Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Моја Русија - прва руска странка у Србији  (Pročitano 42635 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Nisam baš siguran da Rusi prave razliku između nas i Hrvata. Smile
Naši političari , vole čas Zapad . čas Ruse, zavisno od para koje daju na pozakmicu državi , a koje oni sklanjaju u svoje džepove,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Nisam baš siguran da Rusi prave razliku između nas i Hrvata. Smile
Naši političari , vole čas Zapad . čas Ruse, zavisno od para koje daju na pozakmicu državi , a koje oni sklanjaju u svoje džepove,

normalno da nas rusi vise podrzavaju zbog crkve.a koga vole politcari nije bitno to je politika,a politika je kurva....bitno je da nas vole rusi,ruski narod.Moj ujak je ziveo nekoliko godina u rusiji i prezadovoljan je kako su ga primili....sve je bilo u duhu bratkse atmosfere :....i da pogledajte bilo koju utakmicu gde igraju srbija-rusija obicno srbi navijaju za ruse,a rusi za srbe Smiley
evo ja sam bio na finalu kosarke na univerzijadi...i naravno pocela utakmica i sve normalno dok u jednom trenu nisu rusi poceli da skandiraju ''zivela rusija i njena sestrica serbia'' ili tako nesto...i naravno narod se raznezi i pocne da skandira rusija,rusija.......mi smo jedan narod,jedna slovenska krv!
rvo nekoliko primera rusko-srpskog prijateljstva!kad cemo nesto slicno videti da nam prirede drugovi ameri? Smiley

a evo primer trenutnog stanja na ovom forumu i uopste u srbiji  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Alcatel 
Kmiloš992, pretera ga. Rusi su mi bliski, ali ne treba preterivati u bratstvu.Uvek nam se ta preterivanja obiju o glavu. Kod nas postoji euforija prema Rusima, jer je vlast podgrejava, zato što su popušili od zapada. Rusi su im bliži, jer tajkuni su im zajednički. Izgleda da je mito sa zapada bilo manje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Kmiloš992, pretera ga. Rusi su mi bliski, ali ne treba preterivati u bratstvu.Uvek nam se ta preterivanja obiju o glavu. Kod nas postoji euforija prema Rusima, jer je vlast podgrejava, zato što su popušili od zapada. Rusi su im bliži, jer tajkuni su im zajednički. Izgleda da je mito sa zapada bilo manje.  Smile

ma ja kazem kako jeste....mi uvek treba da budemo uz ruse,tj dok su rusi jaki  i mi mozemo da izvucemo korist Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs

ma ja kazem kako jeste....mi uvek treba da budemo uz ruse,tj dok su rusi jaki  i mi mozemo da izvucemo korist Smiley

Tako su i komunisti u SFRJ razmisljali do 50-neke... a onda...
« Poslednja izmena: 16. Okt 2009, 15:44:02 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50169
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Ја сам за то да се организује некаква заједница православних држава, која би била јака база за даљна дјеловања ван граница тих држава... Доминација саме Русије ми некако нема смисла...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Evo dve pravoslavne drzave, Gruzija i Rusija ili Bugarska i Srbija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 

Tako su i komunisti u SFRJ razmisljali do 50-neke... a onda...

A onda su oni kao što je Kmilos992, otišli na Goli Otok.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50169
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Evo dve pravoslavne drzave, Gruzija i Rusija ili Bugarska i Srbija  Smile

Односи између православних држава нису онакви какви би требали бити и самим тим моја идеја пада у воду... Но без обзира на то, ми као православци смо дужни да учинимо што је год у нашој моћи да се односи међу државама побољшају. Русија мора да се помири са Грузијом,  а Бугарска да поништи признање Косова. Знам да је ово за скорије вријеме утопија, али прилике се мијењају. Ја се надам да ће све ићи на боље, наравно уз позитиван утицај, а први од њих је сама жеља да заиста тако и буде!
« Poslednja izmena: 16. Okt 2009, 17:58:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ne vidim ja nista zajednicko u tome sto odem sa tamo nekim Gruzijcom il Rusom u crkvu. Nit ga razumem, nit imamo istu kuhinju nit istu muziku niti mentalitet. Blizi su mi Hrvati il Muslimani po mentalitetu al dokazano je da ne ide i da treba preko plota sa komsijama, tako je najbolje. A ne neki tamo jos sa kim ne mogu da se sporazumem a sad ja njegov jezik da ucim, necu, iz inata. A posto sam covek, necu da ga teram ni da on uci svoj. Nek on u svom dvoristu radi sta oce, ja cu u svom sta ja ocu. Ako oce da mi pomogne, moze, al ne da mi se trci po avliji ko da je njegova. Nema tu vise "nase", nasa zena, nase biciklo, nas novcanik. Moje je samo moje. Sad ko jos to nije naucio, nek sedne jedan, popravnog na srecu nema
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.