Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moguća tužba protiv Hrvatske zbog Jasenovca  (Pročitano 39033 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Krajiski Srbi su protjerali 180 000 Hrvata(nesrba) sa te teritorije zvane RSK,.....Vidis kako se palis kad nisi razmio...Hoces li se sad tako zgrozit kad si skuzio da su to Srbi prvi napravili  Smile Smile?????????

Hvala Dado na objasnjenju...to Crowz su bili Hrvati...

@CG_AC pa mi samo pricamo o tome sto je se ratu uradilo,Hrvati su krivi za Genocid u Jasenovcu!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Krajiski Srbi su protjerali 180 000 Hrvata(nesrba) sa te teritorije zvane RSK,.....Vidis kako se palis kad nisi razmio...Hoces li se sad tako zgrozit kad si skuzio da su to Srbi prvi napravili  Smile Smile?????????

Ok, zatim se hrvati vrate u krajinu bez Srba, nije li to milina?

Ukoliko zelite da opravdavate oluju, nova tema neka se otvori.

Ovde o Jasenovcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Cekaj malo  ......Od 1991 do 1995 je grad Karlovac konstantno,svakodnevno bombardiran i rusen   ...Od koga ?????????.....Ja sam tamo bio i to je prestalo 1995....E sad ti meni reci sto je to bilo ako ne prestanak bombardiranja tj oslobodjenje ?????.....Kako bi po tvom "ja" osobno trebao da gledam na to ako mi kazes da sam u krivu !!!???
Opet lažeš,daj bogati prestani lupetati,ti si izgleda odvalio skroz,izadji malo napolje,povuci malo svežeg vazduha da dodješ sebi!
Citat
Hrvati smatraju Oluju oslobodilackom akcijom....Ja potpuno razumijem Srbe da tako ne razmisljaju.....Kada nekakv sud donese presudu i tu akciju proglasi nezakonitom i zlocinackom,tad ce to postati negacija zlocina i bit ce sigurno zabranjeno...U Hr je bio rat...Kad bi po vama Hrvatska trebala da slavi kraj rata tj oslobedjenje teritorije ?????

Jeste bila je oslobodilacka,oslobodili ste se od Srba,o kakvom sudu pricaš,imaš svoju glavu šta ima ko drugi da za tebe razmišlja!
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 22:35:02 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
@i Mosko cijelo vrijeme offujes upravo ti teme,jer dodjes i napises ajde idi te i to je to...ja necu da idem dok mi nekaze mod ili SF da je ovaj dio foruma iskljucivo za Srbe i nikoga vise da je ovdje zabranjeno za Hrvate i druge nacije,poput Crnogoraca,Makedonaca,Bosnjaka,Hrvata,...itd...ti mozes sto puta govoriti ajde idite ali to ti je kod mene isto,dali ti to rekao ili ne ista stvar...

Smile cek ja ne smem da sve moje stavove o hrvatskoj i njenim gradjanima gledam kroz jasenovac, drugi svetski rat, desavanja od 91-2007, prvi svetski rat, desavanja pre prvog setskog rata ... kada sve pogledam ja kazem da sa vama ne treba imati nista..... ovde sam pricao samo o tuzbi i da ne  treba biti tuzbe, samo da vam nikad ne zaboravimo i da zbog jasenovca ne trebamo da gajimo bliske odnose sa vama a na onoj drugoj temi sam pricao da srbija nema sta da uci od sanadera ... a to je bila tema .....

i to kazem i vama i srbima,  e sada.... sto se tice ovoga sto se ti pozivas na SF i modove [inace modovi su vam dva puta u toku 2 dana da ne bi trebali da  budete ovde, sam nadji gde....mada vec znas]

banovati vas znaci ban sa celog foruma, sto to...., samo ne treba da budete na srpskom nacionalistickom delu foruma... sta ti tu nije jasno...... procitaj top teme...... ovako vasim dolaskom sprecavate diskusiju srba o njihovim nacionalnim pitanjima....... stavljajuci u prvi plan vase probleme ....... a vi niste srbi..... sprecavas me da sa srbima pricam o pitanjima koje se ticu moje zemlje i to jako bezobrazno ......
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Citat
Cekaj malo  ......Od 1991 do 1995 je grad Karlovac konstantno,svakodnevno bombardiran i rusen   ...Od koga ?????????.....Ja sam tamo bio i to je prestalo 1995....E sad ti meni reci sto je to bilo ako ne prestanak bombardiranja tj oslobodjenje ?????.....Kako bi po tvom "ja" osobno trebao da gledam na to ako mi kazes da sam u krivu !!!???
Opet lažeš,daj bogati prestani lupetati,ti si izgleda odvalio skroz,izadji malo napolje,povuci malo svežeg vazduha da dodješ sebi!
Koji argument imas za to sto kazes ??....Pobij moju izjavu argumentima a ne lupanjem ! .... PS, posjeti nekakav kurs za pravopis "Srpskog" jezika  Smile...
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ajme mati koja si ti budaletina od covjeka.....Ajde ti djecace pjeni dalje sam   ...Ovo je bio zadnji put da ti se obracam jer si se ti stari pozdravio sa pamecu a ja sa takvim ne komuniciram rado...Uzivaj 
Opet lažeš,evo dokaz,osim Srpskog govorim još 3 jezika,Nemacki,Engleski,i Italijanski pa si još i neupucen,neznalico!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Svaka ti cast,u pravu si  Smile....Ja sam stvarno blesav kad se raspravljam sa tobom  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Svaka ti cast,u pravu si  ....Ja sam stvarno blesav kad se raspravljam sa tobom   
Ja sam svaki put u pravu,samo što ti to ne kontaš...
Ispravka krivog navoda,ti nisi blesav,ti si puno blesav+lažovcina+vredjaš+nemaš kulture da se izvineš...pitaj tigera2005 kako sam mu se javno izvinuo kad nisam bio u pravu!

