licno ne volim te sto se svakog vikenda odvaljuju .. ne ulivaju poverenje a pijana mrcina od sto kila koja ne zna sta prica nije bas primamljiv prizor... licno bi me bilo sramota da se na taj nacin predstavljam curama. Tacnije ne bi me bilo sramota, ako je to maksimum koji imam da ponudim. Ako imam da ponudim nesto vise i bolje od toga, onda bi se trudila da to drugo i bolje izbije u prvi plan..
pusenje... licno nemam protiv, ali ne volim kada neko preteruje, tipa pusi dve ili tri pakle cigareta dnevno.. to me izludjuje
Zemunka ja ne pijem da bi se dokazo nekome. Jednostavno sto volim sa drustvom popiti,osjecam se dobro,volim to i eto..Ne pijem ja ni zbog koga.A to za mrcinu sto kazes,ja i kad sam pjan,ja sam pijan sa stilom.Nisam ljakse neki koji ce dizati ruke na Jelenu Karleusu,ili razbijati flase,ili galamiti na sav glas...
Dobar si.Nisam mislio na stil,kao furanje neko.Nego nikad ne radim probleme,nikad mi niko nije reko da sam napravio problem neki,kazu ja kad sam pijan,ja samo sutim.
napij se i povrati na nju... s takvom ribom nemas sta da trazis...
salim se ja malko...
a jbg i ja sam volio da popijem...bez obzira na redni broj dana u sedmici.. nesto mi je uvijek na racku islo to propisano pravilo..e vikend je ajmo se odvaliti... ja se odvalim kad ja ocu...kad se meni odvaljuje...a sad ako mi se odvaljuje za vikend - odvalim se.. a tako isto i u utorak ili u cetvrtak...i to sam radio uglavnom kad sam bio solo..ili s nekom ribom... eto tek tako da imam sta pijan zivcirat...a i povalit... ali kad neku malo bolju ribu, nekako slazem i smotam ( citaj zajebem i nagovorim da gubi svoje vrijeme sa mnom ) ako skapiram da joj se bash i ne svidja sto se odvaljujem...u jedan sat posle podne sredom.. i do 9 budem komiran... sto munka kaze...u stanju - " nema pojma sta prica" ... jbg malo spustim loptu... i ponasam se i izgledam skoro normalno... jer svejedno me suten za mjesec dva... i ja se vratim svom opijanju...
sve u svemu..svejedno ces morati s tim jednom prekinuti... mislim ako ne zelis da postanes alkos... znam ja...da ti mislis da neces postati alkos... a takodjer znam mnogo likova koji su to mislili i govorili....na sav glas... pa su se zajebali i postali su alkoholici ...i sjebali su sebi zivote...
...skuliraj se malko...pokupi tu ribicu...i uzivaj... mladost kratko traje...nemoj da ti prodje u ispijanju pivcuga...pa ni vikendom... i razmisljanju o vikendu (onih pet predhodnih dana prije vikenda...)