Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 20:53:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: monogamija  (Pročitano 18649 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ako si idealista , cak i na neki nacin upropastis vezu, jer razmisljas o tome, lazes itd. I onda kada treba da sedis i uzivas sa njom, ti razmisljas o tome i zbrka ti je u glavi...
Zato varati samo kada se bas mora :mrhappy:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Упознао сам много, таквих, романтика који проводе вече са својом вољеном кунући јој се у љубав до гроба, а сутрадан једва чекају крај радног времена па са првом, која хоће, трк у хотел, соба на сат - два (популарни поподневни одмор) па брутално по сексу. Smile Smile Романтично, зар не. Smile

Знам их и ја кол'ко волиш.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Machak

I ja sam za to - mislim one-on-one akcije - ja jednostavno ne mogu da se delim na dva tri ili vishe jednakih delova - jebiga nisam ameba  Smile - a i godine pritisle - nema se vishe snage ko sto je to bilo kad sam imao 70god  Smile.

Ali nismo svi jednaki - znaci interesuje me da li neko ima takva iskustva ali gde su svi znali za celu akciju - znaci nema lazi nema pevare - ili cak i zajednicki zivot u troje. Ima primera - svi smo citali na vestima.

Sa druge strane slazem se da mozemo voleti vishe ljudi u isto vreme - pa znaci da teorijski neko mozda moze da zivi sa dva ravnopravna partnera.  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Mozda ako si vodja nekog kulta Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i600
Monogamija - da.

Sve je stvar osobe, porodice u kojoj je odrastala i okoline.Ukoliko si odrastao u rasturenoj porodici, veca je mogucnost da ces kasnije i sam stvoriti takvu, i obrnuto.

Ko je ziveo u skladu i ljubavi zna to da ceni i tezi tome citav zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
Smile

kome se dokazujes je vrrlo interesantno pitanje... uostalom, kome ces sve da se pohvalis je jednako interesantan momenat  Smile

Verovatno svima koje poznaje, a i onima koje po prvi put vide u zivotu... Takva je vecina, respect pravim muskarcima  Smile
vise socnih prica sam cuo od zenskog sveta nego od muskog Smile Smile
IP sačuvana
social share
Don't take life to seriously, you're not going to survive it anyway
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@YTP dobra ideja - vodja kulta je veoma dobro zanimnje - oduvek sam hteo to da budem - jos kao mali djavolak na tasmaniji uvek sam razmisljo o kucici u shumici, omanjem haremu, poreskim olaksicama, dobrovoljnim prilozima i orgijama uz gledanje crtanih filmova.....
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
@Lomnica_city

Пусти ту твоју демагогију.

Не видим разлог да човек не удовољава себи. Smile

Није ваљда да верујеш да се човек није довољно удаљио од остатка животињског света па се пари, како ти кажеш, инстиктивно, због продужетка врсте. Smile

Да ли и тебе води примитивни инстикт ка продужетку врсте када пожелиш да водиш љубав са својом драгом, а онда те спаси "паметни" кондом. Smile

Хе,хе.

Упознао сам много, таквих, романтика који проводе вече са својом вољеном кунући јој се у љубав до гроба, а сутрадан једва чекају крај радног времена па са првом, која хоће, трк у хотел, соба на сат - два (популарни поподневни одмор) па брутално по сексу. Smile Smile Романтично, зар не. Smile
Sad vec ti lupas!!Ako je demagogija neki lazni moral,kako onda objasnjavas da nijednu devojku nisam nikad prevario a samo sa ovom trenutnom sam skoro 6 godina,da sam imao seks samo sa svojim devojkama a ne tako nekima sa ulice,pa sat-dva u hotel kako kazes!?
Je jesam romantik i to za mene znaci da sam dovoljno jak da zbog ljubavi prema svojoj devojci potisnem te primitivne nagone da se parim sa sto vise zenki kako bi moji geni imali sto vise potomstva,a pokazi mi gde sam to napisao da mi samo udovoljavamo svojim nagonima kad vodimo ljubav!?Jer mi ovde pisemo o monogamiji,znaci da li se treba ograniciti na nju,tj na jednu osobu a ne pominjemo seks i to samo kao sredstvo za produzenje vrste i nista vise,ja to sigurno nisam nigde napisao jer ne mislim tako!!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Kume nemoj da se nerviras - to je samo Davidovac - on je dobrodusan i ne zeli nista nazao nikome  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Nemam zasto da se nerviram,ali ipak mi pomalo smeta da kad god kazem neko svoje iskreno misljenje,skoro uvek budem isprozivan kao folirant,kao demagog... a sta ja imam od toga da se pravim pred vama neki andjeo,uostalom ja sebe tako vidim i to su moji licni stavovi,nista cudno za jednog Lava da je takav romantik,a i prija mi tako!  Smile
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 20:53:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.