tigera2005 Bitte erklare den kleinen das er keine dumheiten machen soll, sein Kopf wird ihm weh tun...
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 22:48:41 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
@i Mosko cijelo vrijeme offujes upravo ti teme,jer dodjes i napises ajde idi te i to je to...ja necu da idem dok mi nekaze mod ili SF da je ovaj dio foruma iskljucivo za Srbe i nikoga vise da je ovdje zabranjeno za Hrvate i druge nacije,poput Crnogoraca,Makedonaca,Bosnjaka,Hrvata,...itd...ti mozes sto puta govoriti ajde idite ali to ti je kod mene isto,dali ti to rekao ili ne ista stvar...

Smile cek ja ne smem da sve moje stavove o hrvatskoj i njenim gradjanima gledam kroz jasenovac, drugi svetski rat, desavanja od 91-2007, prvi svetski rat, desavanja pre prvog setskog rata ... kada sve pogledam ja kazem da sa vama ne treba imati nista..... ovde sam pricao samo o tuzbi i da ne  treba biti tuzbe, samo da vam nikad ne zaboravimo i da zbog jasenovca ne trebamo da gajimo bliske odnose sa vama a na onoj drugoj temi sam pricao da srbija nema sta da uci od sanadera ... a to je bila tema .....

i to kazem i vama i srbima,  e sada.... sto se tice ovoga sto se ti pozivas na SF i modove [inace modovi su vam dva puta u toku 2 dana da ne bi trebali da  budete ovde, sam nadji gde....mada vec znas]

banovati vas znaci ban sa celog foruma, sto to...., samo ne treba da budete na srpskom nacionalistickom delu foruma... sta ti tu nije jasno...... procitaj top teme...... ovako vasim dolaskom sprecavate diskusiju srba o njihovim nacionalnim pitanjima....... stavljajuci u prvi plan vase probleme ....... a vi niste srbi..... sprecavas me da sa srbima pricam o pitanjima koje se ticu moje zemlje i to jako bezobrazno ......

Mosko ako se ja zadrzavam ovdje i ako nije to dopusteno pa neka me banuju onda...eto ako si ti prijatelj foruma,onda pitaj nekoga od modova ili SFa da na Srpskom Nac. forumu napise da je zabranjeno pisanje sa nase strane i ja vjeruj mi nikada necu pisati vise,jednostavno tako i gotova prica...

I da naravno ti gledaj nas Hrvate kako god zelis,tvoj izbor i tvoje misljenje ti nitko nemoze oduzeti...samo ako upadas u svaku temu i kazes ajde idite sta cekate i to ponovis sto puta to je onda offovanje samo tako..ti nijednom Srbinu negovoris ajde idi halo sta cekas idi na svoj forum...ili tako nesto kao da tebi pripada Burek.forum pa se postavljas u poziciju takvu da mozes naredjivati drugima..jednostavno dodji reci svoje i to je to...i sto ako je ovo srpski nacionalisticki forum,jer to znaci nacisticki forum gdje se netrpe druge nacije,pa valjda nacionalizam ima i nesto sa ljudima koji vole svoju zemlju a naravno uz postenje i drugih naroda...

Ja samo neznam sta tebi nije jasno da to sto ti pricas i nekome zelis zabraniti nikoga nitko ovdje neuzima za pravo,jer nije tvoj forum a i nepravis ti pravila,jednostavno zar ne! Daj prijedlog da se banuju Hrvati koji se pojave ovdje ili daj prijedlog da se napise da Srpski nacionalisticki forum je samo za Srbe..

@Rinaka schön dich auch mal in Deutsch zu lesen,ah was kann ich da machen,schau nur wie ich hier von jeder scheiß seite angegriffen werde obwohl ich hier gar keinen Beleidige...schreib ihn doch auf pp damit er es kapiert und das der schtreit aufhört denn so eine Komunikation hilft dir und mir sehr wenig...schöne Grüße!
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 22:53:58 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ode Dado napokon!Obecao sam mu da ce da beži kad vidi moje ime,a ja nikad ne lažem...

tiger2005 Ocekivao sam od tebe da ceš decku to da objasniš,nema veze što je Hrvat,puno je bezobrazan!
Nemože da svati prevec je tupko!
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 22:56:48 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.