Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Montevideo, Bog te video!" - film o istoriji fudbalske reprezentacije  (Pročitano 61674 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
bravo za film al ovo sa divjakom bruka i sramota to su trebali zadrzati za sebe ako vec gaje simpatije prema njemu nisu to trebali javno iznositi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Obojica su znali jako dobro šta rade ali to ne sme da se odrazi na ostale ljude od kojih su tek počeli da se bave ovim nezahvalnim poslom.Koliko sam mogao da vidim nekolicina nih nije ni diplomirala već je iskoristila šansu koju im je Bjelogrlić kao studentima dao baš kao što je neko takvu priliku i njemu dao pa je postao to što jeste.
  Bjelogrlić i trifunović su dovoljno matori da pamte šta se tamo i kako desilo i tu opravdanja u mojim očima nema,nije lako i toliko zahvalno biti državni ljubimac.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Nokia 
batice, pičkaraj Trifunovića na politikama, ovde se priča o filmu.
Ja bas otisao na hroniku da pljujem malo po Sergeju i Bjelogrlicu kad ono zakljucana tema  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 22:51:20 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E72
Ma Paskaljević je svoje ugasio, on je završio sa godinama talentovanog rada i sad može samo da zlostavlja decu sa specijalnim potrebama eksploatišući njihovu bolest u svojim kvazi umetničkim filmovima. I da, naravno da je ljubomoran na Bjelin uspeh Montevideom...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
SonyEricsson w995
super film..:DD e zanima me da li ce izaci 2. deo..jer je ovaj malo ne dovrsen..://
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung J7
Da, piše u prvom postu teme.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.555.0
mob
HTC 
Film nije nista posebno, kao i po ko zna koji put - tresla se gora rodio se mis. Scene fudbalske igre odradjene veoma jadno.
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.4
mob
Apple iNat
Ma Paskaljević je svoje ugasio, on je završio sa godinama talentovanog rada i sad može samo da zlostavlja decu sa specijalnim potrebama eksploatišući njihovu bolest u svojim kvazi umetničkim filmovima. I da, naravno da je ljubomoran na Bjelin uspeh Montevideom...
Paskaljevic je precenjen. Usunjao se na FAMU, pa su na osnovu toga neki zakljucili da je verovatno na nivou Wajde i Foremana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson W660i
Evo napokon odgledah film, mada nazalost na netu. Slusao sam hiljade komentara i svi su bili pozitivni, tako da sam zaista ocekivao sjajan film i upravo to se i desilo. Dobili smo jedan sjajan film posle duze vremena. Jedva cekam drugi deo i verovatno cu da odem u bioskop da odgledam film, jer ipak ne moze da se poredi gledanje u bioskopu i kod kuce  Smile

Btw stvarno mi nije jasno zasto su radili ovo na Palama i u Sarajevu. Od Sergeja se i moze ocekivati tako nesto, ali Bjelogrlic mi nije bas najjasniji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Film nije nista posebno, kao i po ko zna koji put - tresla se gora rodio se mis. Scene fudbalske igre odradjene veoma jadno.

Већ сам се био забринуо да ћемо се сви сложити око нечега.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.