Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 196609 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ljudi taj program smo kacili pre mesec dana!!!
to je onaj od silix-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
ja koristim taj i zadovoljan sam sa njim

@sakingsny@ Vec smo pricali o nekom programu koji je na ruskom i ja mislim da se isto zove camera app, i da je kamera sa tim programom isto ocajna samo sto kao moze da snima u avi formatu.E sad reci mi jer postoji taj neki drugi program ili mislimo na isti.
p.s. Molim te Boze da ja i sakingsny nemislimo na isti program,i da je pronasao novi extra program za kameru  Smile
ja mislim da je to taj program ali novija verzija od one koje ste vi postavili i meni camera radi bas ok ali je opet ocajan kvalitet Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2006, 07:50:51 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Pa cekaj saky jel valja kamera sada ili ne mislim kakve su slike u malo tamnijim prostorijama jer se to poboljsalo ili je opet ostao isti problem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E51
U R G E N T

U registry negde postoji da se može isključiti punjenje baterije preko USB-a. E, kanda je to kod mene po default-u.
Stavljen je na USP i preko JEYO gledam (paz' kad ne mogu da verujem) kako napunjenost pada. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA

Pomagajte

IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
U R G E N T

U registry negde postoji da se može isključiti punjenje baterije preko USB-a. E, kanda je to kod mene po default-u.
Stavljen je na USP i preko JEYO gledam (paz' kad ne mogu da verujem) kako napunjenost pada. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pomagajte

A jesi li nesto radio dok ti je bio na usb, mislim nesto sto bi moglo da vuce bateriju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Pa cekaj saky jel valja kamera sada ili ne mislim kakve su slike u malo tamnijim prostorijama jer se to poboljsalo ili je opet ostao isti problem Smile
ma isto jedino poboljsanje jeste da u videoima mozes da zumiras i da snimas u avi formatu,ali cu ja da ostanem na cool cameri koja meni ipak najbolje radi Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
ma isto jedino poboljsanje jeste da u videoima mozes da zumiras i da snimas u avi formatu,ali cu ja da ostanem na cool cameri koja meni ipak najbolje radi Smile

Pa nije onda lose to sto mozes da zumiras, aj postavi ako se moze, mislim ako nije pirat Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E51
U R G E N T

Stavljen je na USP i preko JEYO gledam (paz' kad ne mogu da verujem) kako napunjenost pada. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pomagajte

A jesi li nesto radio dok ti je bio na usb, mislim nesto sto bi moglo da vuce bateriju Smile

Ma jok, k'o i svaki dan na poslu ga priključim na USB. Jedino što je pao master reset pre 7 dana, a u tom periodu je bio poprilično pun kad dodjem na posao pa nisam obraćao pažnju.
Gde je WTF ono registry podešavanje?

A da probam sa "molim lepo"?
« Poslednja izmena: 10. Nov 2006, 11:22:26 od Rajah »
IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
sakingsny reci mi jer sam ja to nesto propustio ili cool camera moze na mpx220?????
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat
ja mislim da je to taj program ali novija verzija od one koje ste vi postavili i meni camera radi bas ok ali je opet ocajan kvalitet Smile

jedna jedina verzija koja postoji je 1.01b izbacena 01.09.2006. tu smo okacili, silix je odustao od daljeg razvijanja ovog softwera, ponavljam ovo po drugi put, citajte malo forum
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.