Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Molim sve vozace automobila da pogledaju ovaj video  (Pročitano 13930 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Ни ти ниси одговорио ни на једно наше питање нити си на било који од аргумената дао контра аргумент. Wink
Прво по дифолту одуђујете бајкере за све несреће, а онда очекујеш да ти одговарам на питања. цц....

Овоме другом члану одговарам. Наравно да сви чине несреће, и возачи мотора и аутомобила. Двапут ми се десило као на овом клипу да ми човек излеће са аутомобилом и пресеца ми пут, јер ето није био "сконцентрисан" (ч. успаван), а други пут јер је разговарао мобилним телефоном. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Криви су бајкери што им идиоти нису уступили право првенства пролаза
vozaci motora su kao i vozaci automobila ucesnici u saobracaju,zasto bi trebalo ustupiti pravo prvenstva prolaza kada to nije potrebno???
Motor nije Bicikla!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
Криви су бајкери што им идиоти нису уступили право првенства пролаза (као пре дан два код Вера, клинца залепили на бандеру Smile).
ma niko ne kaze da su vozaci kola nepogresivi, ali da vi malo vise obratite paznju na svoju voznju, bilo bi mnogo manje sudara...
konkretno tog lika sam znao, svaki dan je nosio kacigu... ali na ruci..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
ma niko ne kaze da su vozaci kola nepogresivi, ali da vi malo vise obratite paznju na svoju voznju, bilo bi mnogo manje sudara...
Свако нека обрати пажњу на своју вожњу и бићемо сви срећни.  Smile Smile позз  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ни ти ниси одговорио ни на једно наше питање нити си на било који од аргумената дао контра аргумент. Wink
Прво по дифолту одуђујете бајкере за све несреће, а онда очекујеш да ти одговарам на питања. цц....

Овоме другом члану одговарам. Наравно да сви чине несреће, и возачи мотора и аутомобила. Двапут ми се десило као на овом клипу да ми човек излеће са аутомобилом и пресеца ми пут, јер ето није био "сконцентрисан" (ч. успаван), а други пут јер је разговарао мобилним телефоном. 

Зато што се вожња већине моториста, а не већине возача аутомобила може подвести под насилничку. Ти пре свега треба да чуваш своју главу и да поштујеш ограничење брзине као и остале саобраћајне прописе, па тек онда да рачунаш на пажњу других учесника у саобраћају. Ја једноставно нисам дужан да се осврћем као будала да бих видео да ли се неки манијак на мотору провлачи кроз колону аутомобила.
И молим те који то возач мотора као што су тркалице поштује ограничење брзине?????????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6220c
da se postuje ogranicenje brzine,u tom slucaju na klipu,moglo bi ili da se prikoci ili odreaguje  Smile ali posto se ide preko 100% od ogranicenja brzine,jebiga...u glavnom u 90% mada i vishe su motociklisti krivi...

Statistika kaze drugacije. Ne znam tacno cifru ali u 70 i nesto procenata udesa u kojima su ucestvovali motoristi ili bajkeri, krivi su oni drugi, uglavnom vozaci automobila. Ja licno vozim i na zadnjem tocku, i vozim brzo, ali samo na mestima gde ne mogu da ugrozim druge ucesnike u saobracaju. Po gradu vozim lagano, retko kad predjem 60 - 70km/h. Svake sezone mi se dogode bar 3, 4 rizicne situacije u kojima izbegnem pad, tj  udes iz razloga sto vodim racuna i uvek se vodim onom parolom "Znas koja je budala za tvojim volanom, alli ne znas koja je za drugim". Najcesce su to nepazljiva ukljucivanja u saobracaj, polukruzna okretanja, skretanja u ulice bez pokazivaca pravca..

Ove godine se desilo, cini mi se, nikad vise nesreca motorom sa smrtnim slucajem. Nastradao je najveci talenat srpskog moto sporta, i jedan od najboljih srpskih vozaca Petar Bircanin, i jos mnogi manje poznati. Ljudski zivot je nesto najvrednije, bez obzira na pravila i zakone, obratite paznju na vozace motora, pogledajte video sa pocetka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung i8510 innov8
Ima malo PRAVIH bajkera. Znachi klinci voze skutere i posle kao 600 ili 1000 kubika, on to ne moze da ukroti, za to treba vezba, pa i najiskusniji imaju probleme a ne oni.

