Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moc, kontrola, ... Moguci uticaji ... kroz Filozofiju, Religiju, Drustvo, ..  (Pročitano 190986 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Odgledajte sve delove emisije ,ja cu postaviti samo prvi deo Smile

IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Ja jos nisam upoznao nikog ko ne bi promenio bar nesto u ovom svetu ili  ga oblikovao po svom vidjenju i razumevanju,svi smo deo uticaja i deo konspiracije kako na globalnom tako i na licnom nivou ,
samo je razlika sto neko ima malo duze ruke ,malo vise moci,malo vise para ili neki drugi interes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ovaj Lucic je prilicno nestabilan. svaki put prica drugacije. trudi se siroma da bude neki fensi masoncic.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Piše: David Icke

UZ SMIŠLJENI GLOBALNI FINANCIJSKI SLOM I NJEGOVE PRAVE IMPLIKACIJE KOJE TEK TREBAJU U POTPUNOSTI PRODRIJETI U NAŠ SVAKODNEVNI ŽIVOT, ZA OGROMAN BROJ LJUDI NEMA BAŠ MNOGO RADOSTI.

RAZUMIJEM, KAO ŠTO RAZUMIJEM ZAŠTO SE TAKO VELIKOM BROJU LJUDI ČINI DA JE „OVAJ ZIVOT“ SAMO „OVA BORBA“ DA SE PREŽIVI JOŠ JEDAN DAN, TJEDAN ILI MJESEC. ALI MORA LI DOISTA BITI TAKO?

Nadam se da ste uživali u predahu tijekom praznika i da ste se odmorili od ove borbe koju zovemo „život“ Uz smišljeni globalni financijski slom i njegove prave implikacije koje tek trebaju u potpunosti prodrijeti u naš svakodnevni život, za ogroman broj ljudi nema baš mnogo radosti. Mi nismo naša tijela; mi smo svijest koja doživljava iskustvo kroz hologramsko tijelo za koje mislimo da je „mi“.

Ono je samo sredstvo koje „nam“ omogućava da doživimo ovaj sićušan frekvencijski raspon koji zovemo „svijet“. Ono nije to što jesmo, samo što mislimo da jesmo. A kada povjerujemo u tu laž, živimo stvarnost tjelesnog računala i gubimo vezu s onim što zaista jesmo - svijest... Beskrajna mogućnost.

Život kao „borba“ sfera je tjelesnog programa, koji je dio Matriksovog programa, i ne mora biti naša borba ako se možemo probiti kroz vibracijski zid koji nas drži u ropstvu volje programa. Ključ za to je raditi ono što program ne bi radio i ne želi da radimo. Smijanje u lice nevoljama i smijanje u lice opasnosti i zastrašivanju dva su primjera toga. Ideja je da nas se drži u strahu kako bismo svoju moć predali onima za koje vjerujemo da će nas štititi od onoga čega se bojimo: „Dajte bankama naš novac - platite njihovu jamčevinu - spasite nas“. Također nas treba stalno držati u brizi za budućnost, u stanju barem blage depresije koja izjeda naš optimizam i radost.

Time se stvara gusto („osjećam se tako napeto i teško“) vibracijsko stanje koje nas dodatno odvaja od svjesne povezanosti s onim što stvarno jesmo - Sve što postoji... Beskrajna mogućnost.

Što više razmišljate o ograničenim mogućnostima više znate da ste u programu, a ne u svjesnosti, a energetska gu¬stoća koja potječe od depresije i brige
(izrazi straha) zaključava vas u osjećaj ograničenih opcija i izbora - ograničene mogućnosti. To je krug - začarani krug.

