Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78451 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
Dakle zaista ste neverovatni.

Jednom psu neka budala odseče sve četiri šape, što je prosto nezapamćeno (ja se zaista za svog života ne sećam da je neko to ikad uradio) i baš kako naslov kaže - monstruozno i vi dođete ovde i faktički osuđujete ljude koji su pokazali empatiju prema jadnoj životinji. Nečuveno.

Pa govorite kako je tim ljudima koji su se sažalili na kuče, život kera ispred života ljudi i čak idete dotle da optužujete republičku vlast i Tadića što je pomogao kučetu?!

Kao prvo, nije Republika Srbija ni Boris Tadić pomogao keru, već Grad Beograd i to pod pritiskom javnosti i medija. Obični građani su ti koji su praktično izdejstvovali pomoć za ovo kuče.

Kao drugo, svakog meseca pročitam da je neka ugrožena porodica potpomognuta od strane države ili neke opštine, Grada, pojedinca i verovatno ćemo se i u budućnosti načitati još takvih članaka. Te dali novac onom, te sagradili kuću ovom, te platili školovanje onom...

A onda se jednom neko sažali na kera, koji je na krajnje svirep način osakaćen kako nijedan čovek nije i digne se halabuka kako je život životinje važniji od ljudskog, kao da je pred ljude stavljen izbor da može da se pomogne osakaćenom čoveku ili osakaćenom kučetu i njihov izbor pao na kuče.

Dakle ovaj smajli  Smile jednostavno ne može  verno da dočara moje raspoloženje.
« Poslednja izmena: 23. Jun 2011, 06:25:20 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
nisi ljubitelj a imas psa?  Smile Smile

Ne, nisam toliki ljubitelj. Imam psa, volim pse, ali vise volim macke.
Moji vise vole pse.
Nasi psi i macke se vole, svi zivimo u harmoniji.

nisi ljubitelj a imas psa?  Smile Smile

Cudni su putevi Boziji. A jos po onom procentu, psa voli vise od bilo kog clana svoje porodice. Mozda je to danas IN.  Smile

Znala sam da sam se zeznula za jednu decimalu. Smile

S druge strane, cemu to zazivanje boga. Pa i psi su bozja stvorenja.

@jadni ljudi..

Kako mrzim to patetisanje - jadna deca gladuju... Mislite na decu.. pomozite deci...

Oce to.... jadna deca gladuju i nose patije od 12000  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Nisam neki poseban ljubitelj pasa, ali nikako nemogu da razumem da ih neko maltretira, seče, pali, truje, ubija.
Sirota ta Mila i šta je, ni kriva ni dužna doživela, a da ne govorim o psima koji su umrli u najgorim mukama.

