Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Монструозно убиство на Звездари у Београду  (Pročitano 1040 puta)
20. Avg 2011, 12:10:38
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Монструозно убиство на Звездари у Београду

Незапамћен злочин, налик оним које гледамо у америчким криминалистичким серијама, откривен је јуче око 15 часова у Звездарској шуми у Београду, где је у плиткој раки пронађено раскомадано тело Н. П. (30), чији је нестанак пријављен полицији. Одрубљену глава и делове тела, убачене у три најлонске вреће само прекривене земљом полиција је пронашла на десетак метара од последњих кућа у Купској улици.

Како незванично сазнајемо, полиција је због овог злочина привела две особе, а једна од њих је, могло се чути, била умешана у послове с дрогом. Где се убиство догодило није познато, али се претпоставља да се злочин одиграо пре најмање петнаестак дана и то негде у близини места где је тело пронађено.

Према речима комшија на месту где је откривен убијени често је бацано смеће, које је повремено спаљивано. Нико од суседа, међутим, у последње време није приметио ништа сумњиво.

Комшије кажу и да су се у кући једног од осумњичених често скупљали непознати младићи који су ту седели и пили.

Сличан, свиреп злочин догодио се у ноћи између 18. и 19. августа 2008. године у Карађорђевом парку када је убијен Смаил Тарић (27) из Малог Зворника. Њему је у овом парку мачетом одрубљена глава, спакована у пластичну кесу и остављена у Булевару краља Александра. О томе су обавештени медији, који су овај део тела и пронашли. Остатак Тарићевог тела убице су запалиле и оставиле у жбуњу код Ветеринарског факултета. За ово убиство осуђене су три особе.
Б. В.
објављено: 19.08.2011.

Политика

__________________________________________________________________________________________________

Druga iskasapili sekirom posle svađe zbog droge
Ana Ž. Adžić Nikola Šević | 20. 08. 2011. - 00:02h | Foto: D. Milenković | Komentara: 0

Operativci beogradske policije su u šupi pored kuće Zorana S. (54) za koga se sumnja da je pre mesec dana ubio Nemanju Perića (30), pa iskasapio njegovo telo i zakopao ga u Zvezdarskoj šumi, našli sekiru kojom je, kako se veruje, počinjen gnusni zločin. Sekira je poslata na veštačenje ne bi li se na njoj našli DNK tragovi ubijenog, čiji je nestanak nedavno prijavljen, ali i tragovi osumnjičenih Zorana S. i njegovog prijatelja, čime bi se potvrdila sumnja istražnih organa.

Mesto gde je bilo zakopano telo Nemanje Perića

Policija je ustanovila i da su zidovi kuće u Kupskoj ulici, u kojoj je, kako se veruje, ubijen pa raskomadan Perić, nedavno okrečeni, pa se veruje da su osumnjičeni hteli da prikriju tragove krvi i zločina. Pretpostavlja se da je ubistvu prethodio sukob osumnjičenih i Perića u vezi s drogom. Neka saznanja ukazuju na to da je Perić u kući Zorana S. prodavao drogu. Šta se tačno desilo među njima zasad se samo pretpostavlja, ali se veruje da su Zoran S. i prijatelj sekirom udarali Perića i ubili ga, a zatim su mu istim sečivom odsekli glavu, ruke, noge. Navodno su delove dela isekli na još sitnije komade, stavili ih u kese, koje su zatim zakopali u rupu blizu kuće Zorana S.

Veštaci Instituta za sudsku medicinu juče su uradili obdukciju Perićevog tela da bi utvrdili kakve su mu smrtonosne povrede nanete. Navodno, delovi tela su na veštačenje doneti u kesama, a toliko su smrdeli da su stručnjaci morali da nose maske.

- Ne želim da pričam o njemu jer se plašim za porodicu. Svima u kraju je laknulo kada smo saznali da je uhapšen i da neće skoro izaći na slobodu. Godinama već živimo u strahu od njega, iako u poslednje vreme i nije pravio problema koliko je pravio ranije. Čuli smo da je hapšen zbog krađa i droge, ali ni u snu nismo mogli da zamislimo da je spreman na ovako nešto - u strahu priča jedan od komšija.

Opširnije u štampanom izdanju

Блиц

__________________________________________________________________________________________________

Све све ... али коментар читаоца са сајта Политике ...

G Đ | 19/08/2011 10:44

Koliko su se ljudi odrodili od prirode i malo šta uopšte zaju.Komšija zemljoradnik kao malom mi je pokazao kako se kontroliše populacija(da ne ulazim u detalje danas surovo zvuči)naglasio mi je tada u jutani džak pa u reku.Džak od prirodne tkanine se natopi vodom i sve tone,gasovi koji se stvaraju raspadom ne dižu sve na površinu kao u ovom slučaju,sve se raspada i postaje hrana biljnog i životinskog sveta.Priroda.Ovo je sve ne prirodno.

Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2011, 12:12:56 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia E72
Citat
.Komšija zemljoradnik kao malom mi je pokazao kako se kontroliše populacija(da ne ulazim u detalje danas surovo zvuči)naglasio mi je tada u jutani džak pa u reku.Džak od prirodne tkanine se natopi vodom i sve tone,gasovi koji se stvaraju raspadom ne dižu sve na površinu kao u ovom slučaju,sve se raspada i postaje hrana biljnog i životinskog sveta.Priroda
Au, bre! Taj tvoj komsija neki serijski ?  Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Ма вероватно лик давио кучиће и мачиће ... али бре детету показивати и објашњавати ... страшно јбте  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia E72
Lepo te je ucio  Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
па не мене јбте ... неког Г Ђ ... прати мало фабулу радње ...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
naka se istrebe medjusobno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 15
A, da... zaboravili smo na Zvezdarce...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ZORAN STEVČIĆ (54) OPISAO MONSTRUOZAN ZLOČIN U ZVEZDARSKOJ ŠUMI

KASAPIN: Bio je krupan pa sam ga iseckao!!!

Četvrtak - 25.08.2011
Zoran Stevčić (54), osumnjičen da je ubio Nemanju Perića (30), raskomadao ga na sitne delove i bacio u septičku jamu, ne pokazujući ni trunku kajanja izjavio je da je morao to da učini jer Perić nije hteo da iseli iz njegove porodične kuće, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih istrazi.

Kako je ispričao istražnim organima, njih dvojica su se upoznali u zatvoru u Padinskoj Skeli, gde je Stevčić služio kaznu od šest godina zbog obijanja stanova i automobila. Stevčić je izašao u avgustu prošle godine, a kada se i Perić u proleće ove godine našao na slobodi, on i Aleksandar K. su se uselili kod Stevčića u Kupsku 4.
- U zamenu za kiriju, davao mi je heroin. Na kraju smo mu, međutim, dugovali novac, tako da je počeo da odbija da nam daje drogu. Tukao nas je, ponižavao, vređao i iživljavao se kako mu se prohtelo. Hteo sam da vratim ženu i ćerku u kuću, ali čim bih mu pomenuo selidbu, nastajao bi pakao - ispričao je Stevčić.
Monstruozno ubistvo razotkrili su operativci SBPOK-a u saradnji sa kolegama iz trećeg odeljenja beogradske policije.

Kako saznajemo, Perić je jedno vreme bio pod prismotrom SBPOK-a kao narko-diler jer su pratili njegove kanale nabavke heroina u Obrenovcu. On je iz Kupske 4 priveden 13. avgusta, ali je nakon 48 sati provedenih u pritvoru pušten jer je kod njega nađena vagica, ali ne i narkotici. U trenutku njegovog hapšenja, Stevčić nije bio u kući.
- Te noći me je mučio tri sata. Onda smo se obojica „uradili“. Plašio sam ga se, pa sam sačekao da zaspi. Uzeo sam sekiru koju je stalno nosao sa sobom i udario ga u glavu. Pošto je bio krupan, nisam mogao da ga iznesem napolje, pa sam ga raskomadao na kauču. Stavio sam ga u četiri kese i zakopao u dvorištu. Morao sam to da uradim - rekao je Stevčić.
Pokušavajući da drže Perića pod prismotrom, inspektori su shvatili da je „mladić kao propao u zemlju“. Perić je, prema dosadašnjim saznanjima, ubijen 3. avgusta, kada je Stevčić viđen u svom dvorištu oko tri sata ujutru sa lopatom. Truljenje ostataka tela bilo je ubrzano, s obzirom na to da je pomenuta septička jama korišćena dok Stevčić prošle godine nije uveo kanalizaciju. On je narednih dana prao tepih u dvorištu, a zatim i okrečio kuću. Detalj koji je razotkrio da u dvorištu nije sakrivao narkotike ili plen iz krađe bio je sat nestalog Perića, koji je uočen na Stevčićevoj ruci. Beogradska policija je zatim 18. avgusta u jami. na koju je bilo nabacano granje poliveno krečom i veštačkim đubrivom. otkrila jeziv prizor.

U utrobi i špricevi

U stomaku žrtve, na mestu gde je gornji deo tela odvojen od donjeg, nađene su i naknadno utisnute cevčice od infuzije i špricevi. Velika tetovaža duž cele noge pomogla je u identifikaciji Perića, ali je obavljena i DNK analiza, koja je potvrdila njegov identitet.

alo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 
Obrni-okreni ovako je najbolje. Jedan zlikovac je mrtav druga dvojica na robiji. Međutim vrlo je zanimljiv uticaj američkih filmova na način izvršenja zločina. Majmun radi šta majmun vidi. Nekad su bacali mrtve u reku, zalivali u beton, inscenirali nesreće i samoubistva. Danas ih seckaju valjda se zanoseći da tako neće biti prepoznatljivi. A to je potpuno beskorisno jer samo naprave više dokaza na mestu zločina i sebi ibezbede goru kaznu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49865
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S24
Serbian film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.