SMIJTE SE!
Naše „ljudsko“ energetsko polje neprestano odražava naša mentalna i emocionalna stanja u njihovoj vibracijskoj rezonanciji i, sa svoje strane, rezonancija potiče mentalna i emocionalna stanja. Na taj način nisko-vibracijski utjecaji poput droga i kemijskih prehrambenih aditiva mogu potaknuti hiperaktivnost i depresiju.
Čini se da se radi o kemijskoj reakciji koja stoji iza problema, ali kemijska reakcija je tek 'fizički' izraz vibracijske reakcije. Stoga moramo koristiti svijest kako bismo prekinuli taj ciklus uzroka i posljedica, posljedica i uzroka.Ali kako?

Pa, kako bi bilo da započnemo ovim? Smijte se!

Pokušajte biti ozbiljni - napeti i teški dok se smijete ili dok se netko drugi smije. Smijeh razbija mjehur napuhanosti i shvaćanja sebe i života daleko preozbiljno, a i ne možete se smijati i istovremeno bili u strahu. Ne kažem da bismo se trebali nekontrolirano smijati 24 sata dnevno, ali većina ljudi ne smije se dovoljno, a neki se ne smiju skoro nikad. Smijeh razbija gustoću i omogućava energiji da teče. Kao što kaže veliki britanski komičar Ken Dodd:

„Svi smo rođeni s mišićem za smijuljenje, a ako ga vježbate svaki dan održat će vas mladima i prpošnima cijeli život, ali ako to ne činite, osuši se i otpadne“.

Godinama se nisam baš mnogo smijao dok su me u svakodnevnom životu opterećivale teškoće i prepreke koje su mi se javljale u poslu kao i pritisci oko mene, ali ogromnu sam promjenu doživio počevši od ljeta 2007. i cijelo se vrijeme ubrzava.
Sada se zahuktala do točke u kojoj "David Icke", tip rođen 1952. u Leicesteru u Engleskoj velikom brzinom nestaje. To ie neobičan, ali divan osjećaj. To je kao da se vraćam sebi, istinskom sebi, Svemogućnosti, „Jejnom“. Na rubu sam fantastičnih proboja u „tamo vani“ koji će izmijeniti moj život i smjer mog rada na Fundamentalan, izvanredan način u sljedeće dvije godine.

I dok probijam programe odgovora i reakcija u mom tjelesnom računalu, osjećam radost zbog toga što sam živ više nego ikada ranije.
Da, Zemlja može biti usrano mjesto, temelji se na represiji i kontrolu ali ako ne možemo promijeniti sve što nam se ne sviđa preko noći (iako znam da možemo ako u potpunosti shvatimo stvarnost), barem možemo promijeniti naš odnos prema onom što nam se ne sviđa. Čaša može biti napola puna ih napola prazna; situacija može bili deprimirajuća i strašna ili komična i zabavna, to je samo pitanje izbora, točke gledišta.

Nikada ne uspijevam shvaćati život ozbiljno ili biti pod stresom kada gledam na primjer pokojnog Tommya Coopera.
Tommy je bio britanski komićar koji ie 2001. umro na pozornici. Bio je izvrstan mađioničar ali je koristio svoju lažnu nesposobnost kako bi milijune ljudi nasmijao do suzaza.

Obožavam Tommya otkad sam bio mali dječak, jer dijelim njegov smisao za humor i osjećaj za komično. Kada prozrete program možete vidjeti koliko ie život stvarno komičan, kad se živi u kolektivnom transu koji ljudi zovu „stvarni svijet“.

SUSTAV SE BOJI SMIJEHA
Kako divan zvuk stvaraju ljudi koji se smiju, zvuk energije koju ne može probili nijedan izraz straha. Sam 'Sustav' boji se smijeha jer uklanja njegov osjećaj moći i autoriteta. Ako na neku vladajuću figuru reagirate bijesom i neprijateljstvom, u velikoj mjeri igrate na njihovom terenu.

Oni bi idealno htjeli bespogovornu poslušnost, ali zadovoljit će se i bijesom kao drugim najboljim rješenjem jer se lako i dalje igra na njihovom teritoriju. Ali jeste li se ikada nekontrolirano smijali pred nekim čovjekom u uniformi koji pokušava biti ozbiljan i ozbiljan i 'moćan'? Ja jesam, ne znaju što bi učinili jer je njihova moć nestala, kao da su im hlače spuznute na pod.

