Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78231 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Kada je poslednji put bila ovolika medijska halabuka oko dece obolele od raka? Evo ja cu da vam pomognem, NIKAD. Da, postoje organizacije koje o tome brinu, ali zasto se o tome ne pise bar isto koliko o ovoj kerusi? Deca kojoj je potrebno lecenje ne dobijaju dovoljno sretstava. Cesto i umiru. S' te strane ne mogu da razumem ljude koji ce pre da daju novac za zbrinjavanje i lecenje zivotinja nego na lecenje dece obolele od raka. Meni je to debilno.

Takodje, muka mi je od parova koji umesto da imaju decu gaje 4 ogromna kera koji jedu vise od puka vojske.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Citat
А те ствари се дешавају јер је држава неспособна да реши питање паса луталица,

Psi nisu krivi za to. To što država nije sposobna da reši taj problem ne daje nikome za pravo da se nad tim psima iživljava, sakati ih i kasapi, a posebno ne znači da treba da bude aboliran od odgovornosti, niti da celu stvar treba gurnuti pod tepih.

Па ја нисам ни рекао да се такве ствари гурају под тепих а људи ослобађају кривице јер је у питању само пас...  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Pas je već uzet pod starateljstvo

Dobro uzet je .. i sta sad ?
Zbog cega prica ponovo iznova i iznova ?!

Citat
Rekoh već da nemam uslove za to

Ovo se ne odnosi samo na tebe..Ustvari nije se ni odnosilo na tebe,
Ljubitelja psa ima mnogo.

Po meni bolje da se ti psi makar sterilisu i daju im vakcine protiv besnila i raznih drugih zaraza..I drze pod nekin normalnim stajnim brojem na ulcici a ostali ili uspavaju ili zatvore.
Ne mislim da se uspavaju mladunci vec stari bolesni i zarazni i besni psi.
Kad vec silovatelje i ostalu ljudsku gamad zatvaramo..sto bi psi bili postedjeni toga.

Citat
Ko priča o deci ovde? Ko kaže da se ne sažaljevaju deca? Jel ti znaš šta pišeš i o čemu ili samo pišeš da bi pisao

Decko morao bi da pratis o cemu se prica a ne da me posle pitas o cemu se radi i sto pricam o ovome.
Nije sustina sazaljevati.Ko jos voli kad ga neko sazaljeva ? Sustina je pomoci.
A ovde je obican pas privukao paznju onog debilnog Tadica umesto covek da je svoju reputaciju ulozio za bolesnu decu od raka..ili mozda decu sa Kosova .. ili mozda za decu nesposbnu za zivot u Kulinoj (ako jos to postoji).Doduse Marko Zivic je dao malu kampanju povodom toga.
ALi neee nas Tadic se covek uFatio za pedere,kucice macke a za one koji stvarno pate boli ga kurac.
Ja ne sporim da je data zivotinjica patila od nekog umobolnika dok joj je seko sapice.Ali to je zivotinja.Ona nema svest oni koji stvarno pate oni su zapostavljeni.

Citat
A da ti odsecemo sapice i kupimo ti proteze?

Koji to "vi" da mi uradite ?

Citat
A sto ti ne pomognes tim sto umiru od gladi?

Mozda neko to i radi , sto bi taj neko morao tebi da svodi racune ?

Realno meni je zao psa..necu da gresim dusu.
I ne pricam ja o tome da je ovaj pas nebitan ( neki ljudi nisu ni priblizno bitni kao ovaj pas ) , samo ovaj novinarski debilizam nema vise za temu zivot ovog psa Smiley proseravaju se i jedu govna . Kolko pasa je samo u vasoj okolini otrovano,udareno kolima jel pisano o njima ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Citat
Ona nema svest

To prosto nije tačno.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung Galaxy S III
Upravo to..ubijanje iz obesti je potpuno neopravdano i ako se ne digne glas protiv toga, ko zna šta je sledeće.

Aye, a ubijanje zbog hrane je sasvim ispravno jer si gladna pa bi smazala goluba, da kojim slucajem ponestane piletine.

Nesto sam razmisljao Brano... Kad sve sagledas, ribe su najvise najebale. Njih cak ni Bog ne stedi.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Ona nema svest

To prosto nije tačno.

Jel brano majke ti .. de mi reci razliku izmedju covek i zivotnje  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
jasikasi, не лупај.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Citat
Koji to "vi" da mi uradite ?

Ostatak ljudskog roda.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Mani se Jašikaši...

ja godinama skupljam i lečim bolesne i povređene životinje, i gledala sam ih kako pate, muče se, jauču i znam koliko zahvalnosti pokazuju kad ozdrave, kako umeju beskrajno da veruju čak i kad ih bodeš iglom.
Životinje ne umeju da čitaju knjige ali jako dobro čitaju ljude.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
mob
Samsung S8 Plus
Je=o ga Tadic,sto ga nije zadrzao.Bar mu niko ne bi mogao prici na 100 km  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.