Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Mogu li muskarci da imaju menstruaciju?
Da
30%  (3)
Ne
40%  (4)
Prf.. hahahaha...
30%  (3)
Ukupno glasova: 10
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mogu li muskarci da imaju menstruaciju?  (Pročitano 13687 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Pa, radi se o ravnopravnosti... tj. pravu da ako si najbolji u necemu, tvoj pol nije bitan. I obrnuto, ako si najgori u necemu, snosis odredjenu kaznu bez obzira na pol.

Ono na cemu su zene generacijama unazad institirale je da ne postoji samo jedan tip zena. Razlikujemo se. Nismo jednake. Muskarci i zene nisu jednaki. Dve zene ili dva muskarca nisu jednaki... Etc. Zene su se borile da ne budu samo jedno zanimanje, vec da imaju sansu da pokazu koliko su dobre ili lose u nekom drugom zanimanju, bez obzira na pol...

Sto se tice upravljanja drzavom, sam si sebi odgovorio... zenama nije vazan show koji prati uloga monarha ili predsednika, ali cine okosnicu drzavne uprave. Pisala sam par puta o EPS-u, gde se na celu odseka nalaze muskarci jer ego+politicka stranka, ali ispod i oko toga su zene, koje su odbacene zbog toga sto su zene i nije posao za njih na terenu... i onda se bave klasicnim menadzmentom koji zahteva multitasking i brzo resavanje problema, sto dobar deo muskaraca ne poseduje... bez uvrede...
Isti slucaj je i kada gledas samo nasu istoriju, npr. iza svakog vladara nalazila se pametna zena. Osim Karadjordjevica, oni su posebna prica o dva i po grama mozga i malim mudima...

Evo, ja kao zena.. mene ne zanima da budem na vrhu necega... ne treba mi ta liderska pozicija, iako samo to morala da postanem... Ali me nervira to da kada neko... ko me ne zna... krene da mi sere o tome sta je prava zena... OK, ja cu prihvatiti i da ti nosis suknju, da se osecas kao zena, da mislis kao zena i sve to... ali brate ne seri i ne govori mi sta je to biti zena jer biti zena nije samo par losih silikona i tragicna sminka, te pokusaj da se ramena jednog lajnbrejkera utegnu u spandex...
Neke zene zele da budu lideri, neke zele da budu domacice, neke da budu naucnice, neko ovo, neke ono... i to ih nista manje ne cini zenama....

Ja nikada ne bih sebi dala za pravo da kazem - e, ti nisi muskarac zato sto... A neke nove zene... i  te kako sebi daju pravo da redefinisu i suzavaju standarde i prava za koje smo se borile unazad.

Doduse, Ana Brnabic je dobar primer toga... kako izgleda savrsena zena u ocima gej muskaraca...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2020, 08:38:36 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat
Britanska književnica Dž.K. Rouling ušla je u polemiku sa tviterašima zbog insistiranja da menstruaciju imaju žene, a ne osobe.
Какве особе, јел то дискримишемо нељудске сисајуће облике живота? Страшно.

Tako je jebote.
Otkad samo ljudska bića imaju menstruaciju?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
i onda se bave klasicnim menadzmentom koji zahteva multitasking i brzo resavanje problema, sto dobar deo muskaraca ne poseduje... bez uvrede...

Па о томе ја и причам. И сад неко хоће да споји полове - не може.

Isti slucaj je i kada gledas samo nasu istoriju, npr. iza svakog vladara nalazila se pametna zena. Osim Karadjordjevica, oni su posebna prica o dva i po grama mozga i malim mudima...

Ког владара? Иза Слобе је била Мира Марковић која је од државе направила пакао, иза Александра Обреновића је била Драга Машин која је од државе направила пакао. Довољно. Милош је имао жену змаја, Михаило без жене практично. Па и та Јованка је служила за сликање са Титом. Дакле, после Турака само се Милош добро оженио. Не знам за Немањиће... Карађорђевићи нису ни дали женама да се мешају у посао, паметно.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2020, 14:42:29 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
zeko sta siris bre propagandu...

kakvi menadzeri...kakva resenja...

mastas ti nesto...

srbija je imala masu slucajeva prvih zena skoro pa u svemu...

drustvo srpsko je prakticno matrijarhat...

« Poslednja izmena: 15. Jun 2020, 14:47:54 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Pa, radi se o ravnopravnosti... tj. pravu da ako si najbolji u necemu, tvoj pol nije bitan. I obrnuto, ako si najgori u necemu, snosis odredjenu kaznu bez obzira na pol.

Све је то лепо али онда се не требају уводити квоте...убацио си још један критеријум пол, који мора да задовољава једна особа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
i kolko ima tih najboljih...

a ostalih 99 posto sta ce da rade?

cista propaganda i zaglupljivanje...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15

Све је то лепо али онда се не требају уводити квоте...убацио си још један критеријум пол, који мора да задовољава једна особа.

Tu se slazem. Ali osnova toga je eliminisati pitanje pola uopste, jer i pozitivna diskriminacija je i dalje diskriminacija...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
U privatnom zivotu ne mogu da ignorisem razlike u polu.

Mislim da bi zakon trebao da prepoznaje razlicite uloge majke i oca u najranijem dobu odrastanja njihovog deteta
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
U privatnom zivotu ne mogu da ignorisem razlike u polu.

Mislim da bi zakon trebao da prepoznaje razlicite uloge majke i oca u najranijem dobu odrastanja njihovog deteta

А кад озаконимо две маме и два оца? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.