Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Molba žandarmima da nas više ne brane  (Pročitano 11999 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 6s
Na prvom snimku bas i ne vidim da su nekog premlatili. Vidim da su udarali jednog, ali ne bas nesto preterano.  Ne vidi se sto im je dobacio i to je verovatno bio razlog da ga malo udare.
Ajd sad vi meni objasnite zbog cega su bili na ulici? protestvovali? Nije bilo razloga, i dobili su sto su trazili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Свако има право да буде на улици. То није разлог да се батинају људи. Као што разлог за батуинање не може да буде изговорена реч.

'да га мало ударе' Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 6s
Pa da, malo su ga udarili, ostao je na nogama, znaci nije bilo nista strasno.  Smile
Dajte ljudi, salim se, ne drzim stranu ni policiji, jer ih bas ne volim, a ni huliganima jer ni njih ne volim.
Najvise nadrljaju klinci koji bi hteli da se ugledaju na huligane, sto je sad neka moda, biti huligan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Verovatno su imali razlog da ga pretuku.
Da ljudi normalno , mirno protestvuju, sigurno ne bi dobili batine od policije, ali ako prave nerede onda su i zasluzili da budu pretuceni. Ja bih to jos malo vise, da im nikad ne padne na pamet da budu nevaljali  Smile

Pa sto ste se bunili protiv premlacivanja ljudi 90-tih?

Jel tad na B92 bilo "Huligani na ulicama, policija reagovala da bi zastitila javni red i mir" ili je bilo "Zlocinacka Miloseviceva policija ponovo pretukla "mirne" gradjane"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Jaoj,daj,druze,ok sto imas stav,al daj pusti te propalitete koji ne znaju sta ce sa sobom pa prave idiotske pesme.
Mislim...

Aj pa da bar umeju da repuju,ili bar naprave nekakav normalan spot(koliko danasnji rap spotovi mogu da budu normalni),ali,mislim,ovo je samo gomila isfrustriranih opicenih wanna-be-krimos klinaca.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2011, 23:15:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Beogradski sindikat su propaliteti koji ne znaju sta ce od sebe pa prave pesme? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Beogradski sindikat su propaliteti koji ne znaju sta ce od sebe pa prave pesme? Smile

A ovo je Beogradski sindikat?  Smile

I kazes da pesma nije idiotska?  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2011, 23:18:47 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pretorijanska garda od sindikata je jedna od najboljih rap pesama koje znam Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pretorijanska garda od sindikata je jedna od najboljih rap pesama koje znam Wink

Ma,super,blago tebi.

Nego,ja sam pitao za ovu ispod-ti kazes da nije idiotska?

Mislim,izvini,ali... nekako mi je slika nafuranog krimosa sa kajlom,tresom i cvikerima(i verovatno Airljaksom dole) koji mase pistoljima,gangsta potezima i opakim frazama,dok kobajagi oce da ukaze na nekakvu nepravdu,nepostenje i kriminal... pa,malo mi je to kontradiktorno. Smiley
Pogotovu jos kad se u sve ubaci i dobri stari krstic oko vrata,u kombinaciji sa kajlicom.  Smile
Ono kao..."sto da nosim samo kajletinu,kad mogu i krstic,em se pravim veliki Srbin i vernik,em do jaja izgleda."  Smile  Smile

Lepo sto ti volis taj neki "zivim za tepanje","ne pricaj sa njim,nabodi ga" i huligan-gangsta fazon...i sto ih uvek branis,bez obzira sta je u pitanju.mislim,aj,kao... da razumem.
I lepo sto volis rep muziku,volim je i ja,samo malo drugaciju vrstu.  Smile Onu bez tolike kontradiktornosti.  Smile
 Al aj budimo malo realni.  Smile Svi dobro znamo da su mnogi od tih repera daleko od postenih i finih ljudi koje je briga za pravdu i postenje,vec samo koriste situaciju(pun kurac nafuranih klinaca;otpor prema vlasti i policiji;neredi i slicno) da prospu svoj bullshit i dobiju publicitet.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2011, 23:40:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Apsolutno se slazem, iako to nije tema rasprave.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.