Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Mar 2026, 17:51:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motori/Moto GP  (Pročitano 339336 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...da vratimo temu na staru stazu... ovaj propeler je moja tiha patnja... Smile
Koj', jel' ovaj? Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

102_0018.JPG
(117.93 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson 
bas taj.
...da vratimo temu na staru stazu... ovaj propeler je moja tiha patnja... Smile
Koj', jel' ovaj? Smile
bas taj..ali samo GS. adventure mi nije nesto.....svi veliki svetski putnici motorom voze gs : :-$a zasto...prosudite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6234
Prvotno sam bio zagrijan za piaggio beverly-a dok nisam otkrio da postoji i gilera nexus a onda se pojavio i malaguti madison jbt nisam ni znao da tak sta postoji ali kad sam vidio da dosta slici nexusu dosao mi je i on u opciju odabira. I sad jos ovaj aprilia sportcity mada mi je on kao beverly pa mozda ipak ne?

Dakle:
1. gilera nexus

2. malaguti madison

3. aprilia sportcity

Motor cu vecinom koristiti po gradu s eventualnim izletima vikendom na relacije do 50Km. Razmisljao sam o minimalno 250 kubika sad kad vidim da oni idu do max 130km/h razmisljam da li ce mi to biti dovoljno za ove izlete van grada. Ravne dionice, obilazenje, itd.
Isto tako ne razmisljam o kupovini novog vec polovnjaka pa koliko je i to pametno, koliko kilometara bi trebao imati i mozda jos pokoji savjet oko polovnjaka.
Savjeti oko malagutija za njega apsolutno nista nemam pojma?
Sto se tice opcenito svih modela kako stoje servisi, koliko cesto, mozda karakteristicni kvarovi itd.
Ono sto bio volio je da je dizajn dobar po meni ova prva dva ga imaju bas ono sportski agresivno dok je aprilia onako kao beverly vise sminka. Zastita od vjetra nije za bacit koliko je to bitno koljena, glava, ruke, ...

Evo za sada toliko cijenim svaki savjet, pomoc ili bilo sta pametno sto imate reci. Jos par mjeseci imam do zatopljavanja pa zelim spreman uletiti u kupovinu Wink
IP sačuvana
social share
Referral Link for register on Fileserve:
[censured]
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Vidis ovako, ja bi tu odmah otpisao apriliju, negako mi glupo izgleda, a madison i nexus, uf neznam sta da ti kazem oba motora su perverija

evo ovako ja imam madisona i to od 150ccm, i garantovano ti tvrdim da on ide 130 i moze jos a ovaj od 250ccm mora da ide brze, sto se tice adisona, motor je veoma kvalitetno odradjen, prelepo izgleda, i zvuk je extra(4-taktna masina) potrosnja mi je izmedju 3-4 litara i to 4l trosi kada su 2 osobe na njemu i jos ga malo ostrije vozim, motor je stvarno za voznju sa uzivanjem, lepo se izvalis i mozes ladno da odes gde hoces, samo da radis redovno servise i bices prezadovoljan, inace ja i drugar smo isplanirali da na leto palimo za crnu goru na more motorima Smile

vidis sad ovako moras biti svestan da ti se vise ispalti kupiti polovan motor(misim ako oces posle da ga menjas za nesto jace a da ne gubis lovu pri trampi), ovaj najnoviji madison kod mene u ks kosta 362ooo dinara, a polovan sam ja kupio za 2000e(doduse jeste da sam ga uzeo na kraju sezone i plus moj je 2000 godiste
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

8 times champion of the world

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2404
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
moja preporuka piaggio beverly cruiser 250

extra masina ,  Smile Smile Smile Smile

normal_beverly_cruiser_500b.jpg
(22.35 KB, 351x404)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson 
moja preporuka piaggio beverly cruiser 250

extra masina ,  Smile Smile Smile Smile
podrzavam takodje..sjajan odnos cena-kvalitet..nikada mu nece zastariti dizajn,proveren agregat..dodao bih jos i apriliu scarabeo 250-500..dosta slican motoric piagu..ali opet aprilia..sto se tice performansi,tu nemas da mislis..i na posletku treba misliti o drugoj prodaji tog motora..tj,koliko ce vredeti kada ga budes prodavao..a prodavaces ga sigurno jednom..
pozdrav...e da!a dzamahirija t-max??postavio sam ovde slike..pa se potrudi malo...inace strasan scut...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6234
@ hagor
Ajde molim te nabaci mi koje slike tvoje pile. I zanima me ko to u stvari proizvodi cija je masina unutra i jesu to provjereni skuteri nije to neka marka tipa kymco itd.? Kako se stoji s servisima za Medisona tu mislim koliko cesto jel podlozan kvarovima i to.
Obavezno mislim na kupovinu polovnog kupio sam novi auto i ne pada mi na pamet vise nikad novo uzimat sad ga ocu prodat odma 30% mogu zaboravit od cijene. Vjerujem da je isto za motore pa nek taj netko drugi place kad ja bude uzimo od njega Smile
36 200dinara pa to je valjda 36 000kuna valjda je takav omjer uglavnom kao da mi se cini da je malo skuplji ovako napamet moram pogledat.

