Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:12:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: moj veliki problem......  (Pročitano 6096 puta)
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.46
Ljudi koji ne znaju reci sta im smeta treba da trpe.Ljudi koji kazu sta im smeta, a nista se ne promijeni, treba da se razvedu
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
probaj dogovoriti s mužem i njegovima da npr. jednom u dva tjedna njegovi ostanu s djecom dok vas dvoje odete negdje vani. ...ali baš vani. na ples, večeru, romantičnu šetnju ili sl.
posjedni ih i pričaj.
sretno.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2012, 14:56:24 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
nisam ja osoba koja je zeljna izlazaka ili da zapostavljam svoju djecicu ja savrseno dobro znam kolika su oni obaveza i uzivam u njima...ne zelim da me pogresno razumjete...ali covjek se ponekad umori od stalne svakodnevnice od sjedenja u kuci...pozelis malo da odes na svez vazduh,malo da promjenis prostor ja ovdje gdje zivim nemam niti drustva niti svoih vrsnica pa da bih mogla izac malo do njih na kafu... :ballbounce:ni majci ne idem cesto koja nije ni 10min voznje autom od mene...vjerujte mi neznate kakva je situacija dok se ne nadete u njoj...ja netrazim niti da oni meni pricuvaju djecu da bih ja izasla negdje sa suprugom ja samo hocu da se oni nevezuju mnogo za nas i da neocekuju gdje god krenemo da ih povedemo sa  sobom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
A da im lepo kažeš? Ili čekaš da rešenje padne s neba? Da NEKO NEŠTO uradi, a ti da sediš i čekaš da se stvari promene na bolje za tebe. To tako ne funkcioniše.

Ako hoćeš da se nešto promeni, onda vidi kako TI možeš na to da utičeš. Niko se neće truditi da tebi bude lepo ako se ti sama ne trudiš. Preuzmi odgovornost za svoj život.

Lepo im, otvoreno, jasno, glasno, ali ne agresivno, ljutito ili plašljivo, reci da želiš da izlaziš nasamo sa svojim mužem, a da ćete njih zvati onda kada budete želeli društvo. Ne postoji način da odreaguju neadekvatno, a ti imaš svako pravo to da im kažeš.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Future is to those who believe into beauty

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 704
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Siemens mc60
Pusti muza da odraste i konacno shvati da je muskarac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
Browser
Safari 534.13
mob
I-mate 30 Pro
Eto sad mozes u birtiju...kad si vec dosla
..to je neka mesavina grupne terapije i seksualne komune...nez nje ti nema pomoci...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung 111111
Pusti muza da odraste i konacno shvati da je muskarac.

A ti mislis da njega to ne smara ?!
Msm nmg ni da se zamislim da se stavim u tu poziciju da ne mogu da skinem caleta i kevu sa grbace...
Sve zavisi kakav odnos imas sa roditeljima.

A zena to jest slamica bi trebala to da skrene paznju muzu...da on nekako sa njima poprica.To bi bilo najkorektnije.Ako se on opire..kreni da izigravas budalu i bojkotuj izlaske sa njima.
Msm bojkot je klinacka fora,ali kad nemas drugi pravac bolje ista nego nista.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
sto si se udala tako mlada tako mlada..Smile
da sis e lijepo naizlazila..i nauzivala pre braka...
sad bi uzivala u braku...a ne vapila i ceznula za izlascima i provodima...Smile
trebas da shvatis jednu stvar...i stariji ljudi su ljudi..
i oni vole da izadju tako malo...kao i ti..
mozda nemaju s kime da se druze...pa to nalaze u vama...
strpi se malo...nece oni vjecno da zive...ili ako nista...ostarit ce...
i nece moci bas tako svudje da s vama pice...
kad budete izasli..seldeci put...ti reci ajmo malo setati...
i povedi ih negdje uz brdo...jedno 5-6 km...
i tako par puta...i budi sigurna..kad sledeci put budes rekla..
ajde idemo malo da setamo...
da ce reci da imaju nekog pametnijeg posla...
a mozes isto tako da se napijes...spucas tri cetri vina na eks...
i napravis par scena...razbijes nesto...i bit ce ih sramota da se s tobom druze...Smile

salim se ja malo...Smile

kulturno reci tom svom muzu jel mozda on zna da se ti nisi udala za njegove roditelje nego za njega...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
nisam ja osoba koja je zeljna izlazaka ili da zapostavljam svoju djecicu ja savrseno dobro znam kolika su oni obaveza i uzivam u njima...ne zelim da me pogresno razumjete...ali covjek se ponekad umori od stalne svakodnevnice od sjedenja u kuci...pozelis malo da odes na svez vazduh,malo da promjenis prostor ja ovdje gdje zivim nemam niti drustva niti svoih vrsnica pa da bih mogla izac malo do njih na kafu... :ballbounce:ni majci ne idem cesto koja nije ni 10min voznje autom od mene...vjerujte mi neznate kakva je situacija dok se ne nadete u njoj...ja netrazim niti da oni meni pricuvaju djecu da bih ja izasla negdje sa suprugom ja samo hocu da se oni nevezuju mnogo za nas i da neocekuju gdje god krenemo da ih povedemo sa  sobom...

lijepo ih posjedneš i kreneš mirnim glasom - tipa  - vi znate da ste mi jako dragi, da sam jako zahvalna na vašoj pomoći, ali bi voljela da muž i ja ponekad negdje odemo sami. uglavnom, počneš s komplimentima, ali onima kojima zaista i misliš, i onda im izložiš problem. drugi način je da to napravi muž, nakon što mu na sličan način izneseš problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Srdelice svaka cast pravo zboris i mislim da treba bas tako postupiti slazem se s tobom 100 %.  Smile  Smile  Smile

Pravo resenje problema  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:12:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: veliki

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.