„Suštav“ je komičan, pa trebamo i njega i sebe prestati shvaćati toliko ozbiljno. Velika je to promjena percepcije koja će nas osloboditi. Da, trebamo znati kako nas i zašto kontroliraju i tko ili što to radi. Ali način na koji odgovaramo na to određuje hoćemo li ostati kontrolirani ili odbili da nas vežu strah, briga i stres.

Umjesto da ljudi masovno prosvjeduju i izvikuju uvrede svojim metama u crnim odijelima, zamislite kako bi to izgledalo kad bi im se samo masovno smijali. Kao što mi je netko rekao kad sam bio mali, ako se bojite nekoga ili vas je zastrašio, samo ga zamislile kako sjedi na zahodskoj školjci. Pokušajte, djeluje.

Danas je medicinskim analizama i ispitivanjima dokazano da smijeh ima divan iscjeljujuć utjecaj na tijelo (zato što potiče protok energije, što utječe na kemijsko stanje tijela). Koliko god naša situacija bila teška, smijeh će uvijek učiniti da izgleda bolja ili barem manje loša.

Koliko su nam puta u životu, od ranog djetinjstva pa kroz školovanje do odrasle dobi, rekli da se ne smijemo smijati? K vragu, koliko često to sami sebi kažemo?? Hej, opustimo se malo. Mi smo sve što jest i što ikada može biti - Svemogućnost koja proživljava iskustvo u ovoj stvarnosti. Slavimo to što smo i izražavajmo radost zbog toga.

Ja sam uvijek bio na rubu pucanja od smijeha, posebno u situacijama koje bi tobože trebale biti ozbiljne. U školi sam često upadao u nevolje zbog toga što sam se nekontrolirano smijao u učionici kad bi mi nešto bilo smiješno. Imao sam druga iz razreda po imenu David Bell koji je imao sposobnost da nešto kaže i pritom zadrži ozbiljno lice. Ja bih prasnuo u smijeh i zato bih uvijek ja upadao u nevolje.

Jednom smo bili na satu 'vjeronauka' i učitelj je govorio o biblijskom gradu Gederotu. David Boli se tiho nagnuo prema meni i samo mi šapnuo na uho:

„Gederot, veliki, debeli drot“!

Pa, to je bilo zadnje što sam čuo od te lekcije, (fiju!), ostatak sata proveo sam u hodniku još uvijek se smijući.

Naibedaslije stvari bile su mi smi¬ješne, posebno kad ih se shvaća ozbiljno, i u tom pogledu nisam se promijenio ni za dlaku. Dok sam bio televizijski voditelj uvijek sam bio podložan hihotanju, a jednom sam i stvarno izgubio kontrolu dok sam govorio o sportskom događaju u kojem je sudjelovao novi igrač na sceni podrijetlom s Tajlanda. Pitao sam gosta kojeg sam intervjuirao kako bi izgovorio komplicirano ime novog igrača.

„Mmm“, odvratio je, ja ga zovem broj 21 bez rezanaca.

Oni koji ne znaju po kojem sustavu u kineskim restoranima numeriraju jela na njihovom jelovniku neće imati pojma što je u tome bilo smiješno. Čak i oni koji znaju možda neće shvatiti. Ali zbog nekog razloga meni je bilo neizdrživo smiješno i kamera se zadržala na gostu dok sam ja umirao od smijeha. Kad se i on počeo smijati urednik više nije imao kamo i brzo je pustio video isječak dok smo nas dvojica pokušavali doći k sebi. Uštirkani ovratnici nisu bili zadovoljni sa mnom, ali publici se to svidjelo jer su se i oni smijali. Smijeh je zarazan, pa kad se jedan čovjek smije to je kao da daje dozvolu za smijeh drugima koji se
boje razvezati svoje korzete i prepustiti se smijehu.

