Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moguća tužba protiv Hrvatske zbog Jasenovca  (Pročitano 39097 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
vlado nitko nije postao punker ili vegetarijanac ili raver ili metalac zato što su mu to roditelji bili nego zato što se druži sa takvom ekipom i zato što se poistovjetio s njima ali sa godinama i ti klinci odrastaju i prihvaćaju općepriznate društvene norme ponašanja do 25.godine su sasvim normalni i obični

druga stvar: kako ću ja reći da sam ustaša sve i kad bi htio to biti? gdje da se učlanim? ko će me unovačiti? kome ću položiti zakletvu? kako sam ja to ustaša ako ne želim hrvatsku do drine, ako mi je i ovakva sasvim dovoljna? kako sam ja to ustaša ako smatram da je pavelić izdao svoj narod? kako sam ja to ustaša ako smatram da su istra i dalmacija hrvatske a ne talijanske zemlje? kako sam ja to ustaša ako smatram da su svi ljudi jednaki da nema nadljudi?
šta da ti onda priznam? da sam običan hrvat, to mogu
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
OK nisi Ustasa... mislio sam da jesi, na osnovu predhodnih postova... Jos samo ovaj Tiger da se izjasni.  Smile

-------------

Koga cemo okriviti za ove izlive ustastva u Hr u posljednje vrijeme? U Zagrebu koncerti, u Jasenovcu postavka koja logor predstavlja kao radni logor gdje se u slobodno vrijeme igralo fudbala... Ni rijec o pokatolicavanju, klanju, bacanju u rijeke... Jasenovac ce u narednom periodu biti vas ozbiljan problem, bez obzira gdje se susreli i u kakvom polozaju bili. Pritisci na Hr ce biti veci kako Srbija bude blize izlazu iz krize.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Pritisci na Hr ce biti veci kako Srbija bude blize izlazu iz krize.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
thompsonov koncer nema veze sa ustaštvom, pod broj jedan

pod broj dva: zašto se vi toliko gurate u jasenovac? jasenovac je naš problem, ako je uopće problem a to što se vama ne sviđa postav muzeja ili ono što tamo piše je vaš problem. ne mora se svima sve sviđati, napravite i vi vaš postav pa se klanjajte i divite do mile volje.

uopće ne mislim da će jasenovac biti ikakav problem hrvatskoj, prvo jer ova hrvatska nema nikakve veze sa jasenovcem, drugo jasenovac pripada povijesti i povjesničarima a niti jedan normalan narod ne živi u povijesti niti non stop pretresa povijest nego se okreće budućnost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
pod broj dva: zašto se vi toliko gurate u jasenovac? jasenovac je naš problem, ako je uopće problem a to što se vama ne sviđa postav muzeja ili ono što tamo piše je vaš problem. ne mora se svima sve sviđati, napravite i vi vaš postav pa se klanjajte i divite do mile volje.

uopće ne mislim da će jasenovac biti ikakav problem hrvatskoj, prvo jer ova hrvatska nema nikakve veze sa jasenovcem, drugo jasenovac pripada povijesti i povjesničarima a niti jedan normalan narod ne živi u povijesti niti non stop pretresa povijest nego se okreće budućnost
uh ebote...  Smile  Ja mislio da komuniciram sa ozbiljnim cojekom...  Smiley 1
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ajde vlado zbroji se, jasenovac je naš pod navodnicima "problem" znači da nije problem

druga je stvar da ova hrvatska nema nikakve veze sa zločinom u jasenovcu o tome se radi ne izvrći
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Vlado ti si Cetnik i to je okay...tvoja stvar,tko je sta i kako ti vidis svijet to je druga stvar i ljudi se netrebaju tebi izjasnjavati kako se osjecaju,tebi sto puta da se covijek naprica da nevoli to sve (NDH,Ustastvo) ti bi furao i dalje svoj film potom nema tu mnogo spike...kada neprihvatas ono sto ti drugi pricaju...a ti malo obidji HR prosetaj pa cemo vidjeti onda gdje to pise sve sto ti nabrajas i pogledaj kako ljudi zive,sto vole i tome slicno,malo je suludno pricati o necemu gdje covijek nikada nije bio i samo preko krajinaforce svoj stav o necemu osnovao...

To da je na ustastvu napravljena HR najbolje pitaj Milana Martica i taj zlocinacki poduhvat,oni ce ti najbolje ispricati kako je to bilo sve.... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Vlado ce prestati da prica ovakve gluposti o necemu sto NE pozna (HR) kad se njegova drzava sredi i priblizno dosegne standard zivota iz Hrvatske  Smile...Tad ce poceti da uziva u onom sta ima i da se okani crniti druge da bi opravdao sebe  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
ajde vlado zbroji se, jasenovac je naš pod navodnicima "problem" znači da nije problem

druga je stvar da ova hrvatska nema nikakve veze sa zločinom u jasenovcu o tome se radi ne izvrći
aha, sta znam... kad onaj Mesic prica da ste dva puta pobjedili...

ja ustah i oni ustase...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73

aha, sta znam... kad onaj Mesic prica da ste dva puta pobjedili...

ja ustah i oni ustase...

Akcija proizvela reakciju  Smile..
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 13:58:42 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.