Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj novi komp - One More time :)  (Pročitano 7327 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam zasto mislis da je sranje kad je to odlican monitor, samo ga treba lepo konfigurisati.... nf su najbolji monitori
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
A LG niko da spomene,sta fali mom monitoru?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
SF, jer stvarno mislis da je doabr monitor? Zasto se ona slike sa recimo digitalnog fotoaparata na siemens-u vide mnogo dobro, a ovde kod mene kao da ih je neko rukom naslikao? Sta mislis da treba konfigurisati? Refresh rate je 85 Hz - ne moze vise, contrast je na 100 sto je maksimalno, a treba jos mnogo vise, brightness je na 50 sto je tako kako je, nevalja ni vise ni manje. Sve u svemu monitor mi se UOPSTE ne svidja. Ako mi objasnis kako da od njega napravim pravi monitor, konfigurisanjem, bicu ti veoma zahvalan.

Kakav je taj 757?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Long time ago in some place far, far away Smile

Jednoga dana bio jedan Bad Habbit. On je kupio neobican komp po imenu PUNDIT, izuzetno lep spolja, medjutim ne tako lep iznutra. Opijen njegovom lepotom, Bad Habbit nije mogao da primeti da njegova unutrasnost nije tako lepa i da je izgradjena od lako kvarljivog materijala. Posle kratkog vremena, Bad Habbit je otkrio da njegov voljeni PUNDIT u sebi sadrzi SYS graficku karticu o kojoj u pocetku nije nista znao, a onda je saznao tuznu istinu da njegova kartica nije nista jaca od ozloglasene kartice GEFORCE2. Kada je to saznao u njemu se probula velika kolicina besa i odlucio je da pod hitno mora da promeni taj deo svog voljenog kompjutera. Totalno razocarenje nastupilo je kada je shvatio da njegov voljeni PUNDIT uopste NEMA, AGP slot 8O  8O  8O . Tada je Bad Habbit, potpuno poludeo i odlucio da prektati muke svom nekada voljenom PUNDITU, medjutim u tom trenutku mu je dosao prijatelj koji mu je i nabavio PUNDITA i rekao mu da ne cini nerazumne postupke i da ce on pokusati da zameni PUNDIT za nesto drugo po BH-ovoj zelji. Tada se BH malo smirio i odlucio da saceka i vidi sta ce se desiti. NJgov prijatelj mu je rekao da sastavi konfiguraciju po zelji sto je on i ucinio i zatim se zajedno sa PUNDITOM i papirom sa konfiguracijom uputio prema dobrom carobnjaku za koga je smatrao da mu jedini moze pomoci. BH je ostao kuci kako nebi slucajno pao u iskusenje i odrubio glavu dobrom carobnjaku Smile . Posle izvesnog vremena BH-ov prijatelj se pojavio sa osmehom na licu, noseci u ruci ono sto je BH zeleo. BH-ovoj radosti nije bilo kraja, jer je opet bez ikakve doplate po dilerskim cenama dobio sledeci dragulj, malo manje lepe spoljasnjosti, ali zato znacajno lepse unutrasnjosti, a unutrasnja lepota je najvaznija, jer tako? :wink:  Znaci BH je dobio sledece:

-AMD 2400+
-MB ASUS A7V8X-x sa 8xAGP-om
-256 ddr 333
-MAXTOR 40 Gb 7200 rpm, ATA133
-GEFORCE4 MX440 tv-out
-CD-R ASUS 52x24x52x
-SAMSUNG 753 DFX

IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ok radi sys... za vecinu stvari je sasvim dovoljan.... retko koji brand gura jacu kartu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma da, ali da li razumes da je ta sys kartica, koju sam ja imao u punditu pored toga sto je integrisana i pored toga sto je koristila ram memoriju sa sebe, bila veoma slaba, znaci u rangu geforce2. Geforce2 je dosta slaba kartica, sto bi ja nekako jos i podneo da nisam shvatio da komp uopste nema agp slot, sto znaci da taj komp nije imao mogucnost upgrade-a graficke karte, odnosno da bih promenio graficku kartu, morao bih da promenim celu konfiguraciju. Zato sam ja poludeo i promenio sam komp. Ovaj sada radi kao lud.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
pored toga sto je koristila ram memoriju sa sebe

Ne koriste mnogo drugciju memoriju ni neki drugi sistemi za graficke karte.
Inace.. zaista mi nije jasno sta ce tebi na kompu jaca graficka.Sve sto ti treba mozes da igras sa njom, da crtas sa njom i sl.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: SerbianFighter
Citat
pored toga sto je koristila ram memoriju sa sebe

Ne koriste mnogo drugciju memoriju ni neki drugi sistemi za graficke karte.

Ne znam tacnos ta si hteo ovme da kazes, posto je jasno da sve integrisane karte, poput ove moje sys, koriste ram memoriju za svoje potrebe, dok opet sve ne integrisane karte, bar koliko ja znam, koriste samo svoju memoriju za svoje potrebe, dok ram ne diraju.

Sta ce meni jaca graficka? Pa evo ovako. Prvo sada bilo koji racunar da kupis koji je 1.7 Ghz ili jaci, sigurno ces dobiti osim ako ne trazis drugacije GEFORCE 4 mx440. Drugo, uzasno mrzim kada bilo za bilo sta sto radim, nemam nikakvu alternativu, sto je bio slucaj sa PUNDITOM. Meni ta karta trenutno nije ni smetala, ali jednostavno ako bi mi dunulo nesto za pola godine da uzimam jacu graficku, posto nema agp slot, morao bih da menjam ceo komp, a ja to nebih hteo da radim. Trece, kada smo na punditu probali da instaliramo generale zero hour, igra je u minimalnim detaljima i sa sa svim mogucim parametrim smanjenim na minimum, radila mnogo lose. Seckala je toliko da to uopste nije bilo moguce gledati duze od 1 minut bez glavobolje. Tu istu igricu mi je inace doneo moj drug koji radi u igraonici gde ta ista igrica radi potpuno glatko na 1.2 Ghz sa GEFORCE4 mx440, znaci dosta slabijom masinom, ne racunajuci graficku kartu. Tada sam se jednsotavno toliko iznervirao da sam morao da promenim PUNDITA i uzmem nesto drugo i sva sreca uspeo sam. Uzeo sa mnogo jacu masinu, a nisam nista doplatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Brzina ddr memorije nije previse razlicita od brzine klasicne memorije za graficke karte nizeg kvaliteta tako da nije neka znacajna razlika u performansama.
To sto si ti na pocetku za relativno slabu masinu dao prevelike prea u principu nema neke veze...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
Samsung 757DFX je vrh crt tehnologije.
Slika ti zavisi od toga kako podesis color profile monitora, a i od graficke karte ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sys komp

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.