Kad sam ušao u izmijenjeno stanje svijesti tijekom mog iskustva uzimanja psihoaktivnog napitka zvanog „ayahuasca“ u Brazilu 2003. veći dio od tih pet sati proveo sam histerično se smijući. Glas koji mi ie cijelo to vrijeme tako jasno govorio o iluzornoj prirodi Stvarnosti bio ie tako smiješan.

Ležao sam na leđima i nekoliko puta moje su se noge našle u zraku od smijeha. Možda se ljudi ne smiju dovoljno često u gustoći tjelesne svjesnosti, ali 'tamo' ima tako mnogo zabave.
Pa zašto i ne bi bilo? 'Tamo' znaju da je sve Jedno i da ne postoji ništa zbog čega bi trebalo biti u strahu i pod stresom Program nam govori da to radimo i stvara situacije koje nas na to potiču, ali izvan programa ima tako mnogo radosti u samom postojanju.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 351
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6500
Ko u mladosti poludi zivot mu prodje u sreci i veselju  Smile
IP sačuvana
social share
Svako vidi ono sto zeli da vidi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 

Za sve pocetne konspiratore tamo zeleo bih da dam neku vrstu klasifikacije u tri distinktivne grupe nekih pomenutih tajnih udruzenja bez mnogo nagadjanja i objasnjenja,jer je vec sve pomenuto ranije na drugim postovima.

Prva Grupa

The Bilderberg Group

Sastaju se jednom godisnje u zabitim I luksuznim hotelima uvek u drugom delu sveta I svo osoblje mora da se zakune na absolutnu I neprikosnovenu tajnost.
Ova organizacija je stvorena je za ljude koji su zainteresovani za moguci uticaje u svetu na razlicitim nivoima I granama
da govore sa ljudima koji stvarno imaju uticaj I bilo kakvu ideju mogu preneti u stvarnost.
Dakle kandidati sa predlozima su ljudi koji su se brzo obogatili koji imaju novca,razni politicari, direktori razlicitih industrija.
Konspiracija je da oni vladaju svetom jer kao alat sa sprovodjenje raznih ideja imaju na raspolaganje tajne sluzbe nekih zemalja.

The Bohemian Club

Osnovan od grupe novinara iz Kalifornije 1872 koji su kasnije isterani iz kluba kako su godine prolazile I zamenjeni sa ljudima sa uticajem,specijalno politicarima koji su regrutovani I inicirani u klub.Svi Americki predsednici u zadnjih 100 godina su bili clanovi ovog kluba.
Na 3000 –acre povrsini zemljista u Monte Riu,Kaliforniji se orzavaju godisnji skupovi kojom prilikom se spaljuje ogromna Sova koja se sluzi.

Skull and Bones

Nastao u Yele Univerzitetu za priviligovanu ali I bistru decu US elite koja dolaze da tamo studiraju.Posle prve godine svi se nadaju da budu takoreci potapsani po ramenu od starijih clanova na Univerzitetu sto je znak da su pozvani u najtajniji system u Americkom skolovanju.
John Kerry I George W Bush su primeri toga ali sva deca sa tog Univerziteta su automatski sudbinski preodredjena da imaju dobre poslove na visokom polozaju zbog kvaliteta diplome.

Druga Grupa

Omega Agencija

Radi na stvaranju of New World Order I ima telo od svega 12 super bogatih clanova koji se zalazu za jedan jezik ,jednu monetarnu jedinicu kroz kontrolu bankarskog sistema ,jednu upravu ove planete ,nula toleranciju prema kriminalu I rasizmu u bilo kakvoj formi I izjednacavanje standarda ljudi na celom svetu radi lakseg tranzita u novu eru covecanstva .Naravno sve se radi uz nesebicnu pomoc koalicije nastale od grupe vanzemaljaca koji zive na ovoj planeti od pedesetih koji su zasluzni za ubrzan razvoj I koji bi u zamenu samo trazili mogucnost da se nesmetano  nasele I zive medju ljudima I budu tretirani istom merom a to moze da se postigne samo ako su svi ljudi na zemlji relativno srecni I imaju osnovne stvari poput vode,hrane, obrazovanja,posla.Posle toga bi recimo vrlo brzo nekih 50-tak godina mesoviti brakovi vec bili uobicajena stvar.

