Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 22:55:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: moj problem sa devojkom  (Pročitano 27841 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola v3x
hvala lolana sto me tesis

jao evo vec je proslo nedelju dana

jos uvek ne verujem da se desilo...cak sad me hvata osecaj gorcine.dodje mi da je isprebijam i nju i njega...njega sto je takav sarmer a nju sto me je tako zajebala....i sto me nije mnogo ranije otkacila...ili sto me nije otkacila i dala mi sansu novu a ne ovako znas on se meni svidja i ja njemu ....a ja ko mentol sve je zvrckam.pa sa njom i u soping sam isao.pa po deset prodavnica smo jednom obisli  pa neznam ni sam .cak smo za godisnjicu otisli u vrnjacku banju ,ali eto krene na fax i ubije me u pojam .bilo bi mi lakse skrivio sam i ok zbog toga ispastam ....

to mrzim kad mi je rekla treba da popricamo....kao da godinu ipo dana cutimo

mislim ...
mada jos izgleda da su svi znali osim mene...
ljut sam jer nemogu nista da radim ni ne jedem normalno

kako sam besan sad Smile Smile Smile Smile

na nju na foru sa drugaricom i sto sam dosao kod nje,sto sam je tesio non stop i sad je ona sa njim a ja ovde smoren i besan ko ris
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 21:06:54 od 14henry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Pošto si prežive prvu nedelju negacije sad ulaziš u drugu nedelju besa. I to je zaista očekivan put. Seti se da sam ti pominjala sport. Izađi da trčiš, naravno ne preko ulice nego po parku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola v3x
simijon  evo kod kuce sam poceo da radim vezbe svaki dan ali neznam mislim da cu poludeti

koje su sledece nedelje.to mi nisi rekla ...cak zans da si rekla da je strast prestala i da je prestala da me voli i da mi je dala znak....ali to mi je rekla tek pri raskidu nije ranije spominja tu temu uopste ....

mislim sad sam sa varijante slusanja romanticnih pesama presao na linkin park i bon jovi i otkud znnam na koga jos ...

Smile Smile Smile Smile

citao sam sad raskid posle 7 godina i neko je lepo rekao ono sto je dobro i jako nece puci bez obzira na sve

hvala svima,uzeo sam pilulu  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 21:26:19 od 14henry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Ti si sam rekao da je posle (ne teraj me da tražim ali mislim da sam dobr zapamtila) godinu dana počelo zahlađenje, svađe, plač, i tako neke manifestacije. Znajući sebe kad treba da se vidim sa nekim kog volim ja sam vesela, trudim se da izgledam lepo, da se smejem i budem aktivna. Ako sam depresivna i mrljava to je znak da sebe silim na nešt št ne želim.

A faze, pa smenjivaće se jedn vreme naleti samosažaljenja i besa. Vremenom sve manje sažaljenja, sve više besa. A onda ćeš shvatiti da je mrziš i da misliš kako je sve lepo bilo laž. Tada ćeš verovatno iskoristiti priliku da je negde napljuješ.

Posle sledi stadium hlađenja i na kraju realno sagledavanje svega uz po neki slatko-kiseli osmeh.

Po mojoj proceni za 3-6 meseci primetićeš drugu devojku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola v3x
ne ne ne ...godinu dana nam je bilo u kraj avgusta tad smo isli u v.b.  ...nije bilo ni placa ni svadja (sad je samo na rastanku plakala - i govorila sto se nismo posvadjali lakse bi joj bilo -ja je gledam i pitam a kad smo se mi to posvadjali kad sam ti uvek pustao i nismo ni imali oko cega da se svadjamo).

posle godinu dana kad je krenula sa faxom manje vremana smo imali tj nismo svaki dan ali svaki drugi treci se vidjali ...mislim nezanm tako mi je zbunjujuce da vracam film...pa kao pokusavam da se setim svih detalja..mad bre najduze 4 dana da se nevidimo i to ja onda odem kod nje.ma ja sam stalno isao kod nje  da uci da joj pomazem i otkud zanm .i moj fax sam usporio .nije bilo ni svadje ni placa to garantujem ...mislim i bila je i zima pa tako i nije bas bilo za setnju....

ono sto je sad pocelo da me iritira ..kao uci i nervira se zbog kolokvijuma i pitam je sta je bilo ona se smeje i kao pa nisam nista uradila..i ovo sad od 15 ili 20februara kad je krenuo drugi semestar  stalno zovem ona u kaficu..(to me je nerviralo ,a pogotovo kad sam od te njene drugarice sa faxa saznao da se svi tamo muvaju-tj sama je to rekla sad kad je zadnji put bila kod nje i kad sam ja bio -cak eto i ta drugarica je znala za raskid i nju bi da bijem Smile )

« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 23:09:43 od 14henry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
cak eto i ta drugarica je znala za raskid i nju bi da bijem Smile )

prije da tebe neko treba izdevetati.
ne svidjas joj se, bio si previse fin, jeste sve zene su takve i sad zivot ide dalje.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola v3x
cesarice samo si ti protiv mene :-((((   tj govoris kao da sam ja kriv za sve....

mislim znam da nije ovo vau strasno ali bila je  moje sunce moj zivot moja nada da nastavim da guram napred...............

i sad jee vise nemam ...........
« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 00:20:57 od 14henry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
kriv, nekriv, sad bar znas da ne trebas da igras kako neko svira, narocito djevojka.

Citat
mislim znam da nije ovo vau strasno ali bila je  moje sunce moj zivot moja nada da nastavim da guram napred...............

i sad jee vise nemam ...........

strasno, zaista strasno.
ljudi izgube porodicu u jednom danu, pa prezive, a tebe ostavila neka klinka i sad ne znas kako dalje.

jeste nemas je i sta ces sad?

« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 00:23:10 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
A je l' nisi? Pogledaj šta sebi radiš... ona kriva, možda ja, ili Marko Živić, Savo Miloševiš??? A, ne, to se samo okrutna sudbina poigrava sa tobom..... Za sve je kriva sudbina, saveznica bezobzirne kučke koja te dovela tu gde te je dovela....  Smile
Ehej, otrezni se.....  Smile
Nema šta koga da kriviš, svi su krivi i niko nije kriv.... Pronalaženje krivca u drugome, šta ti može doneti? Ništa i nikud te neće odvesti... Umesto da nižeš bespotrebna pitanja, poradi na nekim drugim stvarima... ajd' uzdrvlje  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ipak ne mogu da shvatim da je neko u stanju toliko da drami...
Ako ni zbog cega drugog treba ti za to puknuti samarcinu da se saberes..
Pobogu sta ti sve iskuca...

Tebi... i mnogim drugima... treba realan problem u zivotu...
Nesto stvarno tesko...
Da vas dovede u red...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 22:55:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.