Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moj novi komp - One More time :)  (Pročitano 7318 puta)
09. Okt 2003, 21:14:57
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Uzeo sam novi komp. Mnogo pre svega lepa stvarcica. Za sada hocu samo da se hvalim slikama, a ako nekoga zanima jos nesto moze da me pita slobodno. Smile

« Poslednja izmena: 19. Avg 2005, 05:01:34 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Hm, fensi ali vise ne kupujem nista u silver i crnoj varijanti, pogotovu u silver jer se ona boja izlize Smile Trebao bi i monitor promeniti kvari ti koncepciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
DoVar mali  Smile Tithadesh (kako bi rekli Jevreji kad kupis nesto novo) a na nasem neznam kako ljudi kazu,uzivaj (valjda)    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Monitor je takodje promenjen. Ovde na slici se ne vidi, verovatno zbog odsjaja blica, ali monitor je u sivo crnoj kombinaciji. Prednji okvir je svetlo sivi, a pozadi, ostatak je crn. Sve u svemu kompjuter je bas fancy, prava lutkoca. Juce sam ga ugasio i seo pored njega i gledao ga jedno petnaest minuta Smile . Znam da sam lud, ali sta da se radi kad je mnogo lep.

Sanjice, hvala na lepim zeljama. :wink:

Komp ima, sto je isto super ako ste primetili, kada se otvore ova vratanca citac za sve moguce multimedijalne kartice, slot za pcmci uredjaje, adapter za bluetooth, i jos mnogo nekih slotova, za koje ne znam ni cmeu sluze Smile . Bas sam danas prebacivao podatke sa i na multimedijalnu karticu od mog siemens-a sl45, pa sam onda malo presao na multimedijanu karticu od digitalnog aparata, na koju sam snimao muziku i tako sve u svemu pravio zajebaciju, ali sto da ne kada mi se moze Smile .
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Cela Srbija ima samsung-a
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Hm, koliko para te ispalo kuciste???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Bolji moj mali Wink
A tek veliki sto sad uzimam Smiley
P.s. Kome treba kusite, termal take je zakon
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
Ja ne mogu da vidim slike  Smile
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Citat: SAnja
Cela Srbija ima samsung-a

Jok ja  Smile

@BH: valjano,valjano... Smile
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma komp je bre super. Ja sam mislio kada me je drug terao da uzmem ovo, da je to nesto sto je samo fancy ali neozbiljno, medjutim totalno sam promenio misljenje sada kada sam ga uzeo. Jako kvalitetno je uradjeno. Sta da kazem sem da je kuciste, bas duplo teze od mog starog midi kucista, a od njega je bar tri puta manje. Druga stvar ja sam mislio da ce biti problema sa grejanjem, posto je sve natrpano u malo kuciste, medjutim potpuno suprotno. Prekljuce kada sam dobio kompjuter ceo dan sam radio sa njim i uvece, necete verovati, kuciste je bilo skoro potpuno hladno, ali bukvalno skoro potpuno, znaci jedva se moglo osetiti da je malo toplo pozadi, ali to tek da mozes da razlikujes od hladnog. Sve u svemu jako lepo i jako dobro uradjeno.

Ako nekoga interesuje, kuciste spada u grupu BAREBONE kucista, a model je PUNDIT, pa ako nekoga zanima da pogleda to po ASUS-ovom sajtu, samo napred, nece se pokajati.

Koliko sam platio sve ovo, neka za sada ostane tajna, posto mi je drug obezbedio da sve ovo nabavim po dilerskim cenama, tako da sam samo dao moj stari komp i uzeo ovo sve novo, bez ikakve doplate.

E sada, sto se monitora tice, tu sam se totalno razocarao. Ranije sam sa starim kompom imao SAMSUNG 753s, a sada sam uzeo SYNCMASTER 753DFX, sto znaci da ima totalno ravan ekran i trebao bi da je dobar monitor. Medjutim totalno sam se razocarao Smile . Desilo se to da sam u medjuvremenu bio kod druga koji ima SIEMENS monitor profesionalni 17 inch. Tu sam pustao slike sa svog difitalnog aprata i tako dalje i sve u svemu, sada kada sam video ovo moje, doslo mi je da placem Smile . Da li ranije nisam primecivao to ili je ovaj 753DFX jos losiji od obicnog 753 to ne znam, ali mi kvari celokupan utisak o kompjuteru. Sta mislite sta bih mogao da uzmem sto je u toj cenovnojh klasi, a da je bolji od ovog mog? Samo da kazem da je drug kupio taj SIEMENS monitor polovan u PA, za samo 70 EU. Hteo bi on i da mi da taj njegov jer njemu to nije vazno, a ja da mu dam ovaj moj, medjutim taj njegov monitor je beli, a ovo moje je sada crno pa bi mi trebao neki crni ili bar sivi. Sta predlazete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sys komp

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.