Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:29:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Molim pomoć  (Pročitano 2482 puta)
31. Dec 2007, 09:16:44
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Imam jedan problem koji nije tako težak ali ja nemogu da ga riješim. Naime kod boota tjs. kod druge slike boota obično pri vrhu piše jačina procesora npr 2400 MHZ. I nakon toga ide Welcome scrren i ulazi se u program. E kod mene je problem što mi nema na bootu onog broja koji pokazuje jačinu procesora a kad uđem u program i kada hoću da provjerim jačinu to ide ono kod My computer,desni klik i properties i onda se pojavi infor.  o jačini procesora uvjek piše ona početna default cifra(moj proc. AMD 3800+,soc 939,ploča je AMD A8NE)2400+.
Znam da je jednostavno ali neznam kako da ovo riješim. Ako neko zna neka pomogne
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ajd sad fino opusti se.. i zaboravi na to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znam da nije nešto strašno ali jako me kopka i interesuje kako se ovo dešaje i kako da ovo riješim.
Ako znaš kako kaži bio bih ti zahvalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson Xperia mini
objasni malo bolje.. jesi dirao ista...od kad ti je to tako ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 418
Zastava I sprat
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC HD7
Mislim da to ima veze sa BIOS-om. Ono...welcome screen ili tako nesto?! Ispravite me ako gresim Smile
IP sačuvana
social share

Zivi bili,zdravi i debeli.   .   .

Vrhunac opreznosti je kada hodas na rukama da ti cigla ne bi pala  na glavu!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma nije do welcome screena pročitaj malo šta sam napisao.Malo sam klokao procesor tjs.podigao rad za 5%,restartao i od tada se ovo dešaje.Nakon toga sam vratio na default postavke,ali opet isto.Stvarno neznam,šta je razlog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
Taj procesor radi na 2.4GHz, a ta vrednost i pise. (isti slucaj i sa Intelom, npr. C2D E4400, radi na 2.0GHz, ne na 4400)... Tu je stvarna brzina, a ono samo oznaka! Wink To je normalno, ne brini nista... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nerazumiješ,ta cifra mu je defaultna i kada ništa nisam dirao ona se je ispisana pojavljivala na drugoj slici boota i pri provjeri ono kod My computer.I kad bih promjenio vrijednost tjs malo klokao procesor nova vrijednost bi se ispisivala na drugoj stranici boota i kod My computer.Međutim sada ništa na drugoj slici boota nema nikakovog broja a na My computer stoji ona defaultna vrijednost.
Stvarno interesantno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
Ili ti stvarno nisi procitao sta sam ja napisao ili ja stvarno ne razumem. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Iako ce vecini vas ovaj problem izgledati u potpunosti nepoznato, ja se ipak nadam da postoji nekolicina ljudi na ovom forumu koji su se sa njim susreli, posto ce mi biti bas tesko da ga opisem...
Naime, prilikom igranja PES 2008, ali i prolaska kroz meni, na monitoru mi se javlja linija paralelna sa ivicama ekrana, koja neprekidno seta gore-dole! Ona nije neke odredjene boje, vec odaje utisak o kasasnjenju slike na tim milimetrima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:29:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pomo Molim

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.