Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 196704 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Saki kazimi kako si uspeo da prebacis u flash.
pa tako sto izvadis bateriju i sim karticu a mem karticu ostavis ugasis fon i ugasenog ga prikacis na USB i kada ga u trenutku ga kacid Drzis dugme gde se pali fon i levo dugme u isto vreme i vidices da se pojavljuje u fles mode i mora da pise ispod USB Conneted! i onda ga stavis u imate fleser i flesujes ga ali ima mali problem uspeo sam da ga flesujem part1 a part 2 nemogu nikako pa sad trazim druge verzije WM5 sa ostalih telefona ali moram da napomenem da pre nego sto stvaite u fles mode moras da preimenujes fon umesto Motorola MPx220 na npr imate Smartflip da bi ga fleser ga prepoznao eo trazim ostale romove sa WM5 podrskom po netu ako ga nadjem i uspem javicu vam Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 2G
Jer uspeo neko da podesi mozda Hotmail ili Gmail na telefonu, za mail naravno...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Jer uspeo neko da podesi mozda Hotmail ili Gmail na telefonu, za mail naravno...
za Gmalil ja jesam a naravni i hotmail nadjes na googlu i instaliras Gmail na tel to je java aplikacija i lepo mi radi da mojoj MPx220 a za hotmail probaj da skines sa neta Pocket MSN ili Windows Live Mobile(koju ja sad trenutno koristim) i imaces i hotmail na tvome mailu tj. na telefonu jer drugacije nemozes da imas sem ako ga manuelno ne podesis na profi mailu ali bolje ti je resenje da instaliras ta dva programa koja sam ti naveo,i da ako nekog zanima i za yahoo mail imate Yahoo GO! i svi ti navedeni programi su free i naravno besplatni a veoma korisni Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
i da ako nekog zanima i za yahoo mail imate Yahoo GO! i svi ti navedeni programi su free i naravno besplatni a veoma korisni
A to elem radi kod nas na Telenor mreži ...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Citat
i da ako nekog zanima i za yahoo mail imate Yahoo GO! i svi ti navedeni programi su free i naravno besplatni a veoma korisni

Ciglo nisam te razumeo sta si hteo da kazes Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat

Ciglo nisam te razumeo sta si hteo da kazes Smile
Odavno smo već raspravljali, isprobavali taj "Yahoo GO" i nije bilo teorije da radi na našim mrežama, čak ni poslednja verzija - nema podršku za istu. Doduše, pojavio se jedan član koji je tvrdio da je uspeo da se poveže ovim programom preko 064 mreže ali niko nije uspeo preko 063, zato i to kažem.
Video sam da recimo u Makedoniji radi lepo, izveštavao @Aco_kuna, ali kod nas još niko nije uspeo da poveže preko 063 ponavljam i baš bih voleo da vidim utiske što se tiču ove aplikacije(obavezni screenshotovi)!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Pa ja nisam jos to koristio a 063 mi je kartica, mada mene i ne interesuje ovo pa nisam ni probao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
pa ja sam koristio preko 063 i mailove mi je primao bez problema ako ocete uslikacu ja svoj telefon ili cu da snimam pa da vidis da meni lepo rani ma mojoj MPx220 sa 063 brojem Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
pa ja sam koristio preko 063 i mailove mi je primao bez problema ako ocete uslikacu ja svoj telefon ili cu da snimam pa da vidis da meni lepo rani ma mojoj MPx220 sa 063 brojem Smile

Aj da vidimo mislim da cigla vidi posto mene ne interesuje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 2G
Aaa...pa gde da nadjem PocketMSN i Windows Live Mobile??
Nasao sam samo za WM5 i to za PDA....ajde mala pomoc...
mada bi mi vise odgovarala konfiguracija za hotmail... kako ide pop3 i smtp server ako znate?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.