Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 14:27:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: moj najveci problem  (Pročitano 11706 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
prestani da se boris za njenu ljubav,naklonost...ili kako god da se to naziva cemu mozes da se nadas nako sve uradis kako treba,pusti ti nju neka kuka za tobom koliko hoce,samo uradi ono sto je dobro za tebe i ono sto ti je potrebno
jednom kada prestanes da udovolajvas majci,ona ce poceti da se bori za tebe i da te ceni..ili ce te skroz napustiti,u svakom slucaju ne gubis mnogo,jer je iovako nemas dokle god si tu da ispunjavas neke njene ambicije

a sto se sebicluka tice - pa sebican je onaj ko ocekuje od tebe da propustis ceo zivot samo zato sto si druga po redu u porodici koja se udala,ako zeli zajednicki zivot i porodicu i zet je duzan da uradi svoj deo posla,tvoja sestra je trebalo pazljivije da bira,nisi joj ti birala muza.
i jos jedno - jel ima dece tvoja sestra?
ako nema,pa krajnje je vreme da preuzme odgovornost za sebe,ja bih se vratio u svoj stan

a krivica..pa sada je verovatno i osecas kao da je realna usled godina i godina postavljanja ocekivanja ispred tebe,tako to ide
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
kazes da imate ogroman stan u kome zivis sa roditeljima.Mozda je resenje u tome da taj stan prodate i kupite dva manja.Bas jednostavno izgleda kad se napise ovako,zar ne?
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
pa jeste.
to je bas prosta stvar.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dovoljno godina imas za svoje sopstvene korake mimo roditeljskog doma. Posmatraj situaciju iz drugog ugla: imas svoj stan, dobronamerno si ga ustupila sestri i zetu, a sebe "zakopala" u generacijski vrtlog sa roditeljima. Potpuno je ocigledno da tvoja sestra jednostavno ne razmislja o tvojim potrebama, jer da razmislja, drugacije bi postupila. Zar ne mislis da su oko tebe, bez obzira sto su to tvoji najblizi, osobe kojima apsolutno nisu bitne tvoje potrebe i zelje? Znam da ovo sada prilicno grubo zvuci, ali razmisli. Dokle god budes razmisljala da "zet nema mogucnosti da pomogne", ti ces biti ta koja ce, pored sopstvenog stana, ziveti sa roditeljima. Zasto? Zato sto nisi u braku? Nije-nego! Taj tvoj zet ocigledno nije svestan da je on "glava" svoje malene porodice i da ne moze celog zivota da zivi na "tvojim plecima". Kazem "tvojim plecima" iskljucivo jer se baskari u tvom stanu, a ocigledno nema potrebu da razmislja o iseljenju i razmisljanju o stvaranju krova nad glavom sebi i svojoj suprugi. A i zasto bi kada mu je sve pruzeno na dlanu. Poenta price jeste da ti moras sama sa sobom rascistiti sta zelis i prvenstveno misliti na sebe, pa tek onda na ostale. Kada budes konacno prelomila sa sobom i cvrsto iznela svoje stavove, ne razmisljajuci o tome da li ce se neko uvrediti, resices svoj problem. Zapamti da roditelji/sestre/braca negoduju, ali i prastaju.
Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
ocigledno je tvoj zet najbolje prosao...  Smile
moja drugarica je u slicnoj situaciji, s tim sto su joj se sestra i deca uselili, a zet je u starom stanu sa svojim roditeljima jer se kuca, pobogu, prodaje (vec godinama)...
njen komentar je: sto oni da idu u podstanare kad besplatno koriste trosoban stan sa tri obroka dnevno i besplatnom bebisiterkom...
elem, poenta je sto se i ti ona bespotrebno zrtvujete... unistavate sebe i svoj zivot iz visih interesa...
i def. greska je sto zeta ne smatrate vaznim faktorom...
on je ozenjen covek i vreme je da stane na svoje noge i izdrzava svoju porodicu... ali ne na tvoj racun...
i sta bi falilo da npr. tvoja sestra i zet predju kod tvojih roditelja posto je veliki stan ili da se stan fizicki podeli ili zameni za dva manja... nista...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
sve je to vec receno,smo ona da skupi hrabrosti da to zahteva i da istera do kraja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
"i sta bi falilo da npr. tvoja sestra i zet predju kod tvojih roditelja posto je veliki stan "
ja ne kazem da bi nesto falilo, meni bar ne bi nista  Smile Smile
ali, uvek se stavim u poziciju druge strane, i shvatam da bih i ja vise volela da zivim sama sa svojim muzem, nego sa svojim muzem i svojim roditeljima (pozicija sestre). e, tu se onda postavlja pitanje ko od dvoje dece ima prioritet, i da li to treba tako posmatrati - davati prioritet jednom detetu (pozicija roditelja).

