Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Molim vas pomoc  (Pročitano 1348 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
@Ucenik20-OG

Otkako postoji skolstvo modernog vremena u SCG, mali odmori su 5 minuta, i oni sluze za obavljanje nuzde i prelazak iz jedne u drugu ucionicu, a veliki odmor 15 minuta, i on sluzi za uzinu. Jedi ili pre pocetka nastave, ili za vreme velikog odmora, ili se strpi dok prodje nastava. Tako su prosle generacije i generacije ljudi, i sta sad tebi ne valja? Nije tvoje da mislis o tome, nego je tvoje da postujes vremenski raspored i da ucis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
auuu.... komentarisete ko moja baba sto bi komentarisala, toliko imate razumevanja (.. ustvari ne, moja baba je oduvek bila misljenja da veliki odmori treba da budu duzi)... bre... pa to su deca, i hvala bogu da imaju ovakve probleme. uostalom, ne vidim nista lose u tome da se veliki odmor malo produzi..

podrzavam predlog vinstonija.

Ne znam samo kako je meni uspevalo uvek da i jedem (a jedem za trojicu) i prepisem sve domace i popricam sa svima za tih 20-25 minuta...

to je zato sto si ti marsovac ili si imao kratke domace Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 73
Zastava
danasnje skolstvo je toliko besmisleno da bih ja ukinuo sve casove i ostavio samo fizicko i odmore, onda bi deca stigla da uzinaju, ali bi posle verovatno bljuvala na 800m.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2005, 03:19:18 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
@sarmica
Objasni mi samo kakve obaveze covek moze da ima u osnovnoj skoli pa da nesto ne moze da stigne Smile
Pre 10ak godina kad mo mi bili u osnovnoj ona je cak i znacila nesto i podsecala na nesto.. pa smo opet sve na ovom svetu stizali...
Pogledaj danas klince koji imaju 10-18 godina... Sve ti bude jasno.. Gledam ih svaki dan, igram sa njima basket..
U toj generaciji da se istaknes po dobrom treba samo normalan da budes.. nista vise...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ne radi se o obavezama tipa: ima zenu i decu, izdrzava porodicu.. cekaj, ti nisi radije nesto drugo radio (igrao basket, imao neki hobi.. ili stavec) nego sto si ucio koliko metrickih centi psenice po glavi stanovnika godisnje izvezu SAD, a uzimajuci u obzir prosecnu vrednost izvoza dobijenu iz perioda od 1985.-1990. u 1997.??
nenormalno je to uciti, jer to ti nikad u zivotu nece trebati, nenormalno je uciti jos brdo gluposti koje su me terali da ucim, brdo gluposti od kojih sad ne mogu da u moje male sive celije smestim ono sto mi stvarno treba, isto kao sto je nenormalno imati profesore psihopate, profesore koji svoje komplekse na tebi (ili tvojoj deci) lece, isto kao sto je jos brdo stvari u drzavi srbiji i u skolstvu u istoj nenormalno.. pa ne vidim zasto ni veliki odmor ne bi mogao da bude "nenormalan", tj. malo duzi? kome bi to smetalo? ko bi imao stete od velikog odmora koji umesto 15 minuta traje pola sata?

i.. ako mene pitas, skolstvo u ovoj zemlji nije licilo ni na sta ni onda kad sam ja isla u osnovnu skolu, niti je znacilo nesto.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Naravno da sam radije radio nesto drugo, ali dan ima 24h. Ako 5 provedes u skoli i spavas 8, ostaje ti jos 11 da radis sta ti je volja.
Konkretno ja se zaista ne secam da sam knjigu uzeo u ruke u osnovnoj... ali to je sve stvar osobe.. meni nije trebalo, ali sam zato na svakom casu od zvona do zvona slusao i pratio... sto predavanja.. sto profesore...
To sto se ucilo generalno je bilo prilicno dobro.. sa pojedinim idiotskim elementima...
A iskren da budem.. radije cu znati broj ovaca u venecueli ako treba, nego da dozivim da mi neko kaze zemlju od par desetina miliona ljudi a ja ga gledam ko tele, pojma nemajuci ni o cemu prica ni gde je.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ja sam sa zadovoljstvom učila samo Engleski jezik i fizičko Smile Imali smo mali odmor od 10 minuta i veliki od 20 minuta i uvek sam imala vremena da smažem užinu. Ali Zoki, koji je jeo uvek po 2 sendviča, zaista nije imao vremena pošteno da se najede pa je uvek jeo i za vreme časova  Smile  Zato mislim da bi trebalo da se malo produže ti odmori. Dakle 10-tak minuta odmora više nikome neće škoditi.

Dakle, djače, obrati se svom razrednom starešini, on će valjda znati kako da to reši.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
I hoce , dace mu ukor razrednog staresine zbog zavitlavanja i pozvace njegove roditelje na sastanak....mnogo toga ne valja u nasem skolstvu , nije bilo blistavo ni kad sam ja isao u istu ....daleko, daleko od toga,..... a glavni problem sigurno nije duzina odmora.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Zašto bi mu razredni starešina dao ukor ako bi porazgovarao s njim?  Smile Sad ja mislim da razr.starešina ne može ništa uraditi po pitanju produženja odmora,jer to nije u njegovoj nadležnosti, ali možda dečko dobije neki pametan savet  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
... ali možda dečko dobije neki pametan savet
Il nek dodje da gleda kako ja jedem Smiley Ko je to doziveo i mali odmor mu je mnogo Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.