Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78682 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja o tome ne diskutujem , pitanja tipa da li je neko jedini pas ili da li je preca pomoc detetu ili psu su neozbiljnja . Ja govorim o slucaju sakacenja i iživljavanja clana ljudskog roda nad nedužnim psom  i uopšte necu da ucestvujerm u diskusiji kome je potrebnija pomoc .

Citat
Pa nije ni covjek kriv za leukemiju ako ides tom logikom. Pa se opet dolazi na isto. I ne trebas biti Bog da bi shvatio da li je vazniji zivot psa ili djeteta.

A pas je kriv što mu je neko odsekao 4 šape , kakva ti je to logika ko je kriv , da je psa zahvatila gangrena isto ne bi bio kriv pas , razlika je ocigledna u iživljavanju bolesnika i oboljevanja bilo koje vrste !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Moraš da imaš prioritete. Vidiš i ja tvrdim da je neozbiljno idetifikovati bol pasa sa bolom inteligentog bića. Tako koliko god je tebi žao psa (i meni ga je žao, ne mrzim pse) ipak rasprava kome je potrebinja pomoć postoji, jer imamo ograničene resurse i već previše patnje među sopstvenom vrstom.

Bah, rasprava mi deluje deja vu.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2010, 13:46:52 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ko odredjuje prioritete i za koga i u kom slucaju , pa neki dan je žena umrla od gladi na ocigled komšija , životinje ne mogu da glasaju , taj isti kome bi se trebali obratiti za stanje u društvu je kerušu uzeo kao prioritet , nije se javio da usvoji neko dete vec psa i to zbog politickih poena . Bez obzira na sve i na daljnu raspravu da ne bi bilo zabune , ja govorim o užasnom delu sakacenja i sramota me je ljudskog roda koji je sposoban da to ucini , a to o prioritetima mani te se palamudjenja po forumima nego na ulicu pa se izborite o silnim nepravdama , covek jeste najinteligentnije bice i baš zbog toga je i sposoban da kroji svoju sudbinu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6300
Дивље животиње Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
HUMANOST ŽIVI U INOSTRANSVU, A NE U SRBIJI

Sekretarijat je odredio uslove pod kojima Mila može da bude usvojena - usvojitelj mora da ima obezbeđeno 24-časovno prisustvo, da poseduje kuću sa dvorištem ili stan koji ima izlaz na zelenu površinu

Ni posle pet meseci od kada je nepoznata osoba odsekla sve četiri šape keruši Mili, još uvek se niko iz Srbije nije javio za usvajanje, a ukoliko se nešto ne promeni u naredna dva meseca, moraćemo da redefinišemo kriterijume za njeno usvajanje, izjavio je danas pomoćnik gradskog sekretara za Sektor zoohigijene Vladimir Terzin.

Terzin je za Tanjug rekao da su do sada stigle tri prijave iz inostranstva, ali ni jedna iz Srbije, kao i da usvajanje životinja u Srbiji nije razvijeno kao u svetu.

"Mi bismo, naravno, mnogo više voleli da humanost i želju da udome Milu pokažu i ljudi iz Srbije i u narednom periodu veliku pažnju posvetićemo edukaciji građana i promovisanju ove vrste humanost", rekao je Terzin.

On je dodao da su ostvareni kontakti sa porodicama iz inostranstva, koji su obavešteni da u ovom trenutku keruša Mila ne može biti data na usvajanje porodicama izvan Srbije, jer se tek navikava na proteze.

"Proteze su zaista jedinstvene, pa keruša mora da bude pod nadzorom veterinara koji su je do sada pratili. Sve tri porodice su iskazale razumevanje za ovakav stav i ostale dosledne da će želeti da usvoje Milu i nakon perioda adaptacije na pomagala , objasnio je Terzin.

Terzin je potvrdio da su probne proteze završene i da se Mila u njima šeta, a da se zajedno sa stručnim timom Instituta "Rudo" radi na izradi specijalnih zglobova, kako bi joj se u najvećoj mogućoj meri olakšao život.

"Očekujemo izuzetne rezultate i nadamo se da će Mila već sredinom sledećeg meseca značajno lakše funkcionisati", rekao je on.

Sekretarijat za komunalne poslove je pre dva meseca odredio uslove pod kojima Mila može da bude usvojena s obzirom na invaliditet psa - usvojitelj mora da ima obezbeđeno dvadesetčetvoročasovno prisustvo, da poseduje kuću sa dvorištem ili stan koji ima izlaz na zelenu površinu.

Prednost će imati ona lica koja nemaju psa ili imaju jednog psa veličine keruše Mile ili manji, a usvojitelj mora da ima stalne i stabilne finansijske prihode zbog neophodne medicinske nege i njene pojačane ishrane.

Usvajanje Mile, takođe, biće moguće samo uz saglasnost budućeg vlasnika da stručna ekipa Veterinarske ustanove Beograd jednom mesečno ima pravo na pregled keruše i uvid u način na koji se ona neguje.

Izvor Tanjug, 23. 09. 2010.
http://www.standard.rs
----------------
Демократе, где сте? Баш сад кад треба да се покаже ВЕРНОСТ према животињи (и јевропским вредносима)?
« Poslednja izmena: 24. Sep 2010, 12:20:31 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
još uvek se niko iz Srbije nije javio za usvajanje

па зар није рекао преЦедник тадић да ће је он усвојити Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
pustite temu da umre  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat
pustite temu da umre
такви као ти, би и куче пустили да умре!  Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2010, 13:04:48 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
E,koga boli qrac za jedno kuče,kome je žao,pošto vidim da ima velikih humanista,što bre lepo ne izađete na ulice pa svako nek uhvati po jednu džukelu,pa je nosite kući,ako vam je stalo,ali vam nije toliko stalo,nego samo kenjate Smile

Nakucali ste 50 strana budalaština,izliva sažaljenja,tuge,podrške životinjama,i to džukelama lutalicama Smile

Mislim,čin odsecanja nogu jeste idiotski,ali tolika kuknjava,debilizam.

Još ovi zgubidani prave proteze,e,koliko ima ljudi koji nemaju proteze,a jednu džukelu će sad da osposobimo da i dalje kenja i ujeda po komšiluku,kakva smo mi mentolska država.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.