Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Molba žandarmima da nas više ne brane  (Pročitano 11972 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Apple 15
Evo, sandra.. ja cu ti reci - na ulici.

Ja sam sestra klinca od 18 godina i da ne ide na prokleti sport, bio bi podjednako sjebanu mozak, totalno bez ikakve odgovornosti i totalno bez ikakvih moralnih ili bilo kakvih stavova... kao ostatak njegove generacije...

Sta vise... i on pravi gluposti... i zaista necu osecati bilo kakvu simpatiju ako jednog dana dobije po usima, a sansa postoji...

Plus.. na njega se pazlio... ali... dovoljno je imati jednog divljaka u okruzenju i svi ce se ugledati na njega...

Ponekad mislim da ga je trebalo drzati vezanog ili na lancu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
A sto bi zene bile postedjene? Borile smo se emancipaciju sad neka nas biju zajedno...

Ne...stani.  Smile ..cekaj ...jbg  Smile

hkj molim???!???!???
Sta da rade roditelji? Da voste volinu dok mu noge ne polome ...to da rade ...da ga cale veze za radijator pa daga siba vojnickim kaisem dok ne propisa majcino mleko.
Kao pandur , caletov prijatelj, kad je saznao da mu se sin drogira. Skidao ga sam sa droge mesec dana na vikendici  Smile
Nije smeo drogerasima da se javi vise koliko se da cale ne sazna.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Opasan je ovaj huligan, sam samcat bez cigle, motke. Nije nasrnuo ni na koga, oni ga premlatise. Svaka cast za policajce koji su ga branili od kolega.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Evo, sandra.. ja cu ti reci - na ulici.

Ja sam sestra klinca od 18 godina i da ne ide na prokleti sport, bio bi podjednako sjebanu mozak, totalno bez ikakve odgovornosti i totalno bez ikakvih moralnih ili bilo kakvih stavova... kao ostatak njegove generacije...

Sta vise... i on pravi gluposti... i zaista necu osecati bilo kakvu simpatiju ako jednog dana dobije po usima, a sansa postoji...

Plus.. na njega se pazlio... ali... dovoljno je imati jednog divljaka u okruzenju i svi ce se ugledati na njega...

Ponekad mislim da ga je trebalo drzati vezanog ili na lancu...

Sustina je u tome da ne odobravas njegovo ponasanje. Od mnogih roditelja cujem kako kazu da su sva deca danas ista i da mu \njoj ne mogu nista. Pa .....kako ne mozes. Ne moras da ga tuces ali ...zar nemas nikakvog uticaja na svoje dete? Kako?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sta da rade roditelji? Da voste volinu dok mu noge ne polome ...to da rade ...da ga cale veze za radijator pa daga siba vojnickim kaisem dok ne propisa majcino mleko.
Kao pandur , caletov prijatelj, kad je saznao da mu se sin drogira. Skidao ga sam sa droge mesec dana na vikendici  Smile
Nije smeo drogerasima da se javi vise koliko se da cale ne sazna.

Ali sta ako neko od tih idiota nema oca koji ce ga nalemati cim napravi njesra?Nego jadnu majku koja tehnicki moze da ga se resi(da u dom),ali nema srca za to.
Nije to bas tako jednostavno ko sto mi zamisljamo.
Svaka cast za policajce koji su ga branili od kolega.
Ovde se slazem.Bez obzira sto me zabole za ovog klinca,cenim ljude,pogotovu u policiji,ili vojsci,koji imaju svoj razum i drze do njega.Da nije takvih,verujem da bi mnogi ratovi bili mnogo strasniji,i mnoge demonstracije burnije.
Nazalost,vecinu ponese momenat,isto kao kod huligana.ALi,to nije izgovor.Covek mora da zadrzi,ako nista drugo,bar razum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Nije jednostavno. Samo mi reci koliki broj dece u Srbiji zivi bez, fizicki bez,jednog roditelja. Da li zna neko statistike?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Apple 15
Iskreno da ti kazem... i ja bih volela to da znam...
Mislim da je problem u tome sto danasnji klinci imaju sve i sve im je servirano, ali da umesto budu zahvalnim roditeljima zbog toga, oni smatraju da im to po rodjenju pripada.
I tu se ne radi od dvoje-troje... vec o citavim generacijama.

Uopste se ne postavlja pitanje da li mama i tata imaju, vec da li mogu tu zelju da ostvare sad ili za 5 minuta. U suprotnom nastaje pakao.

Mislim da je to s jedne strane posledica toga da roditelji vise nisu autoriteti, da zele da svojoj deci pruze vise nego sto su oni imali (sto jeste dobra namera u osnovi) i toga sto ne postoje bilo kakvi pozitivni uzori van porodice, s druge strane...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Uopste se ne postavlja pitanje da li mama i tata imaju, vec da li mogu tu zelju da ostvare sad ili za 5 minuta. U suprotnom nastaje pakao.

негде сам читао да клинци прете да ће извршити самоубиство ако им родитељи не купе максерице Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Iskreno da ti kazem... i ja bih volela to da znam...
Mislim da je problem u tome sto danasnji klinci imaju sve i sve im je servirano, ali da umesto budu zahvalnim roditeljima zbog toga, oni smatraju da im to po rodjenju pripada.
I tu se ne radi od dvoje-troje... vec o citavim generacijama.

Mislim da je to s jedne strane posledica toga da roditelji vise nisu autoriteti, da zele da svojoj deci pruze vise nego sto su oni imali (sto jeste dobra namera u osnovi) i toga sto ne postoje bilo kakvi pozitivni uzori van porodice, s druge strane...

Sto rekla jedna mama sad vec mrtvog narkomana: "Deci niste prijatelji nego roditelji. Nadjite 15 minuta vremena da se raspitate sa kime se druzi. Prevrcite dzepove, jakne,torbe. "

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Apple 15
Hakujte FB profile...

Da, znam... been there, done that.... a kad ni to ne upali.. uvek je tu kais...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.