Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moguća tužba protiv Hrvatske zbog Jasenovca  (Pročitano 38761 puta)
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Kad ce ta tuzba protiv Hrvatske?? Smile
Treba ih oguliti,posebno ako priznaju Kosovo,sto uveliko najavljuju Smile

Aleksa ti stvarno sanjas kako vidim...kao prvo Hrvatski ambasador je u Beogradu prije nekoliko dana rekao da je on za kompromisno rijesenje i podrzavati ce samo ono sa cim se budu slozile sve strane...to uveliko navijaju mozes bolje reci slovencima,oni ti pricaju u parlamentu kako je Srbija vec 1999 izgubila Kosovo...a kada smo vec kod guljenja, hahahahaha smijesan si...gulite sami sebe ali eto ima nade i druge da ogulite....tuzbe nema jer nema jajajca u Srpskom vrhu jer znas ono, Hrvatska je u UN kao nestalni clan, i moze lagance da podupire Kosovsku nezavisnost...pa da vidimo tko ce koga da guli...
Jesi ti to opipavao pa znash da nema jajca u srpskom vrhu? Vidi ovako, ne znam zasto koristis zastavu Nemacke, verovatno si tamo pa ne znas sta se desava u lepoj tvojoj.... Ja sinoc gledao na HTV-u duel stranaka koje ucestvuju u predizbornoj kampanji,strategija lepe tvoje izgleda ovako:
  • uvuci se sto vise u bulju amerima,
  • medju prvima priznati nezavisno Kosovo,naravno uz osmeh
  • jos malo etnicki procistiti Hr,
  • uvuci se u bulju amerima jos vishe
Inace u Sloveniji je nedavno uradjena anketa, koga bi pre voleli da vide u EU... Braca slovenci nas cekaju rasirenih ruku,za razliku od vas  Smile
« Poslednja izmena: 03. Nov 2007, 23:34:10 od Aleks@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Aleksa

Nisam opipao nego se to prosto vidi,niste podigli optuznicu,potom jaja fale...koristim zastavu Njemacke jer u njoj zivim,a imam satelitsku tako da znam sta se desava barem isto kao i ti... ovo sto si naveo kao glavne strategije ni ti sam nevjerujes nego eto cisto radi dosade pises nesto da bih se reklo da si koristio vrijeme malo pametnije nego da gledas HTV...

Evo ti kodeks Srpskih politicara:
*Lagati narod, o svemu mogucemu
*uvlaciti se sto dublje Rusiji u bulju ako imaju vremena odmah i Kubi,i Kini starim saveznicima  Smile
*destabilizirati regiju
*praviti od sebe zrtve
*mazati oci svijetu,i praviti se kao da je svijet lud a Srbija mudra i pametna..
*opet sada, lizati se sa Rusijom!

Ja samo cekam da se vise opametite pa podignete tu optuznicu protiv Hrvatske za Jasenovac...

I da eto pogodi me bas sto su Slovenci vas odabrali, ja znam da ja berem novac iz njihovog djepa svake sezone..

I evo molim te procitaj sta kaze ambasador HR oko teme Kosova i Srbije...

Pronacices sigurno : http://forum.burek.com/index.php/topic,65927.880.html  naslov je nema EU bez Srbije

I evo ti kako navija Slovenska vam braca za Srbiju...znaci prvo priznaj te Kosovo pa ce te biti motor regije...
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=11&dd=01&nav_id=270353

Uzivaj Aleksa
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Znaci sve cu da tolerishem ali predavanje od kompleksasha iz komsiluka to nikako necu. Kada pricamo o belim bubrezima politicara,potseticu te da Hrvatska najavljuje tuzbu protiv Srbije poslednjih deset godina za nesto sto se desilo skoro, tako da mi nije jasno zasto toliko potenciras na mudima? Imash neki problem?
Inace ,da gledao sam HTV, znas kako kazu, upoznaj neprijatelja....shalim se naravno, mene naravno boli qrac i za Hr i Hrvate, ali posle te emisije mi se bacala pegla,zasto?...toliko mrznje prema Srbiji,toliko likovanja zbog njenih problema....zasto?zato sto ste stoka bre! naravno, cast izuzecima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Da li je neko veceras gledao na HRT-u neke komentare oko video igrice naziva "Tenkici?"  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ne, o cemu je rec?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Znaci sve cu da tolerishem ali predavanje od kompleksasha iz komsiluka to nikako necu. Kada pricamo o belim bubrezima politicara,potseticu te da Hrvatska najavljuje tuzbu protiv Srbije poslednjih deset godina za nesto sto se desilo skoro, tako da mi nije jasno zasto toliko potenciras na mudima? Imash neki problem?
Inace ,da gledao sam HTV, znas kako kazu, upoznaj neprijatelja....shalim se naravno, mene naravno boli qrac i za Hr i Hrvate, ali posle te emisije mi se bacala pegla,zasto?...toliko mrznje prema Srbiji,toliko likovanja zbog njenih problema....zasto?zato sto ste stoka bre! naravno, cast izuzecima Smile

Hrvatska ne nenajavljuje tuzbu nego je tuzba u toku, koliko ja znam Medjunarodni sud je preispitiva i gleda dali je on za to nadlezan ili nije,tako se to i radi tuzimo za desavanja danasnjice a ne za ono sto se desilo prije 50 godina, neces ni ti tuziti necijeg unuka ako ti je njegov djed nesto bio duzan.. uglavom o kompleksima pricaju oni koji od silnih kompleksa nemogu da se mrdaju iz svoje krcme...pa im je cijeli svijet kriv!

Da da znam tebe eto boli Qrac za HR i Hrvate ali eto gledas HTV...

@Miltone ja sam gledao to oko te igrice, nista posebno zapitali se kako moze na trziste da izadje jedna igrica gdje na Highscore pisu imena Srpskih junaka i iz proslosti...i sta je bilo nista!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
aj vise da se popularizuje taj jasenovac, mnogo ljudi, stranaca nikad nije cula za jasenovac, oni misle da su cetnici hrvatski nacionalisti ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
vi ga ne možete više popularizirati
od njega ste napravili mcdonallds
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Alcatel OT 800 Tribe
@Miltone ja sam gledao to oko te igrice, nista posebno zapitali se kako moze na trziste da izadje jedna igrica gdje na Highscore pisu imena Srpskih junaka i iz proslosti...i sta je bilo nista!
U tome je problem sto u opste spominjete to. Igrica sigurno nije Hrvatska. Sta je tu cudno ako pise car Dusan silni, Milos Obilic, knez Lazar itd. Znam da je komentar na kraju bio tipa, kako ce deca da reaguju kada vide da ne mogu da pobede cara Dusana. Shatro, kako ce uticati na decu... Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2007, 20:50:03 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
baš,
današnja dječica te junake doživljava isto kao mi mongolske junake
znači kao daleke i strane
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.698 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.