Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:55:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motori/Moto GP  (Pročitano 320450 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Jedino ne znam zasto bezis od skutera?
 I to sto si naveo kako "nikad' nisi seo" - sta to znaci?
U svakom slucaju pozdravljam odluku sto trazis pristojan motor u skladu sa svojim mogucnostima.

Pa bezim od skutera jer to jednostavno nije bas ono "motor" a ja bih zeleo nesto vece... a i znam dosta ljudi koji su padali sa skutera jer je manje stabilan od vecih motora...  Smile
To da nikad nisam seo znaci da nikad nisam seo sam na motor i vozio ga sto i jeste razlog mog ne bacanja (kao sto vidim ove klince u gradu da kupuju ozbiljne masine a nemaju ni 18godina...  Smile)
Zato i kontam da mi je sasvim dovoljno 125cc, a kad se naucim, izverziram i skupim kes onda se mozda moze razmisljati o necem ozbiljnijem...
Znaci mislis da bi ovako nesto bilo ok za pocetak? ili ipak savetujes nesto slabije??
PS. do skoro sam vozio bas ozbiljno bajs (MTB), sad sam ga prodao pa mislim da predjem na motor, tako da ne brini za ravnotezu na dva tocka  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Milos Kuzmanovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

8 times champion of the world

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2403
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
BMW SCORPION PROTOTIP Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

art_20641_2_01.jpg
(87.89 KB, 432x312)
art_20641_2_02.jpg
(52.11 KB, 520x376)
art_20641_2_03.jpg
(73.87 KB, 432x312)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 45
Zastava Srbija, Beograd-Zemun
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Motorola E1000
Jel moze neko da mi pomogne oko kupovine motora? Zagrejao sam se, ali problem je sto nikad nisam seo na neki...

Za tebe - 125 ccm za pocetak, polovan enduro.
Lak za voznju on & off road, dvotaktna masina, mala potrosnja, mala tezina, sasvim dovoljno KS i Km/h za grad i touring po okolini, visok klirens, stabilan, prirodan i udoban polozaj vozaca, dosta mesta za kofere (3 nazad), pristojne cene itd. Npr. fotka- u pitanje je Cagiva Super City 125

Razmisljao sam ovako: ne bih uzimao skuter prvenstveno zbog malih tockova...

Da. Skuter nije dobar iz vise razloga. Pored nestabilnosti (mali (ili malo veci) tockovi, nepovoljan polozaj vozacevih nogu, mala visina) vazan faktor je stanje nasih puteva. Npr. vozis skuter i kojum slucajem naletis na malo dublju rupu (ili po kisi - punu vode), boze pomozi.
Kupuju ih mahom oni sa PSP ili B kat. koji nikad nisu seli a kamoli vozili motor, devojke narocito.  Zato i toliko nesreca.

Cagiva supercity125 orange.jpg
(52.35 KB, 800x618)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Motorola E1000
Zaboravio sam nesto da ti kazem. Ako se plasis ili si nesiguran ili ti je i 125 ccm mnogo mozes za pocetak neko vreme da vozis Tomos ATX (50 ccm) ili CTX (80 ccm). Oba modela imaju manuelne menjace a razlika je naravno u ccm, snazi i brzini. Prednost ATX- a je u tome sto moze trajno da se registruje i sto mozes da ga vozis sa PSP ili B, znaci nije ti potrebna A kat. kao u slucaju CTX-a npr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
OK to sve stoji .... ali ... ja nemam iskreno sad para na bacanje... tako da stvarno iznad tih 2700e nema sanse da bih isao... A zelim nov motor...
I ne bih uzimao sad kao jedan da se ucim na njemu pa za godinu dana drugi i tako....
Mislim, gledam na to da niko se nije rodio i znao da vozi... kao i za B kategoriju... sto vise vozis, vise znas...
tako da mislim da uzmem nesto sto bi mi ostalo sledecih bar par godina... tako da izbacujem odmah u startu ATX i CTX
Inace ne bojim se uopste nicega sto se tice motora, jedino kontam kao problem dok ne nacucim lepo da menjam brzine...
Sto se tice ENDURO modela.... i meni deluju bolje i sve, ali pare su problem, jer kao sto rekoh voleo bih nov motor...
IP sačuvana
social share
Milos Kuzmanovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Motorola E1000
ja nemam iskreno sad para na bacanje... tako da stvarno iznad tih 2700e nema sanse da bih isao... A zelim nov motor...

m88: Ok, znaci nova masina max do 2700 evra. Mozes da kupis npr.

Yamaha YBR 125 (2280 e sa PDV-om - Yamaha Rodic)

jedino kontam kao problem dok ne naucim lepo da menjam brzine...

m88: Onda probaj da nadjes (i upisi se u) auto skolu koja ima motocike za obuku. Ako i padnes bar neces ostetiti svoj novi bike. Dok ne dobijes filing za pocetak ti je bolje da vozis po zatvorenim stazama nego da na svoj novi bike stavis "L" tablu pa pravo u saobracaj.

Sto se tice ENDURO modela.... i meni deluju bolje i sve, ali pare su problem, jer kao sto rekoh voleo bih nov motor...

m88: Pogledaj ovde, http://www.moto-berza.com/katalog.php - ima par enduro modela koji bi ti mozda odgovarali.

Srecno

Yamaha YBR 126.jpg
(42.33 KB, 640x526)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2403
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
novi cbr 1000 za 2008 Smile

2008_Honda_Fireblade.jpg
(46.78 KB, 432x312)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ljudi,
jel moze neko da mi da elekktricnu semu za tomos automatik(paljenje 12v). neko je totalno zeznuo struju i sad hocu da je namestim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2403
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
probaj sa ovim nesto da uradis , a u cemu je konkretno problem Smile

evo ti raspored zica kod tomosa

Electrical circuit            - yellow = Current

- Black = shortcut (stop)

- grijs = rearlight

- green = stoplight

4lpic06.gif
(9.3 KB, 445x288)
4lschemaen.gif
(2.54 KB, 400x200)
puchel23.gif
(117.61 KB, 610x879)
« Poslednja izmena: 28. Avg 2007, 20:15:07 od valentino rossi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
problem je u tome da kad: povezem zice na prednjem svetlu kako je trebalo(znaci braon na masu, plavu za kratko, belu za dugacko) neradi nijedno svetlo, kada masu stavim tamo gde bi trebalo da prikljucim kratko a jednu fazu na dugacko radi dugacko. kad se motor "prodrma" smanji mi se jacina svetlosti a i stavio sam novu zadnju sijalicu i dok sam stigao do coska prestala da radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:55:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.