Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 22:52:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: moj problem sa devojkom  (Pročitano 27837 puta)
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
znaš da bi ti zbunjivanje koristilo, imao bi o čemu da razmišljaš  Smile    ok.... pređoh ja na ćaskanje a to se već ne poklapa sa temom je l' ? : )  Ajd' samo ti glavu gore i nastavi da životariš u potrazi za dobrom smernicom  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
ma nema veze....ma ponekad pozelim da mi se vrati i da sve bude kao pre ,jer kako vreme prolazi nedostaje mi a opet i ovaj bol mi se smanjuje,a opet zeleo bi da ga ona izleci i da ne razmisljam vise o tome ,vec da budem srecan kao pre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ej, ako bi sve bilo kao pre, znači da bi ponovo prolazio kroz sve ovo.... želiš li to, je li ti potrebno?   Smile  Nije...
Šta ona ima čime leči bol?  Smile  I gde su te nijanse u sreći od pre i sad? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
ma otkud znam  ....kao da sam se smorio zestoko...Smile

ne bih da opet prolazim kroz ovo to je sigurno..ma nema nista sto nema ni jedna druga devojka ,nego sam sve njene zgotivio i otkud znam ,sad mi je glupo da sam odbacen i da mi je neko drugi zauzeo mesto
« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 22:53:42 od 14henry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
nisi  Smile  umišljaš.... idi po kući, pevaj, smej se, skači.... da vidiš kako će da prođe 'smor' ... ( a neće biti nikoga da potvrdi tvoje 'ludilo'  Smile ) samo, moraš da paziš da ti ne pređe u naviku  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
pokusacu  tj uradicu to

,hvala na savetu 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
uvek  Smile       Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Unapred se izvinjavam ako cu bilo koga uvrediti narednom konstatacijom,i nadam se da se nece moje reci shvatiti olako,vec kao iskreno licno misljenje,gde vrsim generalizaciju cisto zbog jednostavnosti komunikacije:
   Zene su vece kurve od nas muskaraca. Ona je plakala zato sto to njima nije problem,zeli da je karaju drugi,ali ti si superiska dobar,tako da ce da se istrosi,pa ce probati tebi da se vrati. Imas priliku da naletis na dve vrste zene: prva,vecina,koja ne moze da izdrzi seks sa jednim likom,cak sta vise,osobom,nego oce sa kolegama,koleginicam,svim zivima; i druga,teska manjina,koja je bolja od bilo kog muskarca na ovom svetu,koja ima prirodu da bude bice,majka,zena,prijatelj kakav se samo sanjati moze,a opet da je divlja,strasna i puno ljubavi samo prema jednoj osobi zanavek. Ja trazim ovakvu zenu,nisam je do sada upoznao,ili ne znam da jesam,ali je trazim,i nadam se da cu biti vredan njene ljubavi. Tvoja devojka je ocigledno pripadnik prve vrste. Ja sam u dvogodisnjoj vezi,i mislim da je i ona prva vrsta,ali sam svestan toga,i spreman na tako nesto.
   Poenta je da ne smes da odustanes. Tesko je razlikovati ove dve vrste zena,jer se prve dobro kriju,a druge nemaju sta da kriju,vec se na kraju svega uveris koja je ona. Moguce je i da je zena preterana,ali da ti nisi zasluzan,samo sto to sa tvojom nije slucaj.
   Jos ako si joj bio veran kroz celu vezu,onda je to strasno. Ja sam mojoj od samog pocetka bio veran,nisam se ni poljubio sa drugom ribom, i onda na pomisao da ona mene mozda i svaki dan vara mi srce umire,ali znam da za to postoji velika verovatnoca.

Ne smes da dozvolis sebi da ti nedostaje,jer nije vredna toga. Jako dobro razmisli sta je uradila. Ne dozvoli sebi da pokleknes. Zacrtaj sebi principe kojih ces se drzati ma kakva ljubav bila,zivi sa bolom,i ubrzo bol nestaje i ostaje ti ponos i sreca sa nekim drugim,boljim,sa mozda bas tom zenom od koje plemenitije,lepse,bolje bice ne postoji. Cekaj je,ne dozvoli ove kurve da ti pokvare zivot,nego cekaj tu pravu,ostale bacaj,jer sigurno je tu negde.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 15:42:23 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
   Unapred se izvinjavam ako cu bilo koga uvrediti narednom konstatacijom,i nadam se da se nece moje reci shvatiti olako,vec kao iskreno licno misljenje,gde vrsim generalizaciju cisto zbog jednostavnosti komunikacije:
   Zene su vece kurve od nas muskaraca. Ona je plakala zato sto to njima nije problem,zeli da je karaju drugi,ali ti si superiska dobar,tako da ce da se istrosi,pa ce probati tebi da se vrati. Imas priliku da naletis na dve vrste zene: prva,vecina,koja ne moze da izdrzi seks sa jednim likom,cak sta vise,osobom,nego oce sa kolegama,koleginicam,svim zivima; i druga,teska manjina,koja je bolja od bilo kog muskarca na ovom svetu,koja ima prirodu da bude bice,majka,zena,prijatelj kakav se samo sanjati moze,a opet da je divlja,strasna i puno ljubavi samo prema jednoj osobi zanavek. Ja trazim ovakvu zenu,nisam je do sada upoznao,ili ne znam da jesam,ali je trazim,i nadam se da cu biti vredan njene ljubavi. Tvoja devojka je ocigledno pripadnik prve vrste. Ja sam u dvogodisnjoj vezi,i mislim da je i ona prva vrsta,ali sam svestan toga,i spreman na tako nesto.
   Poenta je da ne smes da odustanes. Tesko je razlikovati ove dve vrste zena,jer se prve dobro kriju,a druge nemaju sta da kriju,vec se na kraju svega uveris koja je ona. Moguce je i da je zena preterana,ali da ti nisi zasluzan,samo sto to sa tvojom nije slucaj.
   Jos ako si joj bio veran kroz celu vezu,onda je to strasno. Ja sam mojoj od samog pocetka bio veran,nisam se ni poljubio sa drugom ribom, i onda na pomisao da ona mene mozda i svaki dan vara mi srce umire,ali znam da za to postoji velika verovatnoca.

Ne smes da dozvolis sebi da ti nedostaje,jer nije vredna toga. Jako dobro razmisli sta je uradila. Ne dozvoli sebi da pokleknes. Zacrtaj sebi principe kojih ces se drzati ma kakva ljubav bila,zivi sa bolom,i ubrzo bol nestaje i ostaje ti ponos i sreca sa nekim drugim,boljim,sa mozda bas tom zenom od koje plemenitije,lepse,bolje bice ne postoji. Cekaj je,ne dozvoli ove kurve da ti pokvare zivot,nego cekaj tu pravu,ostale bacaj,jer sigurno je tu negde.

svaka cast na postu  Smile Smile Smile ovo je 100% precizno
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
hvala,  sad samo da nadjemo tu drugu vrstu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 22:52:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.