Ali ste mi najjachi, evo krenulo lepo vreme, cele godine niste vozili motore, morate priznati da ste ispali malo iz rutine, treba malo da se vratish u fazon, motor je takodje stajao cele zime i onda shmekerica ga razvuchete po Bulevaru 150 na sat, ludilo ovo ono...

Proshlo leto mi se desila situacija u Ruzveltovoj, blizu AMSS-a, vozim desno trakom, u levoj autobus, on treba da se prestroji desno zbog stanice ja ubrzam i stanem ispred njega, i na semaforu me startuje motorista i kao jel si normalan?! Spustim prozor, pitam shto? On momak prestizao bus koji je bio u levoj traci preko PUNE linije i naravno da sam ga ja isekao kad sam se prestrojavao, i kako ja njega da izbegnem? Ne vidim te od autobusa, i naravno da ochekujem da nema nikoga jer ko ce da prestize preko pune linije?

Ne kazem da su automobilisti bolji, Beograd je pun bahatih vozacha ali motoristi se stvarno provlache svuda, voze bez opreme, brzina im jako chesto nije prilagodjena uslovima na putu, ae prekorachih 20-30-50 km na sat ali brate prekorachite za 100 na sat...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
da se postuje ogranicenje brzine,u tom slucaju na klipu,moglo bi ili da se prikoci ili odreaguje  Smile ali posto se ide preko 100% od ogranicenja brzine,jebiga...u glavnom u 90% mada i vishe su motociklisti krivi...

Statistika kaze drugacije. Ne znam tacno cifru ali u 70 i nesto procenata udesa u kojima su ucestvovali motoristi ili bajkeri, krivi su oni drugi, uglavnom vozaci automobila. Ja licno vozim i na zadnjem tocku, i vozim brzo, ali samo na mestima gde ne mogu da ugrozim druge ucesnike u saobracaju. Po gradu vozim lagano, retko kad predjem 60 - 70km/h. Svake sezone mi se dogode bar 3, 4 rizicne situacije u kojima izbegnem pad, tj  udes iz razloga sto vodim racuna i uvek se vodim onom parolom "Znas koja je budala za tvojim volanom, alli ne znas koja je za drugim". Najcesce su to nepazljiva ukljucivanja u saobracaj, polukruzna okretanja, skretanja u ulice bez pokazivaca pravca..

Ove godine se desilo, cini mi se, nikad vise nesreca motorom sa smrtnim slucajem. Nastradao je najveci talenat srpskog moto sporta, i jedan od najboljih srpskih vozaca Petar Bircanin, i jos mnogi manje poznati. Ljudski zivot je nesto najvrednije, bez obzira na pravila i zakone, obratite paznju na vozace motora, pogledajte video sa pocetka...

Јеси био некад на Мишелуку у нс-у где се скупљају мотораши?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6220c
Ja mnogo vise vremena provedem za volanom auta nego na motoru. Sustina i poruka mog posta je upucena i bajkerima i drugim ucesnicima u saobracaju - obratite paznju jedni na druge, usporite, racunajte na to da je mozda ona budala za drugim volanom mozda malo nervozna iz nekog razloga, pa ce bas mozda zbog toga da ukrade 2, 3 sekunde i prodje dok je crveno na semaforu, i da cete mozda bas vi naleteti na njega u tom momentu, i da ce mozda bas zbog toga neko stradati i da ce mozda neke porodice ostati u zalosti za nekim svojim dragim. Jedna sekunda moze da unisti ili odnese zivote mnogih ljudi, vodite racuna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Јеси био некад на Мишелуку у нс-у где се скупљају мотораши?
Bio sam ja, tamo se izzivljava samo tako, i to na ocigled milicije, to sam video svojim ocima. Smile
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.