Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mora se ukinuti anonimnost na internetu!  (Pročitano 12221 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
ХКЈ у чему је проблем са тим ''нико те не тера'' ... имаш линукс за џ ... имаш алтернативе свим комерцијалним програмима ... ако те већ толико иритира Мајкрософт и остали ... подржи алтернативу.

А за бензин ... исто тако ... милијарде људи живи и функционише без аутомобила. Не видим стварно због ради чега се ти буниш.
Ma,nema nista lose u tom "niko te ne tera" stavu.

Ajmo svi da uzmemo i pravimo/radimo/funkcionisemo/zivimo u takvom sistemu.Da vidimo dokle cemo dogurati.\

Evo ja ću da ti pružim sasvim drugi argument... Internet anonimnost ne znači niti donosi apsolutno ništa.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
ХКЈ у чему је проблем са тим ''нико те не тера'' ... имаш линукс за џ ... имаш алтернативе свим комерцијалним програмима ... ако те већ толико иритира Мајкрософт и остали ... подржи алтернативу.

А за бензин ... исто тако ... милијарде људи живи и функционише без аутомобила. Не видим стварно због ради чега се ти буниш.
Ma,nema nista lose u tom "niko te ne tera" stavu.

Ajmo svi da uzmemo i pravimo/radimo/funkcionisemo/zivimo u takvom sistemu.Da vidimo dokle cemo dogurati.\

Evo ja ću da ti pružim sasvim drugi argument... Internet anonimnost ne znači niti donosi apsolutno ništa.

Reci to ovom tipu.  Smile

http://i6.photobucket.com/albums/y213/Sikboy666/potentialassmuncher.jpg
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
па и не плаћаш Smile као ни 95% људи у србији Smile

po n-ti put: zato sto oni i dan danas nemaju nijedan priblizno normaln proizvod.neka naprave OS koji ce biti barem priblizno normalan i funkcionalan(rekoh-priblizno) i ja cu ga rado kupiti.Dotle nek se pokriju usima i jos bitnije-izvade svoje smrdljive noseve iz unutrasnjih poslova drugih drzava.(ako ne verujes,procesljaj naslove i videces gde se sve trpaju)

ето...крајзис 2 је лепо склепана игра...хоћеш рећи да си крнуо 6К за њу или си је једноставно пазарио код чика пајратбеја? Smile

Nisam.Kad i Srbiji bude prosecna plata 800 evra,kao kod Hansa,i u Srbiji bude cena koju placa Hans za nju,e onda cu da je platim. Smiley Do tad politiku "derimo sirotinju,stedimo na bogatasima" neka primene negde drugde.

A ako mislis na to da li sam dosad kupio neki original proizvod za komp-da,jesam.  Smile

и ја тебе скроз разумем и нека је све тачно то што кажеш али теби стоји у профилу да користиш виндоус 7...зашто? ако не ваља,тром,баговит...зашто се мучиш...то ме највише интересује

Priraso mi za srce.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2011, 00:48:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Citat
Priraso mi za srce.

ах...да...
нећу ти рећи како се то зове...знаш и сам Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Apple 5
A to ste ti i Mrgi neki jarani  Smile Jebes anonimnost i sve sto je napisano,tako sam i mislio  Smile
Mrgi ne miniraj  Smile
Pozz  Smile
Normalno,nikad,nigde i nikako,vlasti(a nekad i korporacije),otkako postoji covecnasto,nisu nastojale da uspostave sto jacu kontrolu,moc i pare.

To je obican mit.Izmisljotina.Prica za decu...
 Smile A samo sam pivo pio  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia E72
Zamislite da je obavezno da imamo profil na fejsu...
Da moramo da ostavljamo tamo sve podatke Smile
Svi bi se bunili, a opet vecina to radi Smile

IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
to je bila sala inace...

Citat
Priraso mi za srce.

ах...да...
нећу ти рећи како се то зове...знаш и сам Smile

aaaaaa.... Mislis na licemerje? Na isto ono kad se sirotinji nesto naplati 50 evra,a Hansu 20? I jos se lema sirotinja sto se ne bori protiv piraterije dok Hans "pliva" sa svojim drugarima u piratskim serverima?
« Poslednja izmena: 30. Jul 2011, 00:54:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50

Ti sto najvise ostavljaju podatke se i najvise bune. Smile

Evo ti one sa PDF sexa. Ostave polugole slike na uvid svima, prihvataju svakoga za prijatelja i neko samo downloaduje slike i postavi na taj PDF. Posle se bune za ugrozenu privatnost, a nista nisu ucinili da tu istu privatnost i te podatke zastite sami u nekoj meri nego su je dali svima na uvid.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6300

И да се на зиду објављује све што урадите на интернету, шта сте све претраживали, шта сте све гледали, на какве сајтови идете...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Meni je vec dovoljno... interesantno,da tako kazem  Smile to sto danas svaki moron moze da nadje svakoga preko face-a.
I,to,jelte,sto ipak u vecini slucajeva,mogu da se nadju zlocinci/prekrsioci putem IPa.Sasvim dovoljno.

Ali nekima izgleda ni to nije dovoljno.Ne znam sta bi vise.

Sad to sto je gospodju Zoidberg ili kako se vec zove (ko je gledao Futuramu,znace otkud mi Zoidberg u glavi  Smile ),nije svidelo sto ne moze da nadje svoju staru ljubav iz skole,pa oce da svi imamo plocice s imenima na netu,to je vec drugo...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2011, 01:12:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.387 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.