Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mondo: Profesorka na FB ismeva rad studenta  (Pročitano 8134 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung SGH-E590
Fejzbuk je jedna glupost!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
U svakom slucaju treba pohvaliti studentkinju sto je sama pisala seminarski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung S8
Stvarno je dobar fazon napravila, ja bi to isto uradio, ste je boli patka, barem se ljudi smeju. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
nepedagoski i neprofesionalno, na stranu sto je nezrelo i besmisleno ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Wildfire S
Ja sam uz profesorku. Smile

Iznošenje gluposti na "stub srama" je vrlo važan deo u procesu edukacije. Smile    Smile  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Profesori BU su zasticeni kao beli medvedi i sujetni kao... profesori BU...

wooooord,sista.  Smile (ozbiljan sam)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ja sam uz profesorku. Smile

Iznošenje gluposti na "stub srama" je vrlo važan deo u procesu edukacije. Smile    Smile  Smile

+1

Gdje se iz njenog komentara vidi da se radi o NJENOM studentu? Dodatno, ako predavač ima jednog studenta koji piše, hmmmm gluposti, onda je to dokaz da je nesposoban?

Uz ogradu da istinski mislim da većina profesora nije dorasla tom poslu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
stvar ukusa...

meni je to jadno.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Nije bitno sto su skolarine takve kakve jesu, nebitno je sto vas drndaju sa nekakvim bodovima, te je 48, te je 60, te je milion i osamsto, veoma je bitno sta profesorka kaci na svom profilu, a niko u stvari ne zna ciji je to rad, niti da li je vec izasao na vukajliji ili srbovanju.

Za osobe koje imaju problema sa dvostrukim standardima i sa ucestalom primenom selektivne percepcije, malo podsecanje na nedavne dogadjaje kod arene, gde je iz policije "procureo" uspesan snosajni zahvat dvoje mladih. Niko nije odgovarao. Zatim, postoje brojni biseri i izjave u CV-evima na koje se umire od smeha, a CV koje neko iz firmi kaci po netu je zestoka povreda privatnosti. Ali to je smesno, jelte?

Da li ste mozda znali da ako postavite vasu slikicu na ovaj forum, ta slika postaje vlasnistvo foruma, bez obzira sto je vasa njuskica na njoj? A ja mogu da je fotosopiram i da pravim motivacione postere vas, sa grupom pederskih crnaca koji imaju sidu.

Nepotpisani seminarski intelektualna svojina studenta? Ma vazi. Nemoj samo da pocnete da trazite autorska prava i da naplacujete fakultetu koriscenje vasih radova u svrhe pokazivanja tog seminarskog ili slicnog rada brucosima.

Srbovanje i vukajlija su prebogati sadrzajem ovdasnjih ucenika/studenta/retarda ali to nije zanimljivo. Zanimljivo je da je profesorka to okacila na svoj profil. Smile

Ako na tom istom FB-u ja okacim sliku pirsinga na mojoj bradavici, to ce proci bez medijske pompe, uz lokalno zgrazavanje ljudi sa liste, ako to okaci profesorka, onda je to uzas i neprofesionalizam? Smile

Auh, bre kako ovom narodu treba farma, veliki brat i ostali rijalitiji gde gledamo kako drugi prde i jedu. Ajmo, emousn, lansirajte nesto, poubijacemo se od dosade.  Smile

Vecina profesora mlati veliku lovu i ne zasluzuju da rade ali to nema apsolutno nikakve veze sa fejsbukom.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2011, 21:11:56 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ako nisi znao, seminarski, diplomski i slicno jesu tvoja intelektualna svoijina. Tvoje reci, a ako "zajmis" nesto duzan si da navedes izvor. Tako bi, ukoliko to neko objavi bilo gde a ne pita te za saglasnost i ne navede tebe, mogao da ga tuzis jer je to nesto sto si ti napisao. Zato se i uvek navode oni silni izvori po knjigama ukoliko je to nesto sto nije pisac napisao vec je pozajmio misao nekog drugog.

Citat
Za osobe koje imaju problema sa dvostrukim standardima i sa ucestalom primenom selektivne percepcije, malo podsecanje na nedavne dogadjaje kod arene, gde je iz policije "procureo" uspesan snosajni zahvat dvoje mladih. Niko nije odgovarao.
Pre neku godinu Kim K. je "procureo" jedan takav snimak. Zavrsio je u rukama "Vivid Entartaimenta" koji ga je otkupio od nekoga i objavio. Naravno, tuzila ih je i uzela svoj deo(nista puno, par miliona dolara  Smile ). To je samo jedan od slucaja gde se zakon postovao, to sto smo mi banana drzava pa se zakon niti postuje niti se primenjuju zakonske odredbe za nekoga ko ne postuje zakon, to je druga stvar.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.