Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 14:01:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: moj problem sa devojkom  (Pročitano 27916 puta)
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Navukoste me da se prva javima na... odgovor...  Smile
Ne, nije to baš tako kako je Jarooko napisao... ima tu još podvrsta.... nego ti nemaš šta da tražiš, samo da prihvataš šta 'naleti' jer jedino ćeš tako upoznati vrednosti ka kojima treba da težiš, i nedostatke od kojih da se kloniš... najvažnije ti je da ne unosiš sebe u sve to, dok se je l' ne uveriš da je to ono 'pravo' (ili makar jako malo udaljeno od pravog, pošto 'pravo' jednostavno ne postoji) Bitno je da tebi odgovara i da možeš da se skockaš sa njom, bila ona kurva ili svetica... pa majku mu, nisu svi muškarci sposobni da se nose sa jednim "divnim anđelom"...  Smile 
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Navukoste me da se prva javima na... odgovor...  Smile
Ne, nije to baš tako kako je Jarooko napisao... ima tu još podvrsta.... nego ti nemaš šta da tražiš, samo da prihvataš šta 'naleti' jer jedino ćeš tako upoznati vrednosti ka kojima treba da težiš, i nedostatke od kojih da se kloniš... najvažnije ti je da ne unosiš sebe u sve to, dok se je l' ne uveriš da je to ono 'pravo' (ili makar jako malo udaljeno od pravog, pošto 'pravo' jednostavno ne postoji) Bitno je da tebi odgovara i da možeš da se skockaš sa njom, bila ona kurva ili svetica... pa majku mu, nisu svi muškarci sposobni da se nose sa jednim "divnim anđelom"...  Smile 

Razum ja tebe,ali sam izvrsio generalizaciju vrsta,a divni andjeo je ono sto ja po svom licnom misljenju trazim. Mogao bih da umrem za nju,da joj darim planete,skidam galaksije,ne zvezde,s neba,da je mazim bez prestanka do kraja zivota,da je volim kao sto puz voli kucicu na ledjima... Molim devojke da se ne uvrede mojom predjasnjom porukom,mozda ste vi sve sa foruma druga vrsta Smile,ali generalno,stvari su takve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola v3x
"da je mazim bez prestanka do kraja zivota,da je volim kao sto puz voli kucicu na ledjima..."

secam se ovog osecaja,imao sam ga  Smile Smile
i nekako sam se uzviseno osecao dak sam je ceskao  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Ma, toga ima samo u teen romanima.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Eh kad bi to tako islo da svako dobije najbolju djevojku ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Zalosno je sto je vecina pocela da gleda na pravu ljubav kao anomaliju... Postoji,to je cista psiholoska fora kompatibilnosti karaktera dve osobe,i kao takva postoji.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 19:39:41 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
"Bitno je da tebi odgovara i da možeš da se skockaš sa njom"
"cista psiholoska fora kompatibilnosti karaktera dve osobe"
pa kaže....
"majka,zena,prijatelj kakav se samo sanjati moze,a opet da je divlja,strasna i puno ljubavi samo prema jednoj osobi zanavek. Ja trazim ovakvu zenu"

Šta reći, srećno  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
   Zalosno je sto je vecina pocela da gleda na pravu ljubav kao anomaliju... Postoji,to je cista psiholoska fora kompatibilnosti karaktera dve osobe,i kao takva postoji.

Ljubav ili zaljubljenost...
To sto ti nazivas ljubavlju je idealizacija u zaljubljenosti...
E, prava ljubav... to je i kada se zakopas u rov i rezis na drugu stranu... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Nazovite me pateticnom, iracionalnom i sta god, ali se ja totalno raznezih na ovo (a nisam u PMS-u):  Smile

Mogao bih da umrem za nju,da joj darim planete,skidam galaksije,ne zvezde,s neba,da je mazim bez prestanka do kraja zivota,da je volim kao sto puz voli kucicu na ledjima...

Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ljubav daje krila, ali ih i potkresuje.

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima devojaka koje ne znaju da cene dobrotu,ljubav,paznju...cast izuzecima...ali ipak mora da se zna ko je musko u vezi...ja licno smatram da sto si prema nekom bolji on je prema tebi sve gori..ima devojaka koje ne vole kada im sve podvladjujes..na primer ja licno to mrzim...ok je kada decko udovoljava svojoj devojci ali ne treba preterivati...a sto se tice toga da nadjes drugu devojku....ja mislim da ti to nece pomoci mnogo naprotiv,moze da ti bude gore jer tu ne vazi ono:klin se klinom izbija....ako je vama sudjeno da budete yajedno vi cete se pomiriti...ako ne ondaa ces naci devojku kakvu zasluzues.
IP sačuvana
social share
"Patnja zadaje bol samo zato što je se bojiš. Ona te proganja zato što bežiš od nje. Ne moraš bežati, ne moraš je se bojati. Moraš voleti...
Dakle, voli patnju. Nemoj joj se odupirati, nemoj bežati od nje. Okusi kako je ona u dubini slatka, predaj joj se i nemoj je primati s mržnjom. Tvoja mržnja je to što ti nanosi bol i ništa drugo. Patnja nije patnja, smrt nije smrt, ako ih ti ne uciniš time...(Herman Hesse)"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 14:01:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.