Ja I Neki moji dragi prijatelji I hard core konspiratori verujemo gledajuci sa njihove tacke gledista da se do ovog cilja lakse I brze moze doci ukoliko postoji manja populacija .Da bi se to postiglo opcije su neka vrsta kataklizme ,asteroid je previse nepredvidiv, nuklearni rat previse stetan ,tako da genetski modifikovana prouzrokovana bolest za koju vakcina vec postoji bi izazvala najmanju mogucu stetu.Sve kljucne pozicije ,uprava vlade ,Uprave energetskih stanica I transformatora,Vojska I Hitne sluzbe bi bile vakcinisane I mobilizirane da sve ide glatko I neophodne pripreme su vec na putu kao proizvodnja jeftinih sanduka I kupovina zemljista namenjenog masovnim grobnicama.
Ove svinjska kuga je samo bila generalna proba hitnih sluzbi I obzervacija mogucih reakciji zemalja u svetu.

Treca Grupa

Bavarian Illuminati

Cesto ljudi vide rec “Illuminati”sto znaci“Prosvetljeni” ponovo I ponovo na listi tajnih udruzenja.
Bavarian Illuminati su Originalni I najpoznatiji medju njima vode poreklo iz suma juzne Nemacke u kasnom 18-tom veku,
Njihova kontravetznost je dosla iz njihove tajnosti,moci I usmerenosti prema oklutizmu.
Osnivac se zvao Adam Weishaupt. Veruje se da su pomogli da se orkrestrira Francuska Revolucija I ohrabrili su Karl Marksa da napise
Komunisticki Manifest. Iz njihovog ogranka je nastao OTO Red Istocnih Templara sponzorovan od bogatog industrijaliste koji je takodje imao visok stepen u Masonima .

The Rosicrucians ili Rozekrajnceri

Su Grupa mistika koji su se bavili carobnjastvom I iz njihovih redova medju srednjovekovnim vitezovima su kasnije nastali Templari 1131.
O Njihovoj Doktorini svet je saznao iz dve knjige napisane u 16. Veku koje obecavaju otkrivanje tajni proslosti.
Reorganizovan u nekoj novoj formi deo ovog ogranka je dosao u paznju javnosti 1968. Puno se pricalo o njemu po novinama tih godina jer je Robert Kenedijev atentator bio iniciran u njega.

The Knights Templars

Srednjovekovna policija starih vremena nastala od mnogih vitezova razlicitog porekla nacija I statusa koji su patrolirali put od Evrope do Jerusalima gradeci puno malih utvrdjenih zamaka ili gradova tvrdjava od koga su jedne bile rusevine kralja Solomona I naplacujuci razne dazbine skupljajuci blaga I tajne istoka kroz pljacku I Ucenje .Da bi izbegli iskusenja bili su kaludjeri I uzeli su zavet siromastva. Bezeci od muslimana Francuski Kralj Filip IV je potrazio utociste u njihovoj tvrdjavi .Videvsi veliko blago u njihovim riznicama a inace finansijski u teskoci Filip je hteo da im se pridruzi ali bez zaveta siromastva.Posle posto su ga odbili on je resio da ih unisti I uzme blago za sebe proglasivsi ih
Satanistima zbog njihovog usvojenog praktikovanja istocnih duhovnih praksi I rituala koje su uklopili u hriscanstvo .Duhovno vise pravoslavci nego katolici po adaptiranom nacinu ponavljanja molitve poput mantre .Verovalo se da su cuvali Tajnu Isusovih potomaka sa Marijom I njegove loze.Ta njihova  ljubav se pominje u mnogim gnostickim jevandjelima I do dan danas je osporena od crkve.

