Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 11:36:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: moj problem sa devojkom  (Pročitano 27804 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola v3x
znam ljudi citam savete i to pokusavam koliko toliko da primenim,okrecme novi list ,ali negde sam procitao da treba se dobro smirim pa da nastavim dalje ,jer ako budem drzao mrznju u sebi prema njoj poludecu ..tako sam procitao,da to nije zdravo.

evo cak je lep dan pokusacu da odem malo do nekog keja da iskuliram itd

« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 14:56:59 od 14henry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Sta se smirujes, covjek prezali i najrodjenije, a ti tu ludis zbog neke djevojke.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
Ja vidim da tebe boli to sto ti mislis da ti ona nesto duguje iz razloga sto si ti bio tako dobar prema njoj.Izadji sto pre iz uloge zrtve i nekog ko je ostecen ti si mlad i normalan decko koji nije kriv za takvo nesto...Boli ali budi jak u ovakvim situacijama se gradi i prepoznaje karakter i licna snaga.Mozda je sada vreme da budes dobar prema sebi kao sto si bio prema njoj.Ugadjaj sebi radi nesto sto volis dopusti sebi neke zivotne radosti koje te cine stvarno srecnim.Izjadaj se nekom kome verujes ali imaj dostojanstva. Imas problem i suoci se sa njim i prevazidji ga.Povredjen ti je ego i samopostovanje to je udarac na licnost i pozivanjem i kontaktiranjem sa njom odlazes neizbezno a ponizavas sebe.Izbrisi je sa spiska zivih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Slušaj ti neradniče, samo smišljaš razloge što ne studiraš. Prvo si zaljubljen, onda patiš, pa ćeš opet biti zaljubljen. Ako nećeš da učiš traži sebi posao. Besposlen mozak je đavolje igralište!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
znam ljudi citam savete i to pokusavam koliko toliko da primenim,okrecme novi list ,ali negde sam procitao da treba se dobro smirim pa da nastavim dalje ,jer ako budem drzao mrznju u sebi prema njoj poludecu ..tako sam procitao,da to nije zdravo.

evo cak je lep dan pokusacu da odem malo do nekog keja da iskuliram itd

Brate mlad si,pametan i samo pucaj dalje....Nije to brate moj nista strasno..Ostavila te pa neka ide ako ima bolje ti ako ti je stalo do nje treba da joj pustis da joj bude bolje  Smile Znam da boli sto to nisi mogao ti da budes ali nebrini docice ona koja ce usreciti tebe kao i ti nju...Nema mesta sekiraciji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola v3x
procitao sam sve vase komentare i savete i stao pred ogledalo iiii  izlecio se .postavljao sam sebi ta pitanja sta zelim dalje  i nasta licim i da li je to toga vreno

i zakljucak je da nije i da treba kako mi je neko rekao od vas da gledam sebe,da sebe ispunim,jer nisam do sada sebe gledao,evo pocinjem da ucim,obecavam,sklonio sam sve stvari sa stola.mislim i zahvalan sam vam svima na vasim brzim odgovorima

hvala vam ljudi   necu vam to zaboraviti Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
 Smile

Nisam te valjda prestrogo grdila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola v3x
daleko od toga simijon   mislim da si i ti dosta uticala na moje izlecenje ako to tako mogu nazvati  i hvala ti puno na tome
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 16:07:35 od 14henry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung x510
Slušaj ti neradniče, samo smišljaš razloge što ne studiraš. Prvo si zaljubljen, onda patiš, pa ćeš opet biti zaljubljen. Ako nećeš da učiš traži sebi posao. Besposlen mozak je đavolje igralište!

Slazem se sa tobom simijon,sto posto si u pravu.
Druze samo se zaokupi nekim drugim stvarima i sve ce biti bolje videces.
IP sačuvana
social share
ne tragaju samo devojke za srecnim zavrsetkom svoje price...ne veruju samo one u bajke,i ne traze samo one svoju drugu polovinu.Veruj mi,i vecina muskaraca zeli isto,samo sto se o tome ne prica.Nije muski.Muskarci ne placu!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola v3x
evo sad sam bio sa drugom iz vojske koji je dobio danas izlazak ,ja on i nasa najbolja drugarica iz detinjstva i super smo se proveli.mozda na pocetku komentarisali sve ,ali kad smo otisli na ringespil(autice0 ubili smo se od voznje

totalno ste  pravu zaokupirati samog sebe ,dici glavu ,samopouzdanje i u nove borbe...hvala svima Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 11:36:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.