Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78904 puta)
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 1100
znas ti koji budzet treba da ima grad da za organizovani azil na vise lokacija i gradske sluzbe na poziv, za cipovanje i vakcinaciju i sterilizaciju .. to ne moze Srbija  Smile

ili moze, na ustrb raznih gluposti kojima nema kraja .. npr gradjenje crkava na svakom koraku  Smile
Да изгледа да је то највећи проблем, и да се углавном све паре сливају у грађење цркава  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Zar je ova tema jos uvijek akutelna Smiley 1
da, zato sto je kuče u pitanju.
teme o ljudima se odma zakljucaju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Ja ovog psa, ne smem da pogledam u oči, čak ni na slici.
Pa ne radi se samo o jednom bolesniku. Vidis da ovde ima dosta njih koji bi ubili psa cim bi ih napao, doduse ne na takav nacin, ovde su svi humani.

Sta tek onda misle o otrovnim zmijama, krokodilima, skorpijama, ajkulama... Sve ih treba pobiti. Mogu da ubiju nekog.
znas ti koji budzet treba da ima grad da za organizovani azil na vise lokacija i gradske sluzbe na poziv, za cipovanje i vakcinaciju i sterilizaciju .. to ne moze Srbija  Smile

ili moze, na ustrb raznih gluposti kojima nema kraja .. npr gradjenje crkava na svakom koraku  Smile
Ili onaj jebeni brod crkva, šta li, u svakom slučaju neka plutajuća papazjanija sa ogromnom krstačom posred.  Smile

Jooooooj bljuvotina   Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2010, 23:59:51 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nije ispravno pravdati jedno rasipanje para sa drugim. Slazem se za crkve da je bacanje para ali mislim da je takodje preterano finansirati operaciju jednog psa u Nemackoj dok npr. deca gladuju. Tj imamo mi u ovom trenutku mnogo vecih problema za resavanje od ovog slucaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma ovo je glupost, ako nista, prema drugim psima sa slicnom sudbinom. To sto je neki idiot iz orke resio da ovom psu da medijsku paznju ne znaci da treba da mu se pruzi vise paznje nego bilo kom drugom psu lutalici. Ovo se pretvorilo u govnojedjenje bez kraja, sto mi je odvratno. Psa kog udare kola i koji bude u teskom stanju posle sigurno nece da salju u nemacku na operaciju. Ma i tesko bolesno dete ne ide direktno u Nemacku na operaciju ako roditelji ne skupe vise desetina hiljada evra. Pa mi, eto, samo od sebe dolazi pitanje: ko finansira jednu takvu operaciju? Zivo me zanima.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N70
Ti... ja... mi...
A oni koje smo mi izabrali da rasporedjuju nase pare misle da je tako najpametnije i najsvrsishodnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Onda smo i mi budale, zar ne?
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N70
Ima tu svega. Malo i jesmo budale, ali malo vise nas i jebu od spolja.
Sve je to biznis... pa i Mila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
КЕРУША МИЛА СЕ ОПОРАВИЛА

БЕОГРАД, 01. јун 2010. (ФоНет) - Ветеринарска установа Ветерина Београд саопштила је данас да је здравствено стање керуше Миле добро, јер је после месец дана лечења и здравствене неге у тој установи, пошто су јој одсечене све четири шапе, потпуно опорављена.

"Упала плућа, која је настала као последица некретања, излечена је. Стално превијање и бандажирање ногу омогућује јој да лагано шета, што веома позитивно утиче на њено расположење, а телесна тежина јој се увећала за 4,5 килограма па сад тежи 20 килограма", саопштено је из установе Ветерина Београд.

Здравствено стање керуше Миле омогућава да почну припреме за операцију уградње протеза.

Коначну одлуку о томе ко ће и где оперисати керушу Милу донеће Стручна комисија Сектора зоохигијене Секретаријата комуналних послова.

"Најозбиљнија опција је операција у специјализованој клиници у Немачкој. Помоћ су понудиле још неке иностране клинике, а разматра се и могућност операције у Србији, која би Милу решила додатног напора путовања", каже се у саопштењу.

У Ветерину Београд је Мила стигла 26. априла, пошто је градоначелник Драган Ђилас наложио тој установи да преузме бригу о керуши којој је непознато лице брутално одсекло шапе.

Ветерина Београд је преузела керушу у тренутку када је била у веома тешком здравственом стању, јер се испоставило да је, осим стравичних повреда ногу, преживела и инфаркт и добила упалу плућа.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Sad može Boris da je usvoji i nije za boljeg   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.