Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 09:55:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motori/Moto GP  (Pročitano 338864 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Hvala na predlogu, josh sam u dilemi jer nisam siguran sta hocu. Enduro je prva ljubav (zaborava nema) i moze da se natovari ali "naked" je novi izazov a i predpostavljam da su upravljiviji i kultivisaniji. Svejedno kad probam, znacu...valjda.
neked nokada i ni u jednoj varijanti nemoze biti upravljiviji od bilo kog pa i onog najtezeg endura...moj savet ti je kao sto si i sam rekao kawa kle 500..odlican motor za pocetnike..malo trosi jeftina registracija..odlican u drugoj prodaji...eto toliko...

E bas me ubiste u pojam, a bas sam se nalozio na naked. Mornar jos sa konstatacijom da je KLE dobar za pocetnike, jel' to sto sam se skucao s Apriliom? Smile

Bez sve sale, KLE sa dva cilindra ili nesto krupnija transalp, bitno mi je da je kultivisana masina, udobna i bez vecih vibracija kao kod monocilindra.
Hvala na predlozima

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Follow imagination

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3388
Zastava Pančevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6233

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson 
Hvala na predlogu, josh sam u dilemi jer nisam siguran sta hocu. Enduro je prva ljubav (zaborava nema) i moze da se natovari ali "naked" je novi izazov a i predpostavljam da su upravljiviji i kultivisaniji. Svejedno kad probam, znacu...valjda.
neked nokada i ni u jednoj varijanti nemoze biti upravljiviji od bilo kog pa i onog najtezeg endura...moj savet ti je kao sto si i sam rekao kawa kle 500..odlican motor za pocetnike..malo trosi jeftina registracija..odlican u drugoj prodaji...eto toliko...

E bas me ubiste u pojam, a bas sam se nalozio na naked. Mornar jos sa konstatacijom da je KLE dobar za pocetnike, jel' to sto sam se skucao s Apriliom? Smile

Bez sve sale, KLE sa dva cilindra ili nesto krupnija transalp, bitno mi je da je kultivisana masina, udobna i bez vecih vibracija kao kod monocilindra.
Hvala na predlozima

pa neznam sta bih ti rekao...prvo treba da znas kakav motor hoces i za kakvu namenu...postavio si dve totalno razlicite koncepcije motora..nekeed i enduro..u svemu kao i u snazi su totalno razliciti..vozio sam dosta motora..i nijedan nije lagan za voznju i udoban za voznju kao enduro...jeste..neked je lepsi,fancy..ribice ovo ono :mrgreen:ali ako ces da se vozas i uzivas...odgovor vec znas..e sad..transalp je dosta tezi i ozbiljniji motor od kle..neznam na koji model konkretno mislis...ali meni su ovi stariji ruzni...znam da su tehnicki odlicni kao i vecina hondi...ali su gadni bre Smile..pominjem kle zbog lkoce u voznji..vozi se kao biciklo,pasta pocetnicke greske..sto za transalpa nebih rekao...najbolje je da odlicis sam..ili ako mozes provozas od nekog drugara ako imas...na kraju krajeva vozis ga jednu sezonu i promenis...pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Hvala na predlozima

pa neznam sta bih ti rekao...prvo treba da znas kakav motor hoces i za kakvu namenu...postavio si dve totalno razlicite koncepcije motora..nekeed i enduro..u svemu kao i u snazi su totalno razliciti..vozio sam dosta motora..i nijedan nije lagan za voznju i udoban za voznju kao enduro...jeste..neked je lepsi,fancy..ribice ovo ono :mrgreen:ali ako ces da se vozas i uzivas...odgovor vec znas..e sad..transalp je dosta tezi i ozbiljniji motor od kle..neznam na koji model konkretno mislis...ali meni su ovi stariji ruzni...znam da su tehnicki odlicni kao i vecina hondi...ali su gadni bre Smile..pominjem kle zbog lkoce u voznji..vozi se kao biciklo,pasta pocetnicke greske..sto za transalpa nebih rekao...najbolje je da odlicis sam..ili ako mozes provozas od nekog drugara ako imas...na kraju krajeva vozis ga jednu sezonu i promenis...pozzz

Vaistinu,  mudro zboris...
Nista dok se ne isproba par komada...kle stvarno deluje skladno- koliko enduro moze da bude skladan:)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
rossi kao po obicaju dokazao je ko je car Smile Smile
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Pobeda Rosija u San Marinu

Valentino Rosi pobedio je na trci u San Marinu i tako se izjednačio po broju pobeda, 68, u moto GP šampionatu sa Đakomom Agostinijem.

To je ujedno i 94. pobeda za Rosija u karijeri. Drugo mesto zauzeo je Horhe Lorenco, a treće Antonio Elijas. Svetski šampion Kejsi Stoner nije završio trku, jer je u osmom krugu izleteo sa staze u momentu kada je bio na prvoj poziciji.

„Doktor“ sada ima 75 poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog Stonera.

Poredak najboljih šest na GP u San Marinu:

1 Valentino Rossi Yamaha Factory 00:00.00
2 Jorge Lorenzo Yamaha Factory 00:03.163
3 Antonio Elias Ducati d Antin 00:11.705
4 Daniel Pedrosa Honda HRC 00:17.470
5 Chris Vermeulen Suzuki MotoGP 00:23.409
6 James Toseland Yamaha Tech3 00:26.208

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung i8510 innov8
Bravo za doktora...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Harley-Davidson proslavio 105 godina postojanja

Čuvena kompanija za proizvodnju motora Harley-Davidson proslavlja ovih dana 105 godina postojanja. Tim povodom organizovano je mnoštvo različitih manifestacija, a prva u nizu je grupna vožnja fanova ovih dvotočkaša.

Tako se u subotu, 30. avgusta, nekoliko hiljada motociklista iz sveta provozalo duž jezera Mičigen, kod Milvokija. Procenjuje se da je rutom dugačkom nešto više od sedam kilometara, protutnjalo oko 7.500 "harlija".

Gosti iz inostranstva su na motorima imali zastave svojih zemalja, neki su bili i kostimirani. Tako na motorima možete videti Betmena, Zoroa ili Mrlin Monro. Policajci iz Italije su bili pravi. Njih 158 došlo je da oda počast omiljenom motociklu.

"Mnogo je onih koji su kupili karte za ovu proslavu. Neki su to učinili još decembra prošle godine, a učesnici vožnje oko Mičigena su izabrani slučajnom metodom", objasnio je portparol kompanije "Harli-Dejvidson" Džeri Glison.

Centralna proslava je okupila više od 100.000 ljudi, koje je zabavljao Brus Springstin i E Street Band.

Izvor: http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti/text.php?vest=108148
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Spijunske fotke: Novi Ducati Monster 1100

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung i8510 innov8
Uhhh...dobar je, dobar...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 09:55:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.