Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 03:23:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: modeliranje  (Pročitano 5871 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6120c
Nase masine na poslu se guse sa 16Gb RAMa.
kul  Smile
Evo pomalo vezano za temu, ne znam koliko se vas igralo ikada sa Real Flow... Ovih dana sam nabavio verziju 4 i moram da kazem da je bruka dobro odradjena... Stvarno je osetno brza (bar na mom krsu), i masa stvari je puno unapredjena... Jedino sto mi se ne svidja je interfejs koji je sad nalik maxwell-vom, ocito da ce sad svi nextLimit proizvodi imati takav interfejs al' jbga, kad sam se navikao kod maxwell-a nije mi problem ni ovde...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
To je CFD program (al sam pametan  Smile) - nije moj fah. Imam drugara u Kanadi koji radi na StarCD i Fluentu. Sad se prebacuje na Ansys-ov CFX jer je jeftiniji nego velika braca.

Ja licno sam u FEA (MKE) (specijalnost mi je mehanika loma i kompozitni materijali). Sada radim u Ansys-u, ali sam probao dosta toga i ABAQUS, Patran/Nastran, Cosmos, Hypermesh, FEMap - ne mogu svega ni da se setim. Za sada prezivljavam na dual P4 sa 2GB RAMa ali cekamo Vistu p ada se prebacimo na Dual-core mozda cak i u quad varijanti. Mada kod simulacija i modeliranja sve zavisu koilko objekata (elemenata) hoces da upakujes u model - matrica sistema mora da se spakuje cela u memoriju i to je to - nema lazi nema prevare. 
Smile

IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6120c
Ja necu ni da kazem na cemu prezivljavam, blam me...  Smile No dobro, ja se ipak amaterski bavim time... Smiley I da, kad vec pomenuh NextLimit, maxwell - pun pogodak, samo da isprave par stvari i V-ray zasluzuje penziju...
« Poslednja izmena: 26. Sep 2006, 17:00:01 od Zenit »
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Nema sta da te bude blam brate - svako koristi ono sto ima. Boj ne bije ljuto oruzije nego srce u junaka  Smile (baj d vej Njegos je to kucao na 286ci sa 1Mb RAMa)  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6120c
Ma znam ja to... (al kasnim sa odgovorom jbte  Smile ) al' npr. juce sam cekao 17 sati na render (morao sam da odradim jedan frejm u visokoj rezoluciji "za izlozbu") ume da iziritira  Smile... Proc mi je na izdisaju Smiley i da... kad kazem visoka rezolucija, ne mislim na nesto egzoticno, obicna xVGA...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 03:23:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.