Red Istocnih Templara

Internacionalno udruzenje bavi se duhovnim samo-razvicem kroz system inicijacija I Ima Elemente svih navedenih udruzenja u trecoj grupi objedinjenih u radovima A.Crowley-ja kroz ritualnu magiju.
Postoji takodje ogranak koji se bavi prizivanjem invokacijom kosmickih inteligencija ,ali me stvarno mrzi da objasnjavam zasto a I opste je znanje.

Toliko od mene

“A”

« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 17:35:10 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
The Silent weapon [news media]

The Silent weapon [news media] shoots situations, instead of bullets; propelled by data processing, instead of chemical reaction (explosion); originating from bits of data, instead of grains of gunpowder; from a computer, instead of a gun; operated by a computer programmer, instead of a marksman; under the orders of a banking magnate, instead of a military general.

The silent weapon [news media] makes no obvious explosive noises, causes no obvious physical or mental injuries, and does not obviously interfere with anyone’s daily social life.

Yet the silent weapon [news media] makes an unmistakable “noise,” causes unmistakable physical and mental damage, and unmistakably interferes with the daily social life, I.e., unmistakable to a trained observer, one who knows what to look for.

The public cannot comprehend this weapon [the silent weapon] [news media], and therefore cannot believe that they are being attacked and subdued by a weapon.

The public might instinctively feel that something is wrong, but that is because of the technical nature of the silent weapon [news media], they cannot express their feeling in a rational way, or handle the problem with intelligence. Therefore, they do not know how to cry for help, and do not know how to associate with others to defend themselves against it.

When a silent weapon is applied gradually, the public adjusts/adapts to its presence and learns to tolerate its encroachment on their lives until the pressure (psychological via economic) becomes too great and they crack up.

Therefore, the silent weapon [news media] is a type of biological warfare. It attacks the vitality, options, and mobility of the individuals of a society by knowing, understanding, manipulating, and attacking their sources of natural and social energy, and their physical, mental, and emotional strengths and weaknesses.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
The Silent weapon [news media]

The Silent weapon [news media] shoots situations, instead of bullets; propelled by data processing, instead of chemical reaction (explosion); originating from bits of data, instead of grains of gunpowder; from a computer, instead of a gun; operated by a computer programmer, instead of a marksman; under the orders of a banking magnate, instead of a military general.

The silent weapon [news media] makes no obvious explosive noises, causes no obvious physical or mental injuries, and does not obviously interfere with anyone’s daily social life.

Yet the silent weapon [news media] makes an unmistakable “noise,” causes unmistakable physical and mental damage, and unmistakably interferes with the daily social life, I.e., unmistakable to a trained observer, one who knows what to look for.

The public cannot comprehend this weapon [the silent weapon] [news media], and therefore cannot believe that they are being attacked and subdued by a weapon.

The public might instinctively feel that something is wrong, but that is because of the technical nature of the silent weapon [news media], they cannot express their feeling in a rational way, or handle the problem with intelligence. Therefore, they do not know how to cry for help, and do not know how to associate with others to defend themselves against it.

When a silent weapon is applied gradually, the public adjusts/adapts to its presence and learns to tolerate its encroachment on their lives until the pressure (psychological via economic) becomes too great and they crack up.

Therefore, the silent weapon [news media] is a type of biological warfare. It attacks the vitality, options, and mobility of the individuals of a society by knowing, understanding, manipulating, and attacking their sources of natural and social energy, and their physical, mental, and emotional strengths and weaknesses.

Slazem se da ima velike istine u ovome ,informacija je jedina prava valuta ,bombarovanjem sa pogresnom moze da izazove mnogo vecu i dugotrajniju stetu kako na licnom tako i na globalnom nivou,jer sa time ti skrecu paznju i tvoju energiju sa pravih na nepotrebne stvari.
Nasuprot tome Dobra i korisna informacija moze da unapredi covecanstvo,
« Poslednja izmena: 23. Maj 2009, 15:11:29 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung 
David Icke
Govorit ću onoliko dugo koliko ćete me htjeti slušati, rekao je David Icke na početku jučerašnjeg predavanja (23 o5. 09. )koje je umjesto najavljenih sedam sati, trajalo gotovo dva sata duže.

