ili mogu bez ikakvog programa???(Inace sam podesio na laud na dugme i u settingsu)
-za melodije tihe su sa starijim romovima imas kako se ispravljaju preko registrija nadji tamo na wompx, sa 1.53 zvuk je jak i ne moze se ispravljati
jer moze neko da mi kaze zbog cega se baguje fleshlight,kad ga skinem sa neta nece da ga pokrene,kaze nesto oko dll faila,ali nije samo kod mene,vec sam pokusavao jos kod 2 ortaka ni kod njih nece da ga pokrene. Sta da radim???????????
-fleshlight ne radi na starijim verzijama roma a nisi napisao koji imas pa bi ti odmah rekli sa 1.53 radi kao sat
@karanm - Na 2. strani si stavio PocketDivxEncoder-Jel to za rad na kompu pa tu smanjim ili u telefonu???
Jel moze java,i da li mora svaka igrica preko nekog emulatora ili neke mogu i bez???
Kad se fleshuje,jel pokrecem Motorola Upgrade Wizard na kompu ili telefonu???
Kako da telefonski imenik prebacim u telefon,tj. da ne cita sa kartice???Jel mi za to treba neki program ili moze ovako???

-PocketDivxEncoder se pokrece na kompu i bice ti sve jasno program je jednostavan
-Motorola Upgrade Wizard se takodje pokrece na kompu i on je jednostavan a imas tamo temu o fleshovanju nema sanse da pogresis pa cak i ako se to desi nema opasnosti za phone
-za javu ima prilicno emulatora pronasao sam neke pa kad ispitam javim, mada po nekim forumima su rekli za neke emulatore da su ok, ovaj kod nas na wompx nije bas najbolji pricao sam malo o tome na nekoj predhodnoj strani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
@gimza
Ono za privatne poruke, mucim se i ja od kada sam dosao na forum i izgleda da nemaju svi tu privilegiju.
Evo sta sam nasao u FAQ sekciji:

"Najcesce postavljana pitanja:

6. Ne mogu slati privatne poruke? Zasto?

Zbog veoma ceste zloupotrebe ove opcije, ona je postala privilegija iskljucivo aktivnih i redovnih korisnika. Poruke mozete primati (da biste mogli primiti upozorenja od moderatora), ali na njih ne mozete odgovoriti zato sto niste medju aktivnim korisnicima foruma. Ako to zelite postati, dolazite redovno i ucestvujte u diskusijama."

Pa sada da li neko zna koliko da budem aktivan da bi mi neko aktivirao tu opciju?  Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2006, 09:32:26 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Jel postoji opcija,mislim jel s to nekom desilo,da kad fleshujem telefon na 1.53,sto planiram cim mi se formira baterija(za svaki slucaj),da kad posle ubacim MiniSD da mi telefon ne radi?
Znaci nema jave i bilo kojih drugih igrica bez emulatora,uvek mi je potreban emulator,nema veze koji,jel to hocete da kazete?Jel moze ista bez emulatora?Kako da znam kojoj igrici treba koji emulator?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
@ vostezmaj - ja sam bio na mobilnom svetu.
Jel Jeyo Mobile Companion pokrecem sa kompa ili telefona???
Skinuo sam i RegPod Regedit pa me zanima koji je bolji?
Kako da proverim na koliko megaherza mi trenutno radi mpx220?
« Poslednja izmena: 12. Avg 2006, 09:49:31 od fallout-men »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson W950
Flesovanje uspelo!!!Ali na kineskom je sve sta da radim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne znam kako da prebacim?>????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
Probaj ovako (na engleskom je ali ako se ne snadjes mogu da ti prevedem):
"Start, 9, 1, 9, 6, blue button, US English, Left soft key, and finally reboot
After reboot, make sure you set your regional setting to US English. Also, make sure you change your locale to English (United States)."

Zamolio bih nekog ko je iskusniji da doda na ovom threadu http://forum.burek.com/index.php/topic,122202.0.html
Sta da rade novi korisnici posle flesovanja sa novim (azijskim ili obicnim) romom:
1) Sta treba da se menja po registry-ju
2) Koji su obavezni (preporuceni) programi koji svako bi trebalo da instalira na telefonu i zasto sluze (jer na  World of MpX ima ih mali milion ali tesko da se snadjes koji cemu sluzi a ovaj thread od 175 stranica da se procita ceo treba ti jedan slobodan dan)
3) To bi trebalo da bude FAQ za mpx220 da se ne bi ponavljala uvek ista pitanja (recimo kako da se skine  "gotone" ikonica na romu 1.53 ili kako da telefon vidi memorijske kartice veceg kapaciteta, kako da se poboljsa font na azijiskom romu...
4) Mozda ne bi bilo lose da se spoji thread "Flashovanje Motororole MPx220" sa "World of MpX" i tu da se ubaci onaj FAQ
« Poslednja izmena: 12. Avg 2006, 17:59:25 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
slazem se za to.

@gimza

Turn off the Camera Shutter Sound
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ArcSoft\Camera\]
“Shutter sound”
To turn it off change the value to “0”.

to increase the volume (doesn’t work on asian roms)

Just change your current settings to ones mentioned below...

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\Alarm]
"InitVol"=dword:00000009

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\Reminder]

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\Notification]

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\System]

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\Ring]

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\InCall]

This tweak improves the mpx220's camera quality.

1. HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Arcsoft/Camera/
2. Set Contrast value 5 and Brightness value 3
then some values must be adding if there are values then just change it.
3. from menu command new value and pushing dword value name is Saturation value data is 3
4. from menu command new value and pushing dword value name is Hue value data is 5
5. from menu command new value and pushing dword value name is Sharpness value data is 3
6. restart your phone

to je na strani 35,jel i za to treba RegPod ili Regedit,koji je bolji i laksi za upotrebu?Ili je RegPod isto sto i Regedit,kao sto je asian1.53 isto sto i asian3.53,samo sa drugim nazivom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.