Jednom sam pokupila mače sa ulice, lečila ga, negovala i onda su ga se klinci iz komšiluka dokopali, palili mu rep, bacali ga i na kraju ubacili u dvorište kod komšijinog pit bula.Srećom pa je komšinica bila u dvorištu te je uspela da uhvati psa za ogrlicu, a mače se sakrilo ispod neke cevi, jedva smo ga izvukli...krvavog, u ranama i opekotinama. Joj kad sam im otišla na to igralište gde su se sakrili...dobro nisam genocid počinila.
A roditelji, idioti..kažu "pa to je samo mačka, šta dižeš dževu". Bem im mater šugavu i odvratnu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Ono sto ja ne shvatam je medijska zaludjenost. Kazete da se ovo nije desilo niti jednom psu, vec da je "Mila" prvi i jedini slucaj. Ocito zivite u ananasu na dnu mora. To sto do "Mile" ni jedan slucaj zivotinjske torture nije bio medijski ispracen je zato sto je tek odnedavno krenula hajka na ljude koji muce ili ubijaju zivotinje. Zapravo, ne radi se o zivotinjama u globalu, vec bas o psima. Ostale zivotinje su, naravno, niza vrsta, te im se ne poklanja tolika paznja. Za svog zivota sam video nebrojano mnogo macaka, koje su paljene radi zabave, kojima je vezivana konzerva za rep, kojima je secen rep, koje su brutalno ubijane i bacene pored puta. Slucaj Mile i medijska ludnica koja je nastala je zapravo uvreda za stotine zivotinja koje se maltretiraju svakodnevno, a niko ih, doslovce, ne jebe 2%. Slucaj Mile NIJE niti malo podigao svest o maltretiranju drugih zivotinja, vec samo pasa. Najveci problem kod pasa lutalica je cinjenica da se cesto stvaraju copori, zbog nemarnosti vlasti, i te zivotinje postaju agresivne, sto kasnije dovodi do sistematskog ubijanja, na koje su neki gradjani primorani. Tek kada drzava bude pocela da kaznjava vlasnike pasa koji svoje pse bacaju na ulicu kako bi ih se resili i kada sinteri budu krenuli da rade svoj posao, tek onda ce biti moguca kontrola torture pasa. Do tad, zakon koji je donet je apsurdan i retardiran. Dakle, i ja smatram da je doticni gospodin monstrum. Medjutim, novine su svakodnevno prepune monstruoznih ubistava ljudi, kojima se posveti 4 reda teksta i vise se nikada ne pomenu. O Mili pisu sve dnevne novine, izvestavaju sve vesti, dnevnici i ostale informacione emisije na tvu. Mislim da nisam jedini kome se to smucilo. I da, za svako ubistvo, mucenje i bilo koji vid zlostavljanja pasa lutalica je pre svega kriva opstina u kojoj se to desilo.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49818
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Prirodno je da jace zivotinje love slabije.  I da slabije pate i umiru u "najvecim mukama". Nije mi jasno zasto covjek izigrava neki "miroljubivi" faktor u prirodi. Pa i on je samo predator kao i ostale slicne vrste... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Kako mrzim to patetisanje - jadna deca gladuju... Mislite na decu.. pomozite deci...
Oce to.... jadna deca gladuju i nose patije od 12000  

Sto lepo ne citiras mene jer sam ja to reko nego kao jesi nisi ti

Patetisanje ?????

AKo je to tebi vece patetisanje od "Jadna kuca , pogledaje je...jaooo" od sazaljevanja deteta ti onda ne znam..ja sam lud.
Zbog nekih novih zakona kucice se slobodno krecu ulicama u coporima.Napravili smo dzunglu..I zmije su nam zasticene kako sam cuo.
Koliko lutalica trenutno umire gladno vidim vi zoofili ne mrdate prstom ?!Sto lepo kad tako volite zivotinjice ne skupite ih sve i cuvate ih..Sto ja kome se jebe za kucice moram da trpim ova medijska sranja i pune ulice kerova koja mi laju pod prozorom ? A ako izadjem da im jebem mater mogu da popije ogoromnu novcanu kaznu.

I realno ovo kuce ne sazaljeva niko , jer da ga sazaljeva neko uzeo bi ga pod starateljstvo i prica zavrsena.
Ovako ova kerusa sluzi samo za skretanje paznje i promovisanje nekih ludackih demokratskih vrednosti  Smile Doduse demokratija kao sistem je retardirana ovo je samo proizvod toga.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
Hoces da ti kupim patike?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Hocu
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
Nisam neki poseban ljubitelj pasa, ali nikako nemogu da razumem da ih neko maltretira, seče, pali, truje, ubija.
Sirota ta Mila i šta je, ni kriva ni dužna doživela, a da ne govorim o psima koji su umrli u najgorim mukama.

Jednom sam pokupila mače sa ulice, lečila ga, negovala i onda su ga se klinci iz komšiluka dokopali, palili mu rep, bacali ga i na kraju ubacili u dvorište kod komšijinog pit bula.Srećom pa je komšinica bila u dvorištu te je uspela da uhvati psa za ogrlicu, a mače se sakrilo ispod neke cevi, jedva smo ga izvukli...krvavog, u ranama i opekotinama. Joj kad sam im otišla na to igralište gde su se sakrili...dobro nisam genocid počinila.
A roditelji, idioti..kažu "pa to je samo mačka, šta dižeš dževu". Bem im mater šugavu i odvratnu.
Браво, Брано. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

Ovako ova kerusa sluzi samo za skretanje paznje i promovisanje nekih ludackih demokratskih vrednosti  Smile

Upravo. A svakom normalnom je zao kuceta i zgrazava se nad ucinjenom svireposti nad istim.

Zato

Ostavite kucu na miru  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.