@ valentino rossi
Ne odustao sam od njega dizajnim mi je sminkerski plus sto je ovaj model tek izasao ni nema ga polovnjaka starog ima ali ne cruiser vec obican beverly.
Meni bas ova tri onako izgledaju mada mi kazem i aprilia ide malo na sminku.

@ mornar1976
Kad kazes za agregat pa taj agregat je takoder u Gileri ako se nevaram?
apriliu scarabeo 250  mi je isto malo vise sminka ali hvala na preporuci.

@ svi
Sta mislite o Kymco Exciting

http://www.svijetskutera.com/index.php?f=17&a=673
IP sačuvana
social share
[censured]
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N900,N97mini,N95
evo slika, inace moj je stariji model, druga stvar je sto nije 36000 nego 362000 a to je 4500e  Smile

Vidi sad ovako malaguti ti je poznata firma, kakav crni kinez, pu pu, to ti je kao kad nabrajas gilera, aprilia, piagio...madison je takodje italijanska firma, pa vidis sad sto se tice odrzavanja , da kucnem u drvo samo redovni servisi i motor ce ti dugo trajati e sad ima jedna caka, obavezno moras kad kupis polovnjaka da mu izvadis termostat jer je to jedna velika mana madisonu, znaci kad ima termostat moze da se desi da se masina pregreje(nepitaj me zasto je tako jer ni sam neznam da objasnim, meni je tako majstor rekao kao i lik od koga sam kupio a takodje i svi koje poznajem da ga voze) znaci termostat skines i onda redovni servisi( koji nisu skupi) i imas da budes prezadovoljan  Smile

DSC06446-001.jpg
(152.22 KB, 816x612)
Image-n95-001.jpg
(253.33 KB, 1296x972)
Image-n95-002.jpg
(350.64 KB, 1296x972)
Image-n95-003.jpg
(345.83 KB, 1296x972)
DSC00005-001.jpg
(214.67 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 17:36:43 od hagor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6234
E majstore car si sad vidim ČA ja mislio Čakovec kad ono Čačak loool šumadiski rokenrol!!!
Ove vinile si ti kacio ili to bilo?
Da da mislio sam 36 000Kn to bi bilo 4800eura znaci ipak nije 1=10 omjer ustavri to sad nije bitno.
Do koje godine ide ova tvoja serija medisona? I kako ona povuce s obzirom da je 150 kubika pa jos ako je dvoje gore?
IP sačuvana
social share
[censured]
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N900,N97mini,N95
to je bilo, motor je kupljen u audijevom salonu negde u inostranstvu, i onda ga je neki lik sto radi sa motorima uvezao(a on je iz cacka), pa ga je onda moj drugar u sezoni od njega kupio za 2500e i onda sam ga ja od drugara otkupio na kraju sezone za 2000 evra(trebale mu pare da bi kupio kola).

Ova serija koji ja vozim ide od 1999 godine i do 2003(ja mislim) a onda ide serija od 2004 do 2006 i onda sada je ovaj najnoviji model od 2007-me

iskreno ja sam prezadovoljan kako motor ide i koliko lepo povuce, pa cak i sa dve osobe, sa malo jacim gasom, bas zesce cimne, mnogo puta kad vozim nekog pozadi i jace krenem mi se zale da zamalo da ispadnu i odmah se uhvati taj/ta za mene. inace kad su dvoje na motoru ja sam max vozio 110 i to bas brzo nabije, za max koliko sam ga vozio sam ti vec rekao znaci 130 ladno a moze i mozda jos, mada nisam isprobavao. Motor kad si sam na njemu i kad ga onako fino sa uzivanjem vozis trosi samo 3l, a sa dve osobe i malo ostriju voznju kod mene ne prelazi 4l Smile

pozdrav druze i sta god da te zanima slobodno pitaj  Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 21:03:55 od hagor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Mar 2026, 17:51:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.