Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Montevideo, Bog te video!" - film o istoriji fudbalske reprezentacije  (Pročitano 64239 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Ma daj. Koliko je filmova "leakovalo" dok su se jos prikazivali u bioskopima, pa niko nije nije ni pomenuo.
Pa domaćih koji su punili dvorane i donosili kakvu takvu zaradu i nije bilo toliko puno.Uglavnom su se pojavljivale kopije kada je bila završena bioskopska distribucija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
HTC Tattoo
Ma daj. Koliko je filmova "leakovalo" dok su se jos prikazivali u bioskopima, pa niko nije nije ni pomenuo.
Dok se film pušta u bioskopima nikada nije procureo dvd rip filma,nego samo one usrane kopije sa kamerom u bioskopu.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
A Srpski Film?  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
A Srpski Film?  Smile
Haha,pa gde oni smeju da se bune,dobro da njih niko nije uhapsio   Smile.Šalu nastranu,Sprski film i nije pravljen da bi punio sale,napravljen je kao autorov omaž "japanese shock cinema-i",da šokira i da se prikazuje po festivalima,da stekne kultni status u tim alternativno-opskurnim  filmskim krugovima...Ne pamtim kada se za neki domaći film dok se još prikazivao u bioskopima pojavila dvd kopija na netu.Sećam se da je Ivkova slava,recimo,punila bioskope i da se nedelju dana po završetku prikazivanja pojavio dvd i da je prikazan na tv-u.Za Turneju je isto bila frka mada je Goran Marković lično iskoristio svoj uticaj da se kazne oni koji postavljaju taj film na net iako u to vreme nije bio na bioskopskom repertoaru.Onog trenutka kad izadje dvd u prodaju i kada bude dostupan svima neće biti toliko frke kao sada dok je i dalje u bioskopima,a da Bjelogrlić nije ub'o zlatnu koku i da nije ovoliko gledan ne verujem da bi se toliko potresli za kopiju na netu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
To sto si sad napisao dokazuje da vladaju dvostruki standardi.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Pa naveo si Srpski film kao primer koji i nije napravljen da bi punio sale u bioskopima.Za koji još domaći film koji je bio blockbuster u lokalnim okvirima je izašla dvd kopija na net-u dok je još prikazivan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b13pre
mob
Nokia C5-00
Има тема о томе :
http://forum.burek.com/uhapsen-jer-je-film-montevideo-postavio-na-internet-t536949.html

Овде треба да причамо о самом филму, глуми, и тако то... ваљда  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 7110
Da nema onih klima kod one tuce i da Bugari ne dolaze sa dizel lokokotivom serije 644, sve bi bilo vrhunski.
Kako nisu uspeli da sklone one klime iz kadra, nije mi jasno.Jos vecu gresku su napravili kada Bugarska reprezentacija dolazi na utakmicu. U pocetnom kadru se vidi lokomotiva srpskih zeleznica nekad JZ tipa 644.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
   Uradio sam nešto što vrlo retko činim u onom trenutku kad sam ptvi put video trejler - napisao sam nešto o filmu koji nisam nikad video i vidim da onda nisam mnogo pogrešio.Napisao sam da bi ovaj kao i slične nostalgično-bajkovite filmove trebao da snimi Šotra koji je proveren kadar u snimanju već pomenutih filmova.Čovek je snimio već zaboravljenu seriju Više od igre koja me je u mnogo čemu podsetila na ovaj film.Radnja filma nije u Beogradu već u imaginarnoj Gradini i sve je manje više isto.Fudbal,rivalstvo dva kluba,dve klase,dva prijatelja (kuma) kao i slobodno tumačenje istorije koje je u dragojevićevom slučaju već dobija ozbiljne simptome.jedan od primera je slučaj Pašićevog sina koji jeste bio nešto najgore što je moglo da zadesi ne samo u to vreme već 4 godine mrtvog i politički ne uticajnog Pašića već i svakog drugog oca.O tome je između svih ostalih ljudi koje sam čitao a tiču se Pašića pisao i A.Rajs u svom delu koje zbog svega što je u njemu napisano treba uvesti kao obavezno štivo ne samo u školama,to je delo koje svaka kuća mora da ima.
  Šotra se takođe već pokazao i dokazao u radu sa decom i sigurno mu se ne bi desilo da ma kako bio površan u nekim stvarima uradi ono što je Bjelogrlić uradio sa Malim Stanojem koji je ne svojom krivicom najslabija karika ove glumačke ekipe.Mali Stanoje je od početka (od momenta kad je deklamovao tekst) pa do samog kraja totalno neuverljiv i to mogu da razumem i oprostim.Mlad je,možda nešto i bude od njega,nije dete krivo što ga je Bjelogrlić takvog iz njemu znanih razloga ubacio u film.U svakom slučaju ovo je bio posao za Šotru a ne Bjelogrlića i ostrašćenog dragojevića i jedina svetla tačka u ovom filmu su glumci koji su spasli film.
  Film sam gledao kao i većina mojih sapatnika koji nemaju u svom mestu stanovanja bioskop u svom "kućnom" bioskopu.Čike iz SBPOK-a su me trenutno zaobišle.
  Toliko od mene za ovo javljanje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iNat
Ne znam da li dragojevic pocinjes malim slovom slucajno ili namerno, kako god, to mi se dopada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.