Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Mar 2026, 20:30:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motori/Moto GP  (Pročitano 339375 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N70
Sta mislite o Suzuki VanVan?
http://www.suzuki-yu.co.yu/index.cfm?action=motocikli
Cena je oko 3000e.Dal ima nesto bolje za te pare?Mozda neka druga marka?
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson 
Sta mislite o Suzuki VanVan?
http://www.suzuki-yu.co.yu/index.cfm?action=motocikli
Cena je oko 3000e.Dal ima nesto bolje za te pare?Mozda neka druga marka?
hmmm..razmisli koliko si takvih motora video uzivo???i sigurno ima razlog zasto je tako...ja cu ti reci neke razloge...kubikaza smesna,niti je veliki niti mali,dizajn grozan..treba uhapsiti dizajnera tog modela??kategorija?neznam ni sam?vozne karakteristike neznam ali na osnovu tehnicki podata vidim da neblista...cuo sam da ih u grckoj ima dosta...ovde ne?dakle-los u prvoj prodaji,rezervni delovi se nabavljaju u tokiju Smile,ruzan...bezi od toga..za tu lovu imas mnogo boljih motora svih kategorija...kazi konkretnije sta te zanima pa cu ti pomoci koliko mogu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N70
Ja sada nemam sve pare,al recimo da bih u skorije vreme mogao da ustedim i isao bih do oko 3000e.U pravu si da ih nisao vidjao na ulici.Video sam ga u salonu,prednji branik je plastican(kvalitetna plastika).Ne volim trkacke,niti one samo za jednu osobu.Treba mi nesto da mogu dvoje da se voze,sto se tice motora i kubikaze-ne nesto da ide preko 200 na sat.Bitno mi je da je kvalitetno koliko moze za te pare(neki realan odnos kvalitet cena) i marka nije toliko bitna.Seo sam na neki trkacki,jeste masina,al ja bih se ukocio na njemu jer uopste mi nije udoban,polozaj tela je polu zgrcen unapred...A kod ovog suzukija mi odgovara sediste i polozaj tela u voznji-ma kapiras sta hocu,da ne tupim dalje.Tek sam poceo da se raspitujem,malo sam pogledao po netu i vidim da nema nista ispod 3000 da lici na ono sto mi treba.
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson 
Ja sada nemam sve pare,al recimo da bih u skorije vreme mogao da ustedim i isao bih do oko 3000e.U pravu si da ih nisao vidjao na ulici.Video sam ga u salonu,prednji branik je plastican(kvalitetna plastika).Ne volim trkacke,niti one samo za jednu osobu.Treba mi nesto da mogu dvoje da se voze,sto se tice motora i kubikaze-ne nesto da ide preko 200 na sat.Bitno mi je da je kvalitetno koliko moze za te pare(neki realan odnos kvalitet cena) i marka nije toliko bitna.Seo sam na neki trkacki,jeste masina,al ja bih se ukocio na njemu jer uopste mi nije udoban,polozaj tela je polu zgrcen unapred...A kod ovog suzukija mi odgovara sediste i polozaj tela u voznji-ma kapiras sta hocu,da ne tupim dalje.Tek sam poceo da se raspitujem,malo sam pogledao po netu i vidim da nema nista ispod 3000 da lici na ono sto mi treba.
ok razumem...cista je pedrasuda da se ukocic na r motoru...i ja sam tako mislio dok ga nisam vozao na duze staze Smile..vrlo brzo se naviknes..za tu kintu ti predlazem apriliu pegazo 650,ili kawasaki kle,odlicni putni motori,podjednako dobri i van asvalta,vrlo upotrebljivi u gradu,jeftini za odrzavanje i registraciju,lepo i modernoi izgledaju...mislim da bi bio dosta zadovoljan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung i8510 innov8
Pogledaj neki od Maxi skutera npr...

Yamaha Majesty,Suzuki Burgman,Piaggio x9 ili tako neshto...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N70
Ok razmotricu ove modele da vidim gde se nalazim finansijski.Hvala vam najlepse.
Edit:Ovaj Suzuki Burgman mi je nekako smesan i vise za zezanje po gradu...
Edit2:Pogledao sam cene za Kawasaki-4800 i Aprilia-6400.Jeste da lepo izgledaju,ali ipak su malo skuplji.Nema veze,kad sakupim lovu pogledacu ozbiljnije kako stoje stvari.Thanks i poz
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 20:13:28 od Garavi84 »
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson 
Ok razmotricu ove modele da vidim gde se nalazim finansijski.Hvala vam najlepse.
Edit:Ovaj Suzuki Burgman mi je nekako smesan i vise za zezanje po gradu...
Edit2:Pogledao sam cene za Kawasaki-4800 i Aprilia-6400.Jeste da lepo izgledaju,ali ipak su malo skuplji.Nema veze,kad sakupim lovu pogledacu ozbiljnije kako stoje stvari.Thanks i poz
sory,moja greska!?mislio sam da si uzeo u obzxir i polovan motor...ali za taj jes novo??nema...cak ni skuter malo ozbiljniji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung i8510 innov8
Hm, i ja sam isto pomislio da dolazi u obzir i polovno....  Smile Za 3000e teshko neshto novo sem nekog skutera inache neshto vece od 50cc... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N70
Zato sam i mislio na onaj suzuki.Jeste da je mnogo losiji od ovih koje si mi naveo,ali je nov i vise mi se svidja od bilo kog skutera koje sam video-ne volim skutere.Ma nema veze videcu sta cu kad ustedim.Iskreno ne bih dao bas 6000e za motor,mada ko zna jednog dana.Ovako razgledam nesto oko 3000e.Poz
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

8 times champion of the world

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2404
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
van van je odlican motor , ja sam probao i njega i yamahu tw koja mu je dosta slicna , motori su top i mnogo mi se svidjaju mada je yamaha malko bolja i brza  Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

125VAN1.jpg
(126.71 KB, 1000x750)
21430_0_1_2_van van 200_Image credits - Suzuki.jpg
(21.82 KB, 400x261)
Yamaha_TW_Nico_2.jpg
(87.75 KB, 520x433)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Mar 2026, 20:30:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.32 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.