Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Molim za pomoc. Komp ima problem tokom paljenja  (Pročitano 10591 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
vidi se hard disk,  pokazuje koji je koji model. nisam u mogucnosti za drugu instalaciju trenutno. Probala sam sa onim cd-om o viste koji je dosao uz njega, nije htelo ni da se pokrene, onda sam probala sa cd-om xp koji smo dobili uz stari komp, njega je pokretalo , pa kocilo, sad ni njega vise ne pokrece nego se pojavi taj plavi ekran gde pise da ce setup biti ponovo pokrenut, tad ga ugasi i opet pokrene i sve tako vrti u krug.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
Proveri da li na ploci ima neki naduveni kondezator, znaci treba da se razlikuje od ostalih, da nije neki iscureo jer jedino jos ploca moze da pravi takav problem, eventualno da izvadis sve od uredjaja sto imas da ostavis samo graficku, hard  pa da ponovo probas sa sistemom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 12, S21
u kakvom stanju je taj citac/rezac?

probaj da instaliras sistem sa usb memorije, cisto da iskljucis ospciju da optika pravi problem :-)

http://forum.burek.com/instalacija-xp-ili-vista-operativnog-sistema-sa-usb-flash-a-t317674.topicseen.html
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Probala sam da instaliram sa usb-a,i krene sa instalacijom i na nekih 70% se ukoci. sta sad. jel optika ili nije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
ja mislim da je ploca jesi li pogledala kondezatore?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
jesam i svi izgledaju normalno pravilno, ni jedan nije izdeformisan niti naduven.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Siemens C55
ti bas imas problema sa tim cudom... koliko ja vidim nije optika boot sa USB-a nema nikakve veze sa optickim uredjajem naravno ako si dobro napravila bootabilan usb...  stvarno mislim da bi trebala da potrazis malo strucniju pomoc (uzivo) makar nesto preko veze neko da ti pogleda posto stvarno moze biti svasta u pitanju znaci iskljucili smo opcije kao sto su hdd napajanje optika kablovi grafika 99% nije problem sto znaci da je maticna sledeci favorit ali stvarno ti ne bi savetovao da kupujes bilo sta dok neko strucan to ne pogleda  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
Ako kupi i maticnu eto nove konfiguracije, koliko vidim nije kupila samo memoriju i optiku, jedino jos kablove da kupis nove ako nisu oni maticna je za kantu
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 14:17:03 od geolog3 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
kako sam krenula ima jos ceo komp sama da sklopim  Smile 
imam maticnu : PEGATRON® by ASUS® IPN73-BA (Targa Edition), Micro-ATX, Nvidia® chipset nForce 630i /GeForce 7100
e sad ne znam koliko je ona dobra  Smile

sad imam pitanje sve i da kupim novu maticnu da li bi ona mogla da se kombinuje sa ovim sto vec imam u kompu, mislim da li su sve iste ili se razlikuju ?  Smile  mogu da vam kazem da sam za sad od vas naucila svasta oko kompa, hvala vam sto zelite da pomognete  Smile

evo vam sta sve u njemu ima:

procesor: INTEL® CoreTM 2 Quad Processor Q8200, 2,33 GHz with 4MB L2-Cache

maticna: PEGATRON® by ASUS® IPN73-BA (Targa Edition), Micro-ATX, Nvidia® chipset nForce 630i /GeForce 7100

memoriska: 3.072 MByte DDR2-RAM 800, upgradeable up to 4 GByte DDR II-RAM

graficka: PEGATRON® by ASUS® Nvidia Geforce™ 9500GS with 512 MB DDR2-RAM
Direct X10, Double Monitoring, PCI Express, 1x DVI-I with HDCP-Support, 1x HDMI, 1x VGA

tv karta: PEGATRON® by ASUS® TV tuner card with DVB-S, DVB-T and analogue TV tuner

audio: 8 channel Intel® High Definition Audio

harddisk:640 GByte SAMSUNG® SpinPoint F1, 7200 r.p.m., 16MB cache, SATA port ,   sad je ubacen novi samsung 1tb

opticki drive: LG® GH22LS30 Multinorm Dual/Double Layer DVD/CD writer with Lightscribe™ technology, SATA port
Write: 22x DVD+R (CAV), 22x DVD-R (CAV), 6x DVD-RW (CLV), 8x DVD+RW (ZCLV), 16x DVD+R Double Layer (CAV), 12x DVD-R Dual Layer (PCAV), 12x DVD-RAM (PCAV), 48x SD-R (ZCLV), 32x CD-RW (ZCLV)
Read: DVD-R 16x, DVD-RW 12x, DVD-DL 12x, DVD-ROM 16 x SL/12 x DL max., DVD-RAM 12x, DVD-Video (CSS) 6x max. (Single/Dual Layer), DVD+R 16x, DVD+RW 12x, DVD+DL 12x, CD-R/RW/ROM 48x max., CD-DA (DAE) 40x max.

citac karti: 6 in 1 card reader for max. 23 different media types, reads and writes CompactFlash® I and II, Sony Memory Stick®, Sony Memory Stick Pro®, SD Card™, Smart Media™, IBM/Hitachi Microdrive and Multi-MediaCard,

lan: 10/100/1000 Mbit Ethernet, USB Wireless LAN N Stick downwards compatible to WIFI-Standard and IEEE 802.11g

6 in 1 card reader, 2x USB 2.0, 1x headset, 1x microphone,ubaceno je i naknadno za video kameru da se prebacuju snimci sa nje na komp.

2 x PS/2 , 4 x USB 2.0, 1 x RJ45 (Gigabit LAN), 4 x Audio-Out (8-channel), 1 x Line-In, 1 x Microphone, 1 x DVI-I, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x Video-In (S-Video), 1 x Audio-In, 1 x DVB-S, 1 x DVB-T and analogue tv antenna

i stavljeno je novo napajanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Siemens C55
eh da je meni ovaka konfa a ne ova kanta od racunara  Smile jedino sto treba da naglasis kad kupujes je da imas core 2 quad procesor i ddr2 memorija ako sam dobro procitao sve ostale jo u glavnom standard PCIe grafika hardovi i optika SATA sa time nemas problema sta god da uzems a da je novije malo... mada ajde probaj jos da povadis sve te "nepotrebne" stvari tipa tv kartica, citac kartica sta god imas nakaceno na usb-ove znaci "oguli ga" ostavi samo stvari koje su mu potrebne za rad iskljuci cak i optiku i probaj jos jednom sa usb-a da podignes sistem cisto da probamo jos jednom Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.