sto se deobe stana tice, bila je i ta varijanta u opticaju, ali stan jednostavno ne moze da se proda. moze u bescenje, ali da li bi ste vi tako uradili?

zet - ma on je ljudi totalno ok! znate i sami da svi mi nesto zelimo i hocemo (dobar posao, stan, kola, decu, dosta slobodnog vremena, etc etc), ali i pored nabolje volje i zelje jednostavno nemamo mogucnosti. ma njega uopste ne mesam u ovo, na kraju krajeva, on ce prihvatiti svaku varijantu kao resenje. tip je totalno fleksibilan i super.

i, moram da kazem, i njih dvoje su meni cinili dosta, mozda ne bas neke mnogo krupne stvari, ali meni znacajne u tom trenutku.

zbog svega toga, ja ne mogu da budem izricita. bar za sad ne.

ali, pokrenule su se stvari... nismo vise na mrvoj tacki...bar mislim.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Niko nije rekao da je tvoj zet los covek, odlicno je to sto je totalno fleksibilan i super, ali ti od toga jedino imas zadovoljstvo jer je dobar zet tvojim roditeljima, odnosno dobar muz tvojoj sestri. Pitanje je samo ko se udao u celoj toj prici. Moguce je da sam malo ostrija zadnjih dana, pa neke stvari posmatram sirom otvorenih ociju. Ne zelim da ti drzim predavanja, to je samo moje misljenje i neka ostane na tome da je samo moje  Smile Stojim i stajacu iza svojih reci da je muskarac glava porodice i da mora da razmislja, bez obzira da li je naleteo na servirano ili nije. Bilo koja vrsta ljubavi se ne meri time sta je ko kome ucinio i da li treba u odredjenim situacijama raditi i na svoju stetu, odnosno "gledati kroz prste". Ipak u celoj prici ti imas problem jer nisi potpuno samostalna, odnosno nemas svoj mir koji ti je potreban. Ja ti od srca zelim da pronadjes coveka svog zivota  Smile pa jos ako je uz svu tu silnu ljubav i stambeno situiran, neces morati da se brines zbog sukoba sa svojim roditeljima, sestrom, zetom Smile

Ipak... predji sa reci na delo ukoliko su se pokrenule stvari, nadam se da ti je jasno da si ti "skakac" koji je na potezu  Smile

p.s.
Uhh sada tek videh da si pripadnica mog horoskopskog znaka  Smile i jasno mi je da se stavljas u poziciju druge strane, pokusavajuci prvenstveno da ugodis drugima, pa tek onda sebi. Jesmo bolecivi prema dragim osobama, ali onog trenutka kada ti se budu sirom otvorile oci, neces vise biti toliko tolerantna  Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2006, 13:57:28 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Slazem se sa Oblackom.. mozda jeste ok i fleksibilan... ali to je i njegov zivot i on mora malo da odlucuje...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
naravoucenije:

ubi zeta  Smile Smile Smile

ma daj nije tebi niko kriv do tebe same
1.stegni srce - pomisli na sebe
2.izvini se tvojima (svima)
3.smesti ih sve zajedno i
4.kreni u novi zivot

naravno dosli bi i na zurku jedno vece ali za razliku od trenutne situacije mi bi kao lepo vaspitani ostali do 10 eventualno 12 i otisli svojoj kuci a ti bi ostala u svom stanu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 14:27:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.