Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj novi komp - One More time :)  (Pročitano 7345 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Velika je borba u meni trenutno da li da uzmem 19' ili 757DFX , ali verovatno cu uzeti 19nf
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
@SF

Kako znas da sam mnogo platio racunar kada ni ne znas koliko sam ga platio? Drugo ne krazumem kakve veze ima sada ddr memorija sa memorijom graficke karte? Ako si hteo da kazes da je integrisana kartica koristila isto brzu memoriju kao i memorija koja se nalazi na geforce4, onda si zaboravio dve stvari. Prvo da integrisana graficka za sebe uzima ram memoriju i samim tim smanjuje ukupnu ram meoriju sistema, sto usporava ceo sistem i smanjuje generalno performanse racunara. Drugo, zaboravio si veoma vazan detalj, a to je da graficka pored memorije koju koristi za sebe, koristi i procesor koji je od presudnog znacaja za opste performanse graficke karte. Zato se geforce4 ne moze uopst porediti sa onim sranjem od sys-a koje sam imao i koje sto je najgore nisam moga ni da promenim, a da ne promenim ceo komp.

@eXPerience

Hvala na ovoj informaciji. Monitor sam u medjuvremenu podesio, tako da sam sada prilicno zadovoljan sa njime.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To sto uzima 32 ili 64 rama od rama, ako ih imas bar 256 za tebe koji ne muzes masinu kako je ja muzem ne moze previse da znaci. Takodje sve karte izpod 100e imaju na sebi podjednako memoriju slicne brzine pa to i nije neka razlika. znam da si ga platio mnogo jer znam koliko se otprilike kretala ta makina. Inace... procestor od 250-400 mhz koliki je u cheapo grafickim kartama nije vredan pomena.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ne verujem da znas koliko sam ga platio, jer ne znas cinjenicu da sam ga dobio preko druga koji mi je obezbedio da ga dobijem po dilerskim cenama, tako da sam ga platio dosta jeftinije nego sto inace kosta. Nego ne razumem bas tu tvoju teoriju o grafickim kartama, koje su po tebi iste ili skoro iste? Zasto onda postoji geforce2 i geforce4 i zasto je 4-orka duplo skuplja od 2-jke? Takodje geforce dve ne moze da pokrene recimo generale zero hour u najmanjim detaljima, dok je ova cetvorka nosi i ne oseca je uopste. Takodje recimo need for speed 6 u 16 bit bojama i sa minimalnim detaljima je seckala mnogo, dok ova cetvorka u najvecim detaljima i 32 bit bojama, igru nosi i ne oseca je uopste, tako da mislim da sto se tice te tvoje teorije od grafickim kartama, da tu nisi bas u pravu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sorry ne merim graficke karte po igrama, nikad ih nisam igrao i nikad mi vazne bile nisu, to koliko textura moze da izvuce i koliko detalja, savim mi je lepo na bilo kojoj makini sa rivom i 800x600.
Mnogo mi je bitnija relana vrednost kartice a ona je kod svih tih gamrskih gf4 sranja 0. Takodje kod radeona 9200 isto.. pa cak i kod nekih 9600. Sve je to beskorisno, svi ti megabajti memorije kad su im procesori katastrofa, ne postize se dovoljno veci rezultat da bi bilo vredno.
Dilerske cene nisu nista posebno niske. Niko ne daje vise od -10% , eventualno 15%  sto je relativno malo.
Inace dokazano je da 85% ljudi ne moze da razlikuje 16bit od 32bit Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
hm kod mene zero hour tera sa jednim seckanjem u minuti kad je bas velika borba.. a sve to na
850mhz...i tom tvojom ozlogasenom GeForce2 mx400..
po meni je vazno kako odrzavas sistem.. mnogo je vazno.. a sada kada imam system mechanic 4 i pre svake igre ispraznim ram.. joj miline.. ide kao ludo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma ne, nisi me razumeo, nemam ja nista protiv geforce2. Jednostavno ova sys kartica koju sam sada imao nije mogla da nosi generale zero hour. Procesor jeste da je ibo celeron, ali je bio 2.0 Ghz sto je sigurno jace od 1.2 koji ovaj moh drug ima u igraonici gde normalno igra radi, tako da je jedini uzrok nemogucnosti normalnog igranja igre bila upravo graficka koja je bila slaba. Ja kao ni SF nisam neki veliki igrac igara, ali jednostavno nekako kada sam to video razocarao sam se u kompjuter, anrocito sto vec sam rekao, nisam imao mogucnost da menjam karticu ni sada a ni bilo kada ubuduce dok ne promenim ceo komp, a to je po meni bilu najblaze receno neozbiljno. Inace na prethodnom kompjuteru AMD 1.7 XP+ takodje sam imao geforce2 i to takodje integrisanu kao i sys sto je bio NFORCE i tada nisam pokretao generale ali recimo need for speed 6 koji je na sys-u jedva radio sa 16 bit bojama i seckao kao lud, na geforce2 nforce je radio doduse isto u 16 bit bojama, ali nije nista ili je vrlo malo seckao, sto znaci da je izgleda ta sys kartica slabija cak i od geforce2.

Sada lepo imam mnogo jak komp i ne moram da koristim nikakva pomagala da bi igrao bilo sta ili pokrenuo bilo sta. Imam jak procesor, kvalitetnu plocu, agp slot i to 8X sto znaci da mogu da stavljam i radeon 5900 i bilo koju karticu najnovije generacije, ako bi to hteo, imam geforce4mx440 i to takodje 8X, tako da jednostavno mogu da radim sta hocu i nemam nikakva ogranicenja, a to je ono sto prvi put sa ovim kompom dozivljavam. Uvek ranije sam imao neke prosecne ili ispod prosecne kompjutere tako da je osecaj sada, veoma mocan i veoma sam zadovoljan. Takodje volim da imam mogucnost da nesto bez vece muke promenim i nadogradim, sto ranije sa onim kompom punditom nisam imao i zbog toga sam takodje veoma zadovoljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ajd posto ja sad hocu da uzmem nesto takvo posalji mi na pm cenu koji si platio, ono da znam koliko je otrpilike dilerski da mogu da uporedim.. posto ovde ima dosta amaterskih pc shopova koji daju kompove po bagatelnoj ceni u odnosu na jugodatu and others...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Nema potrebe za privatnoscu. Placen je 500 eu sve kompletno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Previse.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sys komp

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.