Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:29:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Морално'' задуживање  (Pročitano 2873 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Probao sam ali ne zelis da cujes koji je odgovor sledio Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ako niste stabilni po evropskim standardima,nema sanse da neko ulozi u vas,jer ste zemlja sa visokim rizikom poslovanja,npr. moze da vam se desi da neko u ime Kosova razbije vas izlog i urade vam patike  Smile

To obicno pokriva osiguranje i to je najmanja steta. Nego, ako neko misli da ulozi dosta necega pa racuna da ce Srbija uci u EU za dve godine i da ce ovaj sa time da profitira (jasno, nece ulagati ako nema profita), a ono prc i nema nista od toga i profit izostane ili ne dobije neku koncesiju na koju je racunao ili se uspostavi da zemljiste na kome gradi pogon pripada tamo nekim petorici vlasnika pa ne moze ni da se nagodi ni da gradi nesto dok ne prodje proces koji traje ohoho. Ili nije turio nesto lokalnom opstinaru pa ga ovaj zeza. A mozda mu i sin gay pa mu razbiju lobanju na ulici i jos milion razloga.
A domaci ljudi su pametniji, cuvaju pare u duseku i ne ulazu u nista jer su pouceni da na svetu nista nije sigurno a u Srbiji ponajmanje
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Meni,kad sam to pricao,kazu ''Ma sta me briga za ostale,ja tebe pitam! ''
 Smile Smile Smile

To obicno pokriva osiguranje i to je najmanja steta. Nego, ako neko misli da ulozi dosta necega pa racuna da ce Srbija uci u EU za dve godine i da ce ovaj sa time da profitira (jasno, nece ulagati ako nema profita), a ono prc i nema nista od toga i profit izostane ili ne dobije neku koncesiju na koju je racunao ili se uspostavi da zemljiste na kome gradi pogon pripada tamo nekim petorici vlasnika pa ne moze ni da se nagodi ni da gradi nesto dok ne prodje proces koji traje ohoho. Ili nije turio nesto lokalnom opstinaru pa ga ovaj zeza. A mozda mu i sin gay pa mu razbiju lobanju na ulici i jos milion razloga.
A domaci ljudi su pametniji, cuvaju pare u duseku i ne ulazu u nista jer su pouceni da na svetu nista nije sigurno a u Srbiji ponajmanje
Nije bas tako,mislim za Srbiju si u pravu,ali za svet ne,pa ako bi to bilo tacno,onda npr. Japan ne bi bio ekonomska sila  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Барабе родитељске! Користе се подмукло двостуким аршинима!
Кад је зима онда ти кажу 'види како су се друга деца обукла' а кад удари пролеће и сунце онда се мења лоча 'шта ме брига за другу децу ваљда ја знам да је ладно' Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Барабе родитељске! Користе се подмукло двостуким аршинима!
Кад је зима онда ти кажу 'види како су се друга деца обукла' а кад удари пролеће и сунце онда се мења лоча 'шта ме брига за другу децу ваљда ја знам да је ладно' Smile Smile
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile Smile Smile

Nije bas tako,mislim za Srbiju si u pravu,ali za svet ne,pa ako bi to bilo tacno,onda npr. Japan ne bi bio ekonomska sila  Smile

Ma ironija je to za ceo svet
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Цака је у томе што нећемо имати од чега да их вратимо,јер
је привреда тотално раскантана. Rado bih popušio/la PUTINU kurac !
Мора да ти недостаје она супер привреда од пре 5. октобра.
Ко устане у 04:30, има добре изгледе да разграби последњи литар млека. То је била слика наше економије пре него што смо вас збацили с власти.

shvatite da nije jebeno opravdanje to sto je neko drugi losiji!
Da ali, poredimo učinak ove vlasti sa onima koji se nude da dođu na vlast umesto njih.
I kažemo da je dug za vreme Tomislava Nikolića iznosio 200% BDP-a, dok je sada 30%.

Onda recimo trendi destinacija za letovanje je bila "sklonište za vazdušnu opasnost" kad je Aleksandar Vučić bio na vlasti.

« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 06:14:01 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Po Tadiću posao treba da bude nesiguran. Kakvo perverzno tumačenje, znači treba samo da strepimo , ceo radni vek. Izgleda da mu nije niko objasnio da je u kapitalizmu posao siguran , kada dobro radite i kada je firma uspešna i da u takvom slučaju nista baš u potrebi da stalno strepite. Prema predsedniku Josipu Kluniju izgleda treba biti stalno paranoičan. Jedini koji ne treba da strepi je, valjda on. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Цака је у томе што нећемо имати од чега да их вратимо,јер
је привреда тотално раскантана.
Мора да ти недостаје она супер привреда од пре 5. октобра.
Ко устане у 04:30, има добре изгледе да разграби последњи литар млека. То је била слика наше економије пре него што смо вас збацили с власти.

Умеш ли ти да читаш уопште?Јесам ја можда хвалио привреду пре 5. октобра?Ко смо то ми и кога си ти збацивао са власти?Нисам члан ни симпатизер ни једне партије тако да нема одакле да ме збациш.А то што је некад било срање,па је сад ето као мало мање(а и то зависи од тачке гледишта) срање ти и није неко оправдање,мада истини за вољу од тебе се и не очекује нека логична реченица.

shvatite da nije jebeno opravdanje to sto je neko drugi losiji!
Da ali, poredimo učinak ove vlasti sa onima koji se nude da dođu na vlast umesto njih.
I kažemo da je dug za vreme Tomislava Nikolića iznosio 200% BDP-a, dok je sada 30%.

Onda recimo trendi destinacija za letovanje je bila "sklonište za vazdušnu opasnost" kad je Aleksandar Vučić bio na vlasti.

Једина разлика између ове и оне власти,је што ови добијају лову са запада,што се способности тиче.А кад то пукне...
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 10:47:12 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Citat
Једина разлика између ове и оне власти,је што ови добијају лову са запада,што се способности тиче.А кад то пукне...
Ovi dobijaju lovu sa zapada a oni su jednostavno oduzeli od nas preko nekih Jezdimira & Co
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:29:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: leskovcu tadic

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.