U dvorani Studentskog centra okupilo se više od hiljadu Ickeovih istomišljenika i znatiželjnika, a svoje je predavanje potkrijepio sa više od hiljadu ilustracija.

Icke je pokušao objasniti svoje kontroverzne tvrdnje o kraljevskim krvnim lozama koje vladaju svijetom. Pričao je i o Baracku Obami, koji je u januaru ove godine zasjeo na predsjedničku poziciju u SAD-u.
Kaže kako Obama nije ništa bolji od Busha, a kao primjer navodi njegovu želju za ratovanjem, slanje dodatnih trupa u Afganistan. Podsjeća i na Obamine izjave nimalo različite od Bushevih. Obaminu je vladavinu uporedio sa Hitlerovom, a kako bi to dokazao, citirao je samog Hitlera.

Obama je tokom kampanje obećavao promjene, ali ispostavilo se da ih ne namjerava ispuniti.
Icke ga je nazvao Mr. Fake i komentarisao kako nakon Busha Obama i nije imao težak posao na putu prema predsjedničkom prijestolju.

- Bush je bio uzrok problema, a Obama se pojavio kao rješenje - kaže Icke.
Britanski autor i samostalni istraživač pokušao je odgovoriti i na neka pitanja o smislu života. Prema njegovim tvrdnjama, vrijeme ne postoji, barem ne u smislu kako ga ljudi doživljavaju.
Poručio je da živimo ovdje i sada, te da se ne trebamo opterećivati onim što je bilo, ali ni onim što će biti.

- Sve je naopako! Doktori uništavaju zdravlje, advokati pravdu, profesori znanje, mediji informaciju i istinu, a religija duhovnost - rekao je Icke. Objasnio je kako sublimovanim porukama stvaraju virtualnu stvarnost, te nameću ograničenja i strahove kako bi mogli manipulisati.

- Onima na vrhu piramide jedini je cilj kontrolisati. Tajnoj agendi cilj je stvaranje globalizovane svjetske države, kreiranje svjetske vojske i globalne diktature - poručuje Icke.

Govorio je o tajnim društvima i njihovoj ulozi, a svoje je tvrdnje potkrijepio simboličnim ilustracijama. Citirao je i poznate filozofe, naučnike, književnike i političare poput Williama Blakea, Voltairea, Oscara Wildea, Sigmunda Freuda, Alberta Einsteina, Martina Luthera Kinga, Johna Lennona, Marka Twaina, Carla Junga, Mahatmu Gandhija, sve kako bi dokazao da su i oni razmišljali slično kao i on.

Icke je još jednom upozorio na opasnost koju predstavlja Evropska unija i zapitao se zašto hrvatska Vlada toliko ustraje u pridruživanju toj robovlasničkoj organizaciji koju kontrolišu oni na vrhu piramide.
Na samom kraju predavanja, okupljenima koji su ga ispratili uz ovacije poručio je kako je najbitnije ''probuditi se'' i osloboditi vlastiti um.

Do sada je Icke održao samo nekoliko cjelodnevnih predavanja u svijetu. Zbog velikog interesa, u istom će obimu i sa istim sadržajem britanski istraživač svoje izlaganje ponoviti i u nedjelju.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
David Icke je stvarno lud covek ,kako se on jos uvek krece medju normalnim ljudima ne znam ,
svet je stvarno napredovao nema diskriminacije za ludake.
David Icke je rasista i cim upozna nekog On odmah odluci da li je ovaj gusteroliki ili nije.
Najvise od svega ga boli sto Kraljevska porodica Velike Britanije je sve